Şimdi Ara

geçmişteki hatalarım akılma geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ii akşamlar herkese, geçmişte yaptığım hatalar (okul, , arkadaş) aklıma geliyor. nasıl kurtulacağım bu durumdan geçmişi silip yeniden başlamam lazım ama olmuyor.

• gecmisi silmen icin kendini yoketmen lazim  

• benim de geliyor yapcak bişe yok düşünmeyeceksin gidecek sonra durup dururken tekrar aklına gelecek falan. yapacak bir şey yok yaşayacaksın işte. anılarınla barışmak tek çaren.

• Geçmişi unutmazsan geleceğe yön veremezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde vardı bu durum. Aklımda hep güreşi neden bıraktığım vardı. Ama daha sonra kendime yeni hedef koydum hayatımı düzene sokacak. Şimdi bu hedeflerim için çalışıyorum ki bir 5 yıl sonra neden bu yaşlarımda bir şey yapmadım diye ağlamamak için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam gülün geçin geçmişteki hatalarınızı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • korkmaya,kacmaya calistikca daha fazla gelir bu dusunceler. kurtulmanin tek yolu gecmise karsi olan algimizi degistirmek bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir Şaman öğretisi şöyle der: “Derssen öğrenene kadar devam eder."

beyninin hala geçmişteki hataları sana hatırlatma sebebi o hatalardan ders alamamış yani değişememiş olman. hatalardan kaçmak veya onları örtbas etmek yerine üstlerine git, onları düşünülmemesi gereken birer hata olarak değil kucaklanması ve düzeltilmesi gereken olumsuz tecrübeler olarak değerlendir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.