Şimdi Ara

gediz üniversitesinde burslu okumak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 19k oldum.gediz elektrik elektronik 34k ile almış en son.gediz üni hakkında pek bişey bilmiyorum sizce 19k olmuşken başka bir yerde mi okuyayım yoksa gedizin imkanları daha mı iyi olur? yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim

• bana denilene gore egitim kalitesi ust seviyede ve arkasinda saglam firmalar var (kavuklar holding,istikbal vs..) bolumde kendini gosterirsen direk oralarda is bulabiliyosun.
    Yanliz universiteyi hic gordunmu bilmiyorum ama kampus olarak luks ve en iyi derecede fakat kampus tarlalarin ortasinda yakinida bir koy var ve izmir sehir merkezine kendi arabanla 20 dk falan baska sorun varsa cevaplayabilirim elimden geldigince?
  • Hazırlığı çankayadaymış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesburak

bana denilene gore egitim kalitesi ust seviyede ve arkasinda saglam firmalar var (kavuklar holding,istikbal vs..) bolumde kendini gosterirsen direk oralarda is bulabiliyosun.
    Yanliz universiteyi hic gordunmu bilmiyorum ama kampus olarak luks ve en iyi derecede fakat kampus tarlalarin ortasinda yakinida bir koy var ve izmir sehir merkezine kendi arabanla 20 dk falan baska sorun varsa cevaplayabilirim elimden geldigince?

hm ben ev tutmak istiyodum zor olacak anlaşılan merkeze 20 dk ise.yurtta kalmak da çok kötü ya.tam burslu olunca hiç para ödemiyorum değil mi?
  • evet hazirligi cankayada yani sehir merkezi.

Izmirde degilde universiteye yakin olan menemen ilcesi var orasi arabayla 5-10 dkdir en fazla
    ama universitenin servisi falan vardir buyuk ihtimal cunku oldugu yere ne belediye otobusu gidiyo ne baska bisey.
    Evet tam burslu gidersen hic para vermessin.
    Siralaman bence iyi ve gediz uni.e fazla bence daha iyi yerleri dusun amaa illa eem istiyosan gedizin egitimi ve imkanlari cok iyidir.kampus icinde de her turlu imkani var en son yurduda yapiliyodu yurt var galiba icinde
  • quote:

evet hazirligi cankayada yani sehir merkezi.

Izmirde degilde universiteye yakin olan menemen ilcesi var orasi arabayla 5-10 dkdir en fazla
    ama universitenin servisi falan vardir buyuk ihtimal cunku oldugu yere ne belediye otobusu gidiyo ne baska bisey.
    Siralaman bence iyi ve gediz uni.e fazla bence daha iyi yerleri dusun amaa illa eem istiyosan gedizin egitimi ve imkanlari cok iyidir.kampus icinde de her turlu imkani var en son yurduda yapiliyodu yurt var galiba icinde

ben bu burs işlerini tam bilmiyorum da yardımcı olursan sevinirim.yurtta bedavaya kalabiliyorum öyle değil mi?peki yurtta kalmazsam da ev tutarsam para alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1013

quote:

evet hazirligi cankayada yani sehir merkezi.

ben bu burs işlerini tam bilmiyorum da yardımcı olursan sevinirim.yurtta bedavaya kalabiliyorum öyle değil mi?peki yurtta kalmazsam da ev tutarsam para alabilirmiyim?

hayir sana verilen burs sadece egitim ucreti icin baska sekilde sana burs yardimi saglanmaz diye biliyorum yani barinma,yemek ve harcligin sana ait.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP VS YEDİTEPE TIP
    3 yıl önce açıldı
    İSTANBUL ÜNİ EKONOMETRİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hm anladım bursu başka biryerden ayarlarız artık o zaman.peki hazırlık okumam gerekli mi?bölüm türkçe diye biliyorum
  • Arkadaşım ben izmirde oturuyorum. Gediz üniversitesi hakkında iyi şeyler dumadım bugüne kadar. İzmirde vakıf olarak her zaman izmir ekonomi üniversitesi ve yaşar üniversitesi tercih edilir. Diğerleri biraz parayı veren düdüğü çalar üniversiteleridir. Gediz'in kampüsü güzeldir ulaşım zordur, eğitimi ve bağlı olduğu kişiler hakkında iyi şeyler duymadığımı söylemiştim, izmir üniversitesini zaten yorumsuz geçiyorum aman diyim yaşar üniversitesinin mühendislik fakülteleri hocaları kaliteli ve dışarıda part time olarak şirket sahibi olan hocalarmış. Ama en güzel ve en kaliteli eğitimi veren üniversite izmir ekonomi üniversitesi eğer tutruyosa hiç düşünme. İzmir ticaret odasına bağlı bir üniversitedir ve yurt dışı bağlantıları ve yabancı dil eğitimi çok sağlamdır. Orada 4 tane arkadaşım okuyo. Bu güzel sıralamana yazık etme bence gedizi yazıp.

• izmir ekonomide lys sınavımı girdim bu sene
    gedizi de daha önce gezip gitmiş görmüş biri olarak 2 üniyi kıyaslarsak
    i.ekonominin çevresi düzgün ulaşımı kolaydır
    gedizin çevresi kötü ama üniversite mükemmel her türlü konfor düşünülmüş.
    ama servisi vesaire vardır heralde.

tercih senin arkadaş hangisini istiyosan seç
    bende gedizi yazmayı düşünüyorum türk dili ve edb. bölümü tam bursluyu 6. tercihim olarak. hakkımızda hayırlısı
  • Geçen sene gediz elektrik-elektronik tam burslu kazandım, yardımcı olabilirim sana
  • Açık açık söyleyeyim direk cemaat bağlantılı bi okul bunu göz ardı etme bence tam burslu hukuk tutmasına rağmen ve ızmirli olmama rağmen yazmıyorum 1- merkeze çok uzak tarlanin ortasında şehirdışından bi farkı yok 2- bilkent koç sabancı tobb gibi belli başlı yerler hariç diğerleri bana eğitim değilde ticaret merkezi gibi geliyo 3-siyaset bu ahmet gider mehmet gelir kimler gelmiş kimler gitmiş kimse kalıcı değil direk bir ideolojinin destekçisi olan bi okul bana mantıklı gelmiyor şahsen . Illa ızmirde özel diyosn diğer arkadaşlarında dediği gibi yaşar ya da ekonomi ızmirdeki en iyi 2 özel üniversitedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

Açık açık söyleyeyim direk cemaat bağlantılı bi okul bunu göz ardı etme bence tam burslu hukuk tutmasına rağmen ve ızmirli olmama rağmen yazmıyorum 1- merkeze çok uzak tarlanin ortasında şehirdışından bi farkı yok 2- bilkent koç sabancı tobb gibi belli başlı yerler hariç diğerleri bana eğitim değilde ticaret merkezi gibi geliyo 3-siyaset bu ahmet gider mehmet gelir kimler gelmiş kimler gitmiş kimse kalıcı değil direk bir ideolojinin destekçisi olan bi okul bana mantıklı gelmiyor şahsen . Illa ızmirde özel diyosn diğer arkadaşlarında dediği gibi yaşar ya da ekonomi ızmirdeki en iyi 2 özel üniversitedir

cemaat baglantilidir yanliz okulda bunu hic bi kanitini goremessin ve hissetmessin eger onlara yaklasip bagli kalmassan sana hic bi sekilde zararlari olmaz sen egitim kalitesine hocalarina bakicaksin gerisi seni ilgilendirmez.
    O universite hic bi sekilde ticaret merkezi degildir yapilmasi icin tam 25 milyon lira yatirim yapildi eger universite 4 kazaniyosa 5 harciyodur en az.
    He ben gediz universitesinde mi okuyorum? Hayir ama bunlar gercekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Açık açık söyleyeyim direk cemaat bağlantılı bi okul bunu göz ardı etme bence tam burslu hukuk tutmasına rağmen ve ızmirli olmama rağmen yazmıyorum 1- merkeze çok uzak tarlanin ortasında şehirdışından bi farkı yok 2- bilkent koç sabancı tobb gibi belli başlı yerler hariç diğerleri bana eğitim değilde ticaret merkezi gibi geliyo 3-siyaset bu ahmet gider mehmet gelir kimler gelmiş kimler gitmiş kimse kalıcı değil direk bir ideolojinin destekçisi olan bi okul bana mantıklı gelmiyor şahsen . Illa ızmirde özel diyosn diğer arkadaşlarında dediği gibi yaşar ya da ekonomi ızmirdeki en iyi 2 özel üniversitedir

cemaat baglantilidir yanliz okulda bunu hic bi kanitini goremessin ve hissetmessin eger onlara yaklasip bagli kalmassan sana hic bi sekilde zararlari olmaz sen egitim kalitesine hocalarina bakicaksin gerisi seni ilgilendirmez.
    O universite hic bi sekilde ticaret merkezi degildir yapilmasi icin tam 25 milyon lira yatirim yapildi eger universite 4 kazaniyosa 5 harciyodur en az.

Gerisi beni daha çok ilgilendirir.Üniversite yeni açıldığı için 1 kazanıp 5 harcaması lazım zaten.Benim düşüncem bu şekilde düşüncemi de belirttim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Geçen sene gediz elektrik-elektronik tam burslu kazandım, yardımcı olabilirim sana

hazırlık okudun mu?
  • Evet
  • quote:

quote:

quote:

Gerisi beni daha çok ilgilendirir.Üniversite yeni açıldığı için 1 kazanıp 5 harcaması lazım zaten.Benim düşüncem bu şekilde düşüncemi de belirttim zaten.

o zaman sen kafa yapina en cok uyan universiteyi bulucaksin egitimi falan cok onemli deil hakkari olsada farketmez

• Eğitimi, gerisine(ne kastettiyse anlamadım) tercih etmekte ayrı bir kafa yapısı olsa gerek. Sıralaman kaç bilmiyorum ama gediz hukuk 5000 civarlarında kapatacaktır, puanım tutuyorda yazmıyorum tarzı şeyler boş iş yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Eğitimi, gerisine(ne kastettiyse anlamadım) tercih etmekte ayrı bir kafa yapısı olsa gerek. Sıralaman kaç bilmiyorum ama gediz hukuk 5000 civarlarında kapatacaktır, puanım tutuyorda yazmıyorum tarzı şeyler boş iş yani.

Puanım tutuyorda yazmıyorum modunda değilim.Gedizlede bi alıp veremediğim yok belli başlı özeller dışında devlet üniversitelerinde okumanın daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ayrica nedense iş gediz , fatih olunca muhalifler çoğalıyor.Ben kendi fikrimi belirttim bu doğrultuda da ben özel yazmıyorum siz istediğiniz yeri yazın karar sizin.Insanlar bilgi , fikir almak için konu açıyor bizde bildiklerimizi fikirlerimizi söylüyoruz nedir problem olan ?
  • ben de gedizi düşünüyorum. bir kaç kez gedizin tanıtımına katılmıştım. sanırım oldukça kaliteli bir üniverste :) ayrıca cemaat demişsiniz. o kısmı pek ilgilendirmiyor beni. okuluma gider eğitimimi alırım . okulun görüşü pek umrumda olmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.