Şimdi Ara

GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kararsız kaldım. İndirim kodu istedim tam anlaşamadık. Biraz bekleteceğim dedi. Birdaha online chat bağlantısı kuramadım.
    Z4 daha ucuz onumu alsam ki. Yada ms8+ mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indırım kodu verıyorlar.. Tekrar deneyiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Ender bey peki geekbox mu zidoo x6 mi? Ubuntu ne gibi artısı olur?
    http://m.aliexpress.com/item/32483643662.html
    Aynı fiyat sayılır.

• Valla zido x6 nın incelemesini papirus kardeşim yaptı. Ve acıkca bazı sorunlarından dolayı beğenemediğini belirtti. Benimde rk3368 ile ilk deneyimim bu cihazla olacaktır. Kullanmadan bişiy diyemem ama özellikle wifi bt ve rom chiplerinden dolayı bu önde bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 4 Aralık 2015; 21:16:30 >
  • arkadaşlar o kadar kafam karıştı ki bunu mu alayım nvidia shild mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rk3368 olani deneyin derim..20 dolar indirimini kacırmadan karar verip alın

• mx3 air mouse u kargolamışlar ama geekboxtan hala bir haber yok
  • Beklemedeyiz

• Geekbox indirim kuponu alamadım. Hafta sonu olduğu için galiba online chat bağlantısı yok. İndirim kuponu olmadan gümrüğe takılma riski var.

Beelink ve tronsmark ın cihazları daha ucuz. Bu cihazlardan kullanan var mı?

www.aliexpress.com/item/Details-about-Tronsmart-Orion-R68-Meta-Android-5-1-4K-SMART-TV-BOX-RK3368-Free-Shipping/32526174961.html

Beelink in i68 ve r68 iki modeli var. R68 antenli ve birazdaha pahalı

• WPCXYIEU

Bunu deneyin

• ender E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler verdiğiniz kod oldu. TNT de bedavaymış. Tek korkum uzun sure beklemekti. Hafta sonuna kadar gelir. Tekrar çok çok sağol.

Bu arada bu ne işe yarıyor?
    http://www.geekbuying.com/item/GeekBox-Landingship-Open-Source-PCBA-w--MXM3-MIC-CSI-CAM-MIPI-DSI-APDIF-Headphone-Interfaces-for-GeekBox-358265.html?utm_source=EMS&utm_medium=EMSPK_Product_Link&utm_campaign=EMSPK_Feed_358265

• quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

Teşekkürler verdiğiniz kod oldu. TNT de bedavaymış. Tek korkum uzun sure beklemekti. Hafta sonuna kadar gelir. Tekrar çok çok sağol.

http://www.geekbuying.com/item/GeekBox-Landingship-Open-Source-PCBA-w--MXM3-MIC-CSI-CAM-MIPI-DSI-APDIF-Headphone-Interfaces-for-GeekBox-358265.html?utm_source=EMS&utm_medium=EMSPK_Product_Link&utm_campaign=EMSPK_Feed_358265

cihaza ekstra ozellıkler kazandırıyor

mesela artık cıhaza hard dıskı sata portundan bağlayabılıyorsun
    mıcrofon ozellıgı gelıyor
    fazladan usb gelıyor
    gpio portları geliyor ..vs..vs

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

cihaza ekstra ozellıkler kazandırıyor

mesela artık cıhaza hard dıskı sata portundan bağlayabılıyorsun
    mıcrofon ozellıgı gelıyor
    fazladan usb gelıyor
    gpio portları geliyor ..vs..vs

bu arada almak ısteyenler halen o kodu kullanabılırler sanırım..

• benim alette shipped yazısı çıktı sonunda. bakalım ne zaman elimize geçecek.
  • hadiya... ee bende daha cıkmadı...
  • quote:

Firmaya sordum TNT bedava ise bizimkinide öyle yollayın dedim.. TNT üçretli dedi..TNT de vergi var diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 7 Aralık 2015; 10:47:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Firmaya sordum TNT bedava ise bizimkinide öyle yollayın dedim.. TNT üçretli dedi..TNT de vergi var diyor.

Ben fransadayim fark edermi bilmiyorum. Ben tnt yi secdim 89$ ödedim. Tnt ile mi gönderirler bilmem. Gelen mail de görünüyor

Dear Osman Ermis,
    Thanks for shopping with us.

We have got your payment for order #3528116 and we will ship out as soon as possible. You will receive an email sent by our system for the shipping information details once your order is shipped.

Tips for you
    For overseas warehouse orders, 1-2 processing days
    For normal orders, 2-7 processing days

You can review your order here:

Order Summary
    Order information:
    Order Number: #3528116
    Order Status: Paid
    Shipping address:
    Osman Ermis
    1 rue josue heilmann
    Guebwiller, 68500
    France
    Phone: 0033683264684
    Shipping method: TNT
    Name Quantity Price
    GeekBox Open Source Cross TV BOX with MXMIII Android 5.1& Ubuntu Dual Boot 4K RK3368 Octa Core 2G/16G AC WIFI 1000M LAN BT4.1 HDMI2.0 OTG 1 USD 109.99
    Sub Total: USD 109.99
    Shipping Cost: USD 0.00
    Grand Total: USD 89.99

• evet. fransa olmasından kaynaklıdır...
  • benim cihaz halen kargolanmadı ? :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.