Şimdi Ara

Baş ağrısı geçmeyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam , bazen gelen baş ağrısı oluyor boyuna kadar iniyor , günlerdir geçmeyen bu başağrısı sizde de var mı

• Tansiyonunuzu ölçmenizi tavsiye ederim, enseye kadar giden baş ağrısı genelde yüksek tansiyondan oluyor.
  • Stres,susuzluk,tansıyon,migren,fıtık, beyin tümörüne kadar binlerce nedenı var bas agrısının.Agrı kesıcı almana ,uyuyup uyanmana ragmen gecmıyorsa dönemsel degıl bir süredir bu şekilde bir şikayetın varsa bir nöroloji doktoruna kontrole gitmen gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahmanıl -- 20 Eylül 2020; 14:27:0 >
  • başağrısının en yaygın sebebi yenilen içilen uygunsuz maddeler. örneğin akşam 1-2 bira içip yatarsanız sabah öğlene kadar bir başağrısı yaşayabilirsiniz sebebi biradaki gluten başta olmak üzere çeşitli uygunsuz maddelerin beyinde birikmesi ve beynin o maddeleri vücuttan atmaya çalışmasıdır veya 1-2 sigara içtiğinizde, sigaradaki uygunsuz maddeler beyinde birikir ancak o maddeler ne protein, ne hayvansal yağdır, beyin için yabancı maddedir o yüzden beyin onları vücuttan atmaya çalışır ve bu da başağrısı yapar.

Başağrınız olduğunda doğal bir çare olarak, büyük bir parça tereyağını ağzınızda yavaşça eriterek yemeyi deneyin; tereyağda yüksek oranda hayvansal yağ vardır ve beyin hayvansal yağ ile güçlenir ve ağrı azalır. Veya 1 dilim somon balığı (semt pazarında 15, marketlerde 20TL civarı) alıp teflon tavada az zeytinyağında cok kısa süre (yağı eriyene kadar) pişirip ekmeksiz yerseniz içindeki hayvansal yağ ve proteinler beyne cok iyi gelir. Bu sekilde beyni güçlendiren gıdaları 'brain food' ile aratıp bakabilirsiniz.

Yukarda bahsedilen 'brain food' türünde yedikten sonra, taze sıkılmış limon suyu içmek te iyi gelebilir fakat limon suyu içtikten sonra muhakkak bol su ile ağzınızı çalkalayınız cunku limon yüksek oranda asidiktir ve diş minelerini bozar. Daha ekstrem durumlarda limon suyu ile birlikte bir adet aspirin ağızda suyla eriterek içmek de beyni rahatlatır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha 1 ay olmadı aynı sorunu yasadim. Boğaz ağrım vardı. Test yaptırdım negatif çıktı.

Daha kötüsü çıktı hipertansiyon hastası çıktım. Ömür boyu ilaç kullanicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesadüfen olcturdugum tansiyonda 18 19 lari gördüm. Apar topar dünya kan testi ciğer bobrek ultrasonlari idrar tahlilleri yapıldı hipertansiyon teşhisi kondu ilac a başlatıldim.

Sadece bir baş ağrısı ama durmuyordu ben boynum tutuluyor sanıyordum olay farklı çıktı

• İhmal etmeyin bir görünün derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen baş ağrısına ek olarak ağrı özellikle boynumun sol tarafına iniyor ve ağrıyla birlikte nabzı da hissediyorum ve sağ gözde de seğirme var.
    allah sonumuzu hayretsin
  • Bu ülkede başı ağrımayan insan mı olur.çok normal
    Hadi eskiden migren,boyun fıtığı derdik ama şimdi her vergide başımız ağrıyor

• Covid pozitif 25 gün oldu. Hala başağrısı var

• mrb.sizinki gerilim tipi,strese bağlı gibi.ataklar şeklinde geçmeyen bir ağrı olur.(Eğer tansiyon probleminiz yok ise) Size önerim bir ilaç var ama burada isim yazmam doğru olurmu?
  • Boyun kaynakli ise ve basinc hissi varsa %95 gerilim tipi bas agrisidir. Durus bozuklugu ve ense sertlesmesi yuzunden de olabilir. Merak etmeyin beyninizde tumor yok bu korkuya sahip olursaniz gerilim tipi bas agrisindan kurtulamazsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.