Şimdi Ara

Geçmişten günümüze Alfa Romeo modelleri hakkında kısacık video.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iyi seyirler

http://www.youtube.com/watch?v=utCgI7udSz8

• Alfa 33 boxer ile başlayıp giulietta ile biten benimde hoşuma giden bir video oldu.Geçmişten günümüze tüm alfa modelleri paylaşım için teşekkürler.
  • rica ederim ne demek aslından Alfa'nın tarihi çok daha geniş fakat bu kadarı vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xylit156

rica ederim ne demek aslından Alfa'nın tarihi çok daha geniş fakat bu kadarı vardı.

Alfa tarihi denilince hemen aklıma motorsporlarında 94ün dtmde yarışan 13.000 devir çeviren 155 dtm etcc(daha sonra wtcc oldu)ordaki 156nın başarıları ve geçmişteki f1 başarıları aklıma geliyor benim.Özellikle dtmdeki 155in motor seslerini dinlemenizi tavsiye edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

quote:

rica ederim ne demek aslından Alfa'nın tarihi çok daha geniş fakat bu kadarı vardı.

Alfa tarihi denilince hemen aklıma motorsporlarında 94ün dtmde yarışan 13.000 devir çeviren 155 dtm etcc(daha sonra wtcc oldu)ordaki 156nın başarıları ve geçmişteki f1 başarıları aklıma geliyor benim.Özellikle dtmdeki 155in motor seslerini dinlemenizi tavsiye edebilirim

şuan 156 sahibiyim 155 benim için bir efsane hele o dtm edition'ı bilmezmiyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_RS

quote:

şuan 156 sahibiyim 155 benim için bir efsane hele o dtm edition'ı bilmezmiyim

Şuanda ileri dönük yurt dışı planım var gibi eğer olmasa 155 Q4ler çok hoşuma gidiyor alınabilecek fiyatlar düzeyinde zaten 156 2.0ts yada 155 Q4lerden alırsam olurda gel gelelim kararsız kalabiliyosun 155ler sizinde dediğiniz gibi çok efsane benim bildiğim şanzıman delta integraleden geliyor

• Mükemmel bir video Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.