< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçmeyen sağlık sorunları (2. sayfa)
-
-
Buradan yazayım. En son ekg, eko testi verdiğim doktor. Panik Atak olabilir diye psikiyatriye git dedi. Gittim, dinledi 20mg PAXERA(sabah tok karnına 1 tane), Xanax 0.5mg (yarım sabah akşam tok karnına), uyku için SEREX 25mg(Tok karnına yatmak istediğin an) verdi. İlk 1 hafta boynumda uyuşma, mide bulantısı hissettim sonra hiç bir yan etki olmadı. 4 ay düzenli kullandım şimdi çok bunaldığımda yarım Xanax atıyorum hemen kesiyor.
Yine uçağa binmeden önce, kan verirken veya heyecan hissettiğim herhangi bir aktivite öncesi bu ilaçla işi bitiriyorum. Müthiş bir özgüven ve rahatlık veriyor.
-
Psikiyatriste gidip verdiği ilaçları içmelisin.
Ben yoğun iş temposu ve kötü ilişki sonrası sol elimi kullanamaz hale geldim. Sol elim ve sol küreğimde, 7 ay boyunca 7/24 ağrım vardı.
MR’lar çekildi, haplar, iğneler, fizik tedaviler, egzersizler, masajlar, tatiller, hatta işi bıraktım. Hiç biri geçirmedi.
Elime atel takıldı,
Tuz yasaklandı ödem ilacı kullandım,
Ellerime sıcak su, soğuk su şoku yaptım bana mısın demedi.
En son psikiyatriste gittim, bana cumbalta başlattı, ağrım hafifleyince işe başladım.
O zamanlar ağrım 9/10’sa, yavaş yavaş azaldı ve şuan 2/10’da stabil oldu.
Bazen hiç yok, bazen şiddetli geliyor ama geçiyor. 2/10 deme sebebim de hep tetikte, hala unutacak seviyede değil. Yoksa bazen tabi aklıma gelmiyor ama 7 ay gece gündüz kesintisiz ağrıyordu. Elimi kesmeyi, küreğimi deşmeyi düşünmüştüm. Kesin bir şey var, göremiyorlar diyordum.
Fizik tedavi
Ortopedi
Beyin cerrahi
Nöroşurirji
Dahiliye
Göğüs hastalıkları
Romatoloji
Algoloji
Bu sayfıklarıma farklı hastanelerde devlet/özel farklı doktorlara ikişer kez gittim neredeyse.
Bir doktor kanser hastalarının ağrısını keser bu hap, senin ağrını nasıl kesmez demişti.
Şımarıklık değil. Öyle bir ağrı gerçekten var ama psikolojini berbat ettiği için, başlangıcı mı psikolojik yoksa ağrı mı paikolojini karıştırmış oluyor da acı eşiğin dibe vuruyor orasını çözemediler.
Çözülemediği için de “fibromiyalji” dediler.
Aynısı büyük ablama da oldu (onun sırtımın ortası ağrıdı), ona da böbrek, ciğer vb parçalar alındı falan ama çözümü paikiyatristin verdiği ilaçla buldu.
Geçmiş olsun.
Edit: tüm mesajalrı okumadım ama illaki psikolojik, düşünmeyeceksin geçer diyenler olmuştur. Soeun zaten sağlıklı insanalr gibi bunu aşamıyor olmanda. İlaçlardan bu kadar korkmayın. İlaçlar da bir tedavi. Başlıyorsun, doz artırıyorsun, doz azaltıyorsun ve bırakıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 6 Eylül 2022; 23:52:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bak bende hic eser kalmadi ve ilac kullanmadim fakat herkeste gecer mi bilemeyecegim.. ben 17 yasindayken yakalandim 20 gibi tamamen kendi kendine gecti.. mutlaka ilaca gerek yok fakat ilacsiz da cok surunur belki de hic gecmez.. insani yoran uzen keyfini cok bozan ve utandiran hastaliktir.. doktor doktor gezersin doktorlar anlar manyak oldugunu kimisi nasihat eder kimisi psikyatriye yonlendirir kimisi de anlamaz ya da anlamamazliga gelir detayli muayene eder gittigin yere gore degisir devlet yerine ozele gidersin doktor iyice muayene etsin diye doktora surekli soru sorarsin kafasini utulersin adam anlatir yine de tatmin olmazsin inanmazsin cok kotudur umarim basligi olusturan benim kadar sanslidir gercekten su an bu probleme sahip degilim 10 yildir doktora gitmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 7 Eylül 2022; 0:4:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka senin tam şikayetlerin neydi çarpıntı mi ağrı mi ikiside mi Efor testi yapıldı mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Durduk yere göğsüm üstüne bir şey oturmuş gibi hissediyorum, iğne batmasına benzer ağrılar giriyordu. Anlık kalbim küt çarpıyordu atıyordu. Karnım ağrıyordu sık sık ter döküyordum. Gün içinde heyecana benzer bir his ve sürekli bir şey olacakmış gibi yaşıyordum. 2 defa Ankara Hastanesinde 1 defada Ankara Şehir Hastanesi olmak üzere 3'ünde ekg, efor ve eko olmak üzere teste girdim hepsi de tertemiz çıkmıştı.
-
Birebir aynı göğüste ağırlık hissi tam kalp üstünde iğne batması Ağrısı bazen çarpıntı doktor yok bişey dedi ama değişen yok psikiyatrik ilaç kullanmak istemiyorum nasıl düzelecez bilmiyorum
Aslında o ağrıların kaynağı şu ki beynin kaygı ile başedemediģi için vucuduna eziyet etmeye başlıyor , mutlaka yedekte xanax ,ativan gibi ilaçlar olsun çok sıkıştıģında kullanırsın , düşük dozda ssri ilacına başla bunu doktorunla bulacaksanız , ilk verdiği ilaç iyi gelmeyebilir hemen bırakıp vazgecme gidip başka ilac iste unutma hedef kaygıyı tamamen yok etmek değil sürdürelebilir halde tutmak .. Ve son olarak mutlaka spor yapmaya çalış cok faydasi oluyor , bende 15 senedir uğraşiorum çekmeyen bilmez ..
Youtube'da İzzet Güllü diye bir adam var videoları belki yardımcı olur.
-
Hocam 2020 den bu yana aynı sorunları yaşıyordum hocam yaklaşık 1 yıl olucak terapi alıyorum çok daha iyi gibi.Hocam eğer fiziksel muayne,tahliller ve sonuçlar iyiyse terapi de iyi gelebilir
Usta zamanında paxil verdi tek bı tane içtim direk gözüme kan oturdu uyuşturucu kullanmış gibi direk bıraktım
insanın kaburgalarının arasındaki kalbi söküp atası geliyor değil mi ?
Olmaz öyle bir şey zaten tek seferde ssri ilaçları etki göstermezler en az 1 hafta kullanıcaksın , paxil zaten en hafif ilaçlardan bir tanesi efexor falan kullansan bayılacan demekki.. İlaçsız bu işten kurtuluş yok abicim ama dozu önemli az gelirse işe yaramaz fazla gelirse mallaştırır , cinsel isteksizlik yapar..
-
Aga ben çözemedim bu işi bugün kalp ağrılarım geçti kafada sersemlik ağrı var bir gün biri diğer gün diğeri çok yoruldum
Geçmiş olsun .Bende de oluyo ara ara . Çarpıntı olmasa bile her an ölecek mis gibi his oluyor inşallah iyi oluruz. Allah şifa verir
Upppppp
dostum öncelikle geçmiş olsunda uplanacak bir durum yok arkadaşlar yaşadıkları durumu seninle paylaşmış seninde yapacağın şey artık kardiyologa gitmek değilde psikiyatriste gitmektir.
-
Hocam Efor testi yeterli bir test mıdır sizce o kafamı kurcalıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X