Knight Online = paralı online ARTIK BOKUNU CIKARDILAR PREMIUM OLAN OYNAR BIZLER YALAN OLDUK
quote:
Orijinalden alıntı: PHİLEDELPH
Knight Online = paralı online ARTIK BOKUNU CIKARDILAR PREMIUM OLAN OYNAR BIZLER YALAN OLDUK
Alıntıları Göster
Parayı Veren Düdüğü çalar
quote:
Orijinalden alıntı: DeviIish
Parayı Veren Düdüğü çalar
Alıntıları Göster
Ben 16 yaşındayım kredi kartım yok ne yapayım
quote:
Orijinalden alıntı: solidussnake
Ben 16 yaşındayım kredi kartım yok ne yapayım
Alıntıları Göster
Beyler Bende PRE WAR ben neden Giremiom Allah ALlah Sorun Var Dioz a.. Anlaın Artık PRE olanlar bile Geceleri Zor girior
quote:
Orijinalden alıntı: Exsüme
Beyler Bende PRE WAR ben neden Giremiom Allah ALlah Sorun Var Dioz a.. Anlaın Artık PRE olanlar bile Geceleri Zor girior
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Exsüme
Alıntıları Göster
ewt knight zırvalıor belki kredi kartı bulursam pre alırım biliormusunuz acaba bankomat la pre alabilirmiyim?
quote:
Orijinalden alıntı: PhosepticHole
ewt knight zırvalıor belki kredi kartı bulursam pre alırım biliormusunuz acaba bankomat la pre alabilirmiyim?
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Boza
Alıntıları Göster
harbidende geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: PhosepticHole
Alıntıları Göster
evet alabilirsin ama alırken o an hesabında para olmalı
quote:
Orjinalden alıntı: wickiephapyrus
quote:
Orijinalden alıntı: Boza
Alıntıları Göster
knight harbiden kafayı yedi adamlar oyunu paralı yapmaya çalıştılar elleine yüzlerine bulaştırdılar
saatlerce deniom girmio kapıom oyunu açıom tek tık ne bbu yaaa
bozuk
quote:
Orijinalden alıntı: kadkad
evet alabilirsin ama alırken o an hesabında para olmalı
quote:
Orjinalden alıntı: wickiephapyrus
Alıntıları Göster
adamın çok canını sıkıyo bu oyun
quote:
Orijinalden alıntı: placeformyhead
adamın çok canını sıkıyo bu oyun
Alıntıları Göster
bence hiç oynamayalım bırakalım silkroad fln oynıyalım. ben kendime online bi oyun arıyom tavsiye edicek biri varmı? ama pek saglam deil pc .
quote:
Orijinalden alıntı: Turk_Magician
bence hiç oynamayalım bırakalım silkroad fln oynıyalım. ben kendime online bi oyun arıyom tavsiye edicek biri varmı? ama pek saglam deil pc .
Alıntıları Göster
beyler knıght habıdende kafayıyedıı 64 oluodum %99 da kaldı pat lag ardndan dc gıcık oldum pre ile de alakası yok hep dc hep dc hep dc artık uzatmasınlarda getırsınller şu pach 1460 ı
quote:
Orijinalden alıntı: SUKUR345
beyler knıght habıdende kafayıyedıı 64 oluodum %99 da kaldı pat lag ardndan dc gıcık oldum pre ile de alakası yok hep dc hep dc hep dc artık uzatmasınlarda getırsınller şu pach 1460 ı
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: SUKUR345
haklısın kanki :/ gelsin artık
quote:
Orijinalden alıntı: q0kh1
quote:
Orjinalden alıntı: SUKUR345