Şimdi Ara

GeekBox Open Source Cross TV BOX Android Ubuntu Dual Boot 4K (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
3
Favori
7.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kargolarda son durum nedir arkadaşlar.. bu arada cihaza ait video bulamadım.. sizler bulursanız yayınlarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 9 Aralık 2015; 10:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

kargolarda son durum nedir arkadaşlar.. bu arada cihaza ait video bulamadım.. sizler bulursanız yayınlarmısınız

Benimkide bugün kargolandı.

Sipariş vermeden önce video bakmıştım. Ne bir video var nede yabanci forumlarda incelemesi var. İnşallah sorun yoktur. Ben sizin tavsiyenize güvenerek aldim😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

quote:

Orijinalden alıntı: ender

kargolarda son durum nedir arkadaşlar.. bu arada cihaza ait video bulamadım.. sizler bulursanız yayınlarmısınız

Benimkide bugün kargolandı.

Sipariş vermeden önce video bakmıştım. Ne bir video var nede yabanci forumlarda incelemesi var. İnşallah sorun yoktur. Ben sizin tavsiyenize güvenerek aldim😊

Ozellikleri guzel. Yazilim destegi icin sayfada acmislar.. Artik bundan sonrasi Allah kerim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65 inch uhd tv aldım. Tizen smart yetersiz geldi. Bu cihazdan tavsiyeniz üzerine bugün sipariş verdim. hakkımızda hayırlısı...
    Bu box ile logitech in kablosuz klavyeli mause uyar mı? yoksa yukarıdakilerden mi sipariş vereceğiz illaki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 10 Aralık 2015; 18:37:00 >
  • Kablosuz girislerde sorun olmaz..
    Valla insallah iyi bir urun cikar. Ozellikleri cok iyi

• Arkadaşlar,

Bugün ROM ların Download adresleri eklendi... bende bu sayfanın ilk mesajına ekledim... ürünler yola cıktı... en önce gelen arkadaş bir Video yayınlarsa onuda ekleyelim.. ilginçtir... cihaza ait birde tane Video bulamadım... ilk video cekenler bizlermi olacağız..

WPCXYIEU,

Should give you $20 off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 11 Aralık 2015; 9:35:00 >
  • arkadaşlar uydu yayınlarını izlemek için bir cihaz arıyorum. Ancak Monitörümde hoparlör olmadığı için cihaza 1+1 speaker bağlayacağım. PC'de kullandığımız ve 3.5 mm giriş olanlardan. Bu cihazı sipariş etsem sıkıntı olur mu?
  • Arkadaslar benim cihaz bugun geldi. Fazla inceleme fırsatım olmadı. Ama kaliteli bir ürün. Dandik Çin malı gibi değil. Kaliteli hissi veriyor.
    Baya hizli. Takilma falan yapmadi hic. Kumandasi ni beğenmedim hic kullanışlı değil. Kablosuz fare vardi onunla kullanıyorum. Fare ve klavye şart.
    TNT ile 48 saatde geldi. Satın almak istiyenler odeme seçeneği paypal i seçmeyin (Proceed to checkout) yazan yeri tıklayın. Kargo şirketini secebiliyorsunuz. DHL 3$ falan. TNT bedava.

• Arkadaşım Senden video bekliyorum. ve unutma bu cihaz ile ilgili ilk video senin videon olacak. kendi resmi sitesinde, youtube de hiç bir tane video yok...

cihazı tanıt, cihazın acılısını , menulerını, ayar kısmını, web sayfa acılısını, xbmc , video performansını mkv oynatmasını göster...

bu arada sen Turkiyedemsin.. cunku ben alırken TNT ücretli cıktı... ayrıca sonradan adamlarla yazıstıgımda tnt için vergi alınır vs..vs denilmişti...

neyse daha bizimkisi PTT bile görünmüyor... bize gelişi yılbaşını bulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 12 Aralık 2015; 7:56:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

Arkadaslar benim cihaz bugun geldi. Fazla inceleme fırsatım olmadı. Ama kaliteli bir ürün. Dandik Çin malı gibi değil. Kaliteli hissi veriyor.
    Baya hizli. Takilma falan yapmadi hic. Kumandasi ni beğenmedim hic kullanışlı değil. Kablosuz fare vardi onunla kullanıyorum. Fare ve klavye şart.
    TNT ile 48 saatde geldi. Satın almak istiyenler odeme seçeneği paypal i seçmeyin (Proceed to checkout) yazan yeri tıklayın. Kargo şirketini secebiliyorsunuz. DHL 3$ falan. TNT bedava.

Sanırsam siz turkiyede degilsiniz yoksa oyle 3 dolara kargolamazlar en az 50 usd gibi fark alıyorlar

• Ha bu arda arkadasın dedıgı gibi oyle okadar kalıteli olacagını sanmıyorum kendinizi buna alıştırın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Ha bu arda arkadasın dedıgı gibi oyle okadar kalıteli olacagını sanmıyorum kendinizi buna alıştırın derim

arkadas kaliteli bir ürün hissi verdi demiş... dandik cin malları gibi değil demiş... sen yanlış anlamışsın sanırım :)
  • musakilic kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yanlış anlamışsınız ben kaliteli hissi veriyor dedim. Ve gercekten Çin işi dandik bir cihaz değil. Kutusu falan baya kaliteli. Diyeceksiniz Kutusundan bize ne. Kutuyu görünce kalite hissi veriyor zaten başta. Cihazda kaliteli. Yazılım desteği de var. Kesinlikle tavsiye ederim. Asphalt 8 biraz denedim. Kumandayla tam oynayamadim ama sorun yoktu. Kodi yüklü gelmedi. Onu kurdum. İci 3d film dolu 500gb usb hdd bağladim. 3d filmleri sorunsuz oynatdı.
    İlk defa ubuntu yu deneme fırsatım oldu. Android den daha az ram kullanıyor. Sevdim ubuntu yu ama kullanmam o özelliğini sanırım. Geekbox sun sitesinde sadece android rom var sanırım sadece android kurabiliyoruz. Ben öyle anladım. 8gb boş hafıza geliyor. Ubuntu olmasa daha cokyer olabilir.
    Yani cihazda bir olumsuzluk görmedim. Android i biliyorsunuz zaten. Benim ilk android cihazım diyebilirim😊
    Bu fiyata cihaz arayanlar 20$ indirim kodunu kaçırmadan alsınlar derim.

Ben fransada olduğum için demek TNT bedavaymış. Aslinda Türkiye Çin e fransadan daha yakın😬

• Ustad elinizdeyse biraz foto ve film Çekme imkanınız varsa siteye koyabilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eline sağlık.. kısa da olsa ufaktan bir video beliyoruz hocam..

ayrıca http://www.geekbox.tv/ sitesinde 3 farklı rom mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 13 Aralık 2015; 8:38:53 >
  • Video... Bekliyoruz halen... :))

• dervis2007.. Video.. kısa olsa bir video koy lütfen... video eklemek bu kadar zor olmamalı :((
  • Cihazı satın alanlar... aşağıdaki form sitesinede üye olsunlar... burda genel bilgiler.. vs..vs verilecek...

http://forum.geekbox.tv/
  • 20 dolar indirim kodu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

20 dolar indirim kodu nedir?

bunu deneyin.

WPCXYIEU,

Should give you $20 off
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.