Şimdi Ara

Geely Emgrand Sizce Nasıl Alınır mı Bu Araç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
9.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gene böyle bir konuda birisi "çok şık tabut olur" demişti de gülmüştüm

2.eli parçası güvenliği gibi sorunlar yaşatabilir gerçektende .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

araca güvensiz diyen arkadaşlar için söyleyeyim euroncap 4 yıldızlıdır. 5 yıldızıda neredeyse alıyordu. milletin 5 yıldızlı diye aldığı türkiyede satılan versiyonu ile 3 yıldız alamayacak polo'dan falan daha güvenlidir.

ciddi sorunlar duyulmadada çin malıdır bu araç ona göre alınır alınacaksa.

http://tr.euroncap.com/tr/results/geely_emgrand/ec7/2011/462.aspx

Yuzde 75 ile 4 yildizi almis.

Mitsubishi Mirage Yuzde 90 ile 4 yildizda kaldi , 72 puan alan Dacia Lodgy 3 yildizda , kisacasi 4 yildizi ucundan kapmis Geely. Kaldi ki ESP opsiyonel donanim bile degil , Polo'dan nasil daha guvenli oluyormus

Biraz destekli sallayin bari be...

http://tr.euroncap.com/tr/results/mitsubishi/space_star/524.aspx

http://tr.euroncap.com/tr/results/dacia/lodgy/486.aspx

türkiye'de satılan pololardan daha güvenli dedim. 2 hava yastıklı poloyu sokun bakalım euroncap'a kaç puan alacak.

artı testi incelerseniz puan kırılmasının sebebinin ayakları koruyamaması olduğunu görürüsünüz. hatta yeni versiyonlarda onu da düzelttiler diye biliyorum pedallarla ilgili çok basit bir şeydi.

yani bu araç polodan daha güvenli, üzgünüm. ama esp konusunda haklısınız. sadece en üst versiyonda varmış.

• Bana pek güven vermeyen bir araç kalitesizlik akıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski araçları gibi değil. En azından teste girdiler ve Dacia'lardan daha yüksek puan aldı. Dacia alacağıma bunu alırım. Tabi uzun seneler binecek isem. Satarken sıkıntı çünkü.
  • Çin eli deymiş olabilir ama Test edilmiş ve 4yıldız almış bi araç yakıt tüketini nasıldır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emgrand avrupa pazarı için üretilmiş bir model ve kalite standartı diğer çinlilerle bir değil. Ben de temiz tanıdığımdan bir tane bulsam takasa girerim. 10 sene sonra pul olsa değeri umrumda olmaz.
  • Bu aracı ben çok inceledim. Aslında hiç fena değil. Parasını da hakeden bir araç. Ancak o kolçağı tutup sağa sola salladığınızda, bazı şeyleri belli ediyor. Evet, Çin malı ama Çinlilerin Avrupalılardan daha üstün yaptığı imalatlar da var. Geely ise orta seviyede diyebilirim. Ne çok kaliteli, ne de çok kalitesiz.... Alınmak istenirse alınabilir, ancak benim tercihim, 120-150.000 km de Renault Safrane veya Laguna olurdu aynı paraya. Her iki durumda da araç elinizde kalacaktır. Ama benim de pek umrumda olmaz bu durum. Uzun yıllar kullanacaksanız, alınabilir. Benim tercihim olan renault ise birkaç seneliğine emaneten binilecek olması. Sonrasında yine Kia ya dönüş yapacağım, ya da Honda Accord düşünüyorum.

Elinizdeki paraya ve niyetinize göre çok seçenek var.

ESP seçeneğinin olmaması, sizi fazla endişelendirmesin. Çünkü saydığım benim tercihim araçlarda da ESP yok. Sadece ABS var. Ancak ESP li bir araçtan sonra alışmak da biraz zor olacak, bunun da farkındayım.

Sizin yerinizde olsam, eski model D sınıfı bir araç alırdım.... Ki galiba öyle yapacağım. Aslında herşey şu anda sahip olduğunuz araca bağlı. C sınıfı bir araçtan sonra B sınıfına geçmek, kolay olmaz. Ya C sınıfı ya da D sınıfı düşük model daha akıllıca olur kanısındayım.

• maceraya lüzum yok
  • alın tepe tepe kullanın , bir Hyundai, bir Kia kadar kaliteli olduğunu göreceksiniz.Bir linea bir Clio ve DAcia nın tüm modellerinden çok üstün bir araba Avrupa araçlar kadar kaliteli ve sağlam.Test edildi onaylandı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Etrafimda cokca goruyorum guvenli bi arac gibi durmuyor ic dizayn hosuma gitti ama ne demisler ucuz etin yahnisi yenmez

Valla 4 yıldızı var euro ncaptan... çevremizdeki çoğu araç ile aynı güvenlik donanımına sahip
  • bir tanidigimda var memnun . araci ben inceledim çok ta kalitesiz değil hani ..
  • Param olsa valla gözüm kapalı alırdım,bence fiyat ve donanım olsun aracın görünümü 10 numara,ne ararsan var,yeterki hor kullanma ve zamanında servise götür,bakımını yaptır hertürlü 5 sene en az adam gibi kullanırsın sorunsuz...
  • Tercihlerine göre değişir...

"Başkalarının sözüne aldırış eden biri değilim, ikinci el kaygım yok, aldığım aracı senelerce kullanırım, arabadan alacağım zevke bakarım..." dersen alınır. Arabayı aldıktan sonra değer kaybına ve mahalle baskısına katlanmanız gerekecek, bunu unutmayın.
  • Brk_^^ kullanıcısına yanıt
    1.70 boyunuzla aracin arkaya rahatca giremiyorsaniz o arac kucuktur zaten. Benzinli atmosferik araclarda chip cok etkisiz kalir, turbolu araclarda chip etkili olur.
  • Sıfırını 2012 yılında 38.000 TL'ye alıp 2013 yılında 22.000'e satıyorlar. İkinci elde zarar derdim yok diyorsan bir git incele, kendi gözlerinle gör aracı. Bu kadar zararla satılması pek hayra alamet değil.
  • Bence sahibinden sitesinde ucuz bir fiyata 2'inci el bulunup alınır bugün fluence gibi bir aracın çarpışma testi yok iken bu araç bence çok güzel fluenceye göre öyle ahım şahım bir artısı yok fakat hiç yoktan güven veriyor önyarlıları kırmak lazım bundan en geç 10 sene sonra çin otomobilleri dayanıklılıklarıyla nam salacak demedi demeyin
  • Şu ülkede Alfa Romeo ya bile dandik diyen büyük bir kesim var ve bu cahillerin taptıkları bir iki marka var. Misal reno olacak az yakacak, vw olacak prestijli olacak vs vs vs diye uzar gider.İçinize sindiyse alın geçin.
  • F/P açısından düşünürseniz piyasadaki en uygun seçeneklerden biri (3 yıldır kullanıyorum).Çok bilmişlere bakmayın siz gidip test edin içinize sinerse alın.Araç piyasaya ilk çıktığında önyargı çok fazlaydı ancak araç kendisini ispat etti bana göre, ilerleyen yıllarda daha kaliteli araçlar geldikçe piyasada kendine daha çok yer bulacaktır.
  • Benim halamın oğlunda var. Gezip dolaşıyoruz azda yakıyor arkası falan çok geniş bagaj zaten mükemmel bir symbol'den accent era'dan çok daha kaliteli ve güvenli olduğu hissi veriyor. Ayrıca araçta 10 hava yastığı olması lazım.
  • araçta gsl ve gs modelinde 10 hava yastığı ac klima elektrikli koltuk 4cam otomatiği sinyalli ve elektrikli aynalar çocuk emniyet kemeri isofix ben 1.89cm yim arkaya çok rahat sığıyorum o derece geniş basic modeli hariç çelik jantlı ayrıca aracın 2011 ve 2012 modelleri arasında kilo farkı var 2011 1335kg 98hp 2012 1280kg 106hp aracın test edilmiş son hızı 170olduğunu söylüyorlar ama 200 yapacaktır test een ler varmı bilmiyorum bi kaç kişi yazmıştı forumda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.