Şimdi Ara

Geek ADSL Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
20.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir?Ne değildir?Kullananlar veya incelemesini görebileceğim bir yer varmı.Zoom ile arsında uçurumlar var.Elimizde patlamasın sonra...

• yaw kullanan yok,satanda mı yok.Hiç mi görmediniz [oo]
  • Dısarda bir dunya modem var. Ama Turkiye kosullarına gore calisan modem almak lazım. Bence Telekomonikasyon Kurumu onayı ve Turk Telekom partnerları olan satıcılardan modem almanızı oneririm. Aksi takdirde basınız cok agrıyabilir. Kurulan DSLAM ler oldukca yeni. Uyumsuzluk problemi illaki cıkacaktır.
    Saygılar
  • BEN Kullandım problem yok.hızlı isstemin sattıgı e-con marka modem ile aynı kasa.yani uzak doguda saglam bir urun yapılıyor isteyen istedigi markayı vurduruyor.hatta creative in bir model dijital camrasıyla orite ınki aynı mesela.modem temiz guzel calısıyor.benim aldıgım model 69$(ben bayi olarak 62$ a aldım) 4 port dagıtıcılı.bu fiyat hemen hemen yarı yarıya baska markalarla.(alcatel zoom gibi) problemsiz rahat olun.Apache faciasından sonra ozellikle dikkatli biriyim. :(
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cem_hakan</i>
    <br />BEN Kullandım problem yok.hızlı isstemin sattıgı e-con marka modem ile aynı kasa.yani uzak doguda saglam bir urun yapılıyor isteyen istedigi markayı vurduruyor.hatta creative in bir model dijital camrasıyla orite ınki aynı mesela.modem temiz guzel calısıyor.benim aldıgım model 69$(ben bayi olarak 62$ a aldım) 4 port dagıtıcılı.bu fiyat hemen hemen yarı yarıya baska markalarla.(alcatel zoom gibi) problemsiz rahat olun.Apache faciasından sonra ozellikle dikkatli biriyim. :(
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

+1 evet tamamen katılıyorum uzak doğuda adalar çakal resmen istediğim markayı bastır aynı özellikdeki parcaları istediğin markaya çakma yaptırabiliyorsun..Hatta cinde bir firma ile yazismistik bir digital processor ile ilgili adamlar oyle rahat ki biz urettik (Tabii bu marka bir amerikan markasının taktidi) neyse.. biz urettik ama sizin belirlediginiz bir isimde verebiliriz dediler.Yani adamlar fasonlukda ve taklitcilikde aşmış durumdalar..

• Isin merkezi Taiwan. Cisco gibi ureticilerde Taiwan da urettiriyorlar. Ancak muhendislik amerikada.
  • Merhabalar,

GEEK Ürünleri özellikle power user dediğimiz kesime hitaben üretilmiş ürünlerdir. Şu anda Türkiyede bunun tanıtımı amacıyla çok uygun fiyatlara pazarlanmaktadır. Modemin kalitesi ile herhangi bir kuşkunuz olmasın. kucukm nickli arkadaşımızın belirtiği gibi mühendisliği USA de yapılan üretimi Taiwanda yapılan bir üründür. GEEK modemler ile ilgili herhangi bir sorununuz olduğunda sizlere her türlü kolaylık sağlanacaktır. Buna memnun kalmadığınızda süresiz ürün iadesi ve değişimi de dahildir.

Kolay gelsin,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL PCI Modem
    19 sa. önce açıldı
    Fiber/VDSL/ADSL Modem Router
    22 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca Telekom onaylı bir modemdir. Herhangi bir konuda sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Saygılarımla
  • bende satın aldım bakalım bugün yarın açılcak adsl hattım hala bekliyorum
  • way beah.Öldü dediğim topic coşmuşda haberim yok.Yardımlarınız için sağolun.Göz önğnde bulundurucam.Hepsiburada.com a baktım biraz.Benim %8 indirimim var orda.Bulduğum fiyatlar şöyle:

DAtron : 139.000
    E-con : 106.500
    Geek : 108.000
    Xentino : 157.000
    Zoom : 198.000 [evlol]

Tamamı 4 portlu modellerdir.
  • Merhaba faruk,

Kusura bakmayın buraları inanın ki elimizden geldiğince sık takip etmeye çalışıyoruz ancak bizim tarafımızdan düşünülürse 4-5 forum takip etmemiz gerekiyor. Bu da her foruma yaklaşık 2-3 günde bir girme imkanı veriyor bize diğer işlerimizin yanında. Ancak gene de bundan rahatsız değiliz. Umarım bizleri anlalayışla karşılıyorsunuzdur.

Saygılarımla,

Aykut KARA
    EGEMEN Bilgisayar
    GEEK Authorized Seller
    SOYO Distribütörü
    Tel: (0312) 232 68 68 / 126

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyKuT -- 24/6/2004 3:37:10 >
  • geek in 4 portlu modelini kullandım fiyati gercekten cok iyi
    ama arabirimi olsun makinanın işciliği olsun kotu gibi
    ama param kısıtlıysa alırım problemsiz cunku
  • şu anda e-con ların peşindeyim.Hiç şikayet edeni görmedim.İnşallah bendede sorun çıkmaz.
  • fena diil...
  • Geek modemle 1. ayım doldu ilk ay sonunda bir problem yaşamadım 128 adsl ile 15gb civarı download yapmışım southpark serilerini bitirdim:P........
  • 4 tane aldım şimdiye dek.bayi olarak .. bir tanesini abim kullanıyor. sorunsuz kurulumu kolay .fiyat da iyi.
    korkmadan alın derim ben. egemen de full destek veriyor..
  • daha bir hafta olmadı alalı, hattımda 3 gün önce açıldı.
    üç gündür hattı non-stop sömürüyorum.
    şimdiye kadar ki izlenimim gayet sorunsuz, iyi bir modem.
  • beyler e-con alabilecegim avrupa yakasında bir yer biliyormusunuz ? netten almak istemiorum
  • arkadaşlar bu modemin ayarlarını gelen kitapçığa göre yaptım ancak hala adsl lambası yanıp sönüyor ve int. giremiyorum sorun nedir?
  • arkadaşlar asus lar çok iiyi,zoom dan herhangi bir farkı yok fiyuatlarıda gayet iyi router olanını alın hepsiburada 64+kdv ye veriyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.