Şimdi Ara

Geely Emgrand Sizce Nasıl Alınır mı Bu Araç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
9.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oto pazarlarında 98 yumurta kasa accenteler peynir ekmek gibi alınıp satılırken chery geely sahiplerini görüyoruz aldıklarına bin pişmanlar. modelli araca binicem diye parçası 2. eli olmayan bir araca ben girmem size de girmenizi tavsiye etmem. 30.000 iyi para çok daha güzel araçlar bakabilirsiniz sizi üzmeyecek.
    kusura bakmayında bunu lüx sınıftan bi araç sanıcak insanlara da acilen bi göz muayenesi öneriyorum...
  • bu arabaya bilindik markaların amblemini taksalar burdaki kaç kişi bu şekilde kötülemeye devam ederdi diye sormadan edemiyorum
  • mutenroshi M kullanıcısına yanıt
    yha ben 22 bın lıraya 2011 model 40 bınde boyasız aldım yenı arabayla 190 yaptım 110 la gidiyormus gıbı hıssedıyorusn. araba 1350 kılo 10 hava yastıgı kapı ıcı celık bar var . pıyasa arabalarından 10 kat saglam . bu paraya 2001 model focus alırsın bu arbaylamı az sanayıye gıdersın onlamı .bu konforu onda bulmazsın focus sadece bır ornek bunun gıbı cok araba verebılırım fıyatına gore cok luks bır araba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail amasya

yha ben 22 bın lıraya 2011 model 40 bınde boyasız aldım yenı arabayla 190 yaptım 110 la gidiyormus gıbı hıssedıyorusn. araba 1350 kılo 10 hava yastıgı kapı ıcı celık bar var . pıyasa arabalarından 10 kat saglam . bu paraya 2001 model focus alırsın bu arbaylamı az sanayıye gıdersın onlamı .bu konforu onda bulmazsın focus sadece bır ornek bunun gıbı cok araba verebılırım fıyatına gore cok luks bır araba .

çin malı araç ile 190 yapmak

bende çin malı motor vardı her ay 100 TL masraf ederdim en son yolda direksiyon koptu hurda fiyatına sattım.

Fuarda çin malı bi jeep vardı şöför kapısı kilitliymiş bilemedim biraz hızlı çektim kol koptu elimde kaldı :) yavaşca yere bıraktım ve hemen oradan uzadım.

Kısaca siz siz olun aracınızda 50 tane hava yastığı da olsa o araçla 120 nin üzerine kesinlikle çıkmayın. Canınızı sokakta mı buldunuz siz. Her an teker yerinden kopabilir. Frenler boşalabilir. v.s Hiç güvenmeyin çin malı araca

• ozaman şunu söyleyeyim size mesela iphone nerde üretiliyor çinde demekki neymiş çin malı uzak durun

yada chevrolet nerde üretiliyor oda uzak doğuda üretiliyor ondannda uzak durun

hatta elinizin altındaki tüm elektronik ve teknolojik aletlere bakın arakasında made in china(çin ) yazıyor demekki çin malı sen gidip en kıytırık çin malı motor aldıuysan o senin sorunun

mondialde üretimini çinde yaptırdı sıkıntı çıktımı çıkmadı bu araç avrupa pazarı için özel olarak çin ve israilliler tarafından tasrlanarak piyasaya sürülmüştür ve güvenliği en üst düzeydedir 5 yıldızı ise sadece 1kaç puanla kaçırmıştır ancak diğerlerinde bilinen birçok avrupalı modelden iyi rakamlar elde etmiştir testlerde

bu arada unuttum volvoda çin malıdır çin malını kötüleyenlere kapak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsami -- 7 Aralık 2014; 10:08:09 >
  • Abartıyorsunuz ve teknolojiyi çok geriden takip ediyorsunuz.Çin bugün çok kaliteli mallar üreten bir ülke. Hem dünya markalarını ülkelerinde üretiyorlar hem de kendi markalarıyla dünyaya hakim olma noktasındalar.Otomobil konusunda henüz üst seviye değiller ama o yolda da sağlam adımlarla ilerlemekteler.Bunu yaptıkları yatırımlarla satın aldıkları büyük otomotiv şirketleriyle görüyoruz..Çok değil 10 yıl sonra Çin otomotiv teknolojisi bugünkünden çok daha ileride olacaktır.Kore Japon Avrupa otomobilleriyle rahatlıkla kıyaslanacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.