Bildirim
Geely Emgrand Sizce Nasıl Alınır mı Bu Araç
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: Süpermarket Ürünlerinde 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2JEWP9I3H57JU
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Etrafimda cokca goruyorum guvenli bi arac gibi durmuyor ic dizayn hosuma gitti ama ne demisler ucuz etin yahnisi yenmez -
Amcada bulunuyor 1.70 boyum var arkaya rahat giriyorum .Ici guzel .Baya airbag var .Motor gucu biraz yetersiz .Cip gerekebilir .Onun disinda gayet guzel bir arac .iceriyede az ses aliyor .5 yil veya 150 bin km garantili .Garantide tupte takiyorlar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_^^ -- 21 Eylül 2013; 22:28:46 > -
2.el Era bakın parca sıkınıtısı yaşayabilirsin..quote:
Orijinalden alıntı: Brk_^^
Amcada bulunuyor 1.70 boyum var arkaya rahat giriyorum .Ici guzel .Baya airbag var .Motor gucu biraz yetersiz .Cip gerekebilir .Onun disinda gayet guzel bir arac .iceriyede az ses aliyor .5 yil veya 150 bin km garantili .Garantide tupte takiyorlar . -
araca güvensiz diyen arkadaşlar için söyleyeyim euroncap 4 yıldızlıdır. 5 yıldızıda neredeyse alıyordu. milletin 5 yıldızlı diye aldığı türkiyede satılan versiyonu ile 3 yıldız alamayacak polo'dan falan daha güvenlidir.quote:
Orijinalden alıntı: adil07
2.el Era bakın parca sıkınıtısı yaşayabilirsin..
Alıntıları Göster
ciddi sorunlar duyulmadada çin malıdır bu araç ona göre alınır alınacaksa.
tr.euroncap.comAvrupa Yeni Araba Değerlendirme Programının Resmi Sitesi | Euro NCAPhttp://tr.euroncap.com/tr/results/geely_emgrand/ec7/2011/462.aspx
-
Yani alınır diyorsunuz gönül rahatlığıyla -
quote:
Orijinalden alıntı: Red41
Yani alınır diyorsunuz gönül rahatlığıyla
aracı aldıktan satarken uğraşacağınız çabayı göz önünde tutarak almayın derim illa yüksek modelli araç istiyorsanız yerli otolara bakın fiat reno -
quote:
O fiyatlara alınabilecek en iyi araçtır. -
Peki 2009 veya 2010 model honda city mi bu mu desem honda 30binlira civarında tabi? -
quote:
güvenlik açısından evet. lakin diğer konularda bir şey demek için erken. satarken zorlanmanız muhtemel. markanın türkiye'de geleceği ne durumda olacak kimse bilmiyor. tutunabilecekler mi muallak. beklemek lazım. -
quote:
Peki 2009 veya 2010 model honda city mi bu mu desem honda 30binlira civarında tabi?
Eğer illa sıfır olsun demiyorsanız 2.el 2011-2012 model emgrand 20-22 bine alınır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ongun_44
quote:
Peki 2009 veya 2010 model honda city mi bu mu desem honda 30binlira civarında tabi?
Eğer illa sıfır olsun demiyorsanız 2.el 2011-2012 model emgrand 20-22 bine alınır.
Mesela:
-
F/P aracı denebilir.quote:
Orijinalden alıntı: ongun_44quote:
Orijinalden alıntı: ongun_44
quote:
Eğer illa sıfır olsun demiyorsanız 2.el 2011-2012 model emgrand 20-22 bine alınır.
Mesela:
Alıntıları Göster
Fiyatına göre gayet iyi araç.
-
Elimde o para olsaydı ben almazdım arkadaş. Kendim almayacağım bir şeyi de kimseye tavsiye etmem. Tercih senin tabi -
hemen satmak gibi bir niyetiniz yoksa ikinci el alınabilir. Üstelik uygun fiyata.
Piyasası var diye hurda, ne olduğu belli olmayan araçlara para vermeyin derim.
Eğer bütçe 30 bin civarıysa daha çok alternatif sıfır araç var. Onlara yönelmenizi tavsiye ederim.
Chevrolet aveo, dacia sandero, yeni symbol vs vs vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 22 Eylül 2013; 3:48:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: amadeus99
araca güvensiz diyen arkadaşlar için söyleyeyim euroncap 4 yıldızlıdır. 5 yıldızıda neredeyse alıyordu. milletin 5 yıldızlı diye aldığı türkiyede satılan versiyonu ile 3 yıldız alamayacak polo'dan falan daha güvenlidir.
ciddi sorunlar duyulmadada çin malıdır bu araç ona göre alınır alınacaksa.
tr.euroncap.comAvrupa Yeni Araba Değerlendirme Programının Resmi Sitesi | Euro NCAPhttp://tr.euroncap.com/tr/results/geely_emgrand/ec7/2011/462.aspx
Yuzde 75 ile 4 yildizi almis.
Mitsubishi Mirage Yuzde 90 ile 4 yildizda kaldi , 72 puan alan Dacia Lodgy 3 yildizda , kisacasi 4 yildizi ucundan kapmis Geely. Kaldi ki ESP opsiyonel donanim bile degil , Polo'dan nasil daha guvenli oluyormus
Biraz destekli sallayin bari be...
tr.euroncap.comAvrupa Yeni Araba Değerlendirme Programının Resmi Sitesi | Euro NCAPhttp://tr.euroncap.com/tr/results/mitsubishi/space_star/524.aspx
tr.euroncap.comAvrupa Yeni Araba Değerlendirme Programının Resmi Sitesi | Euro NCAPhttp://tr.euroncap.com/tr/results/dacia/lodgy/486.aspx
-
Eski alırdım golf focus astra alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Discovery -- 22 Eylül 2013; 5:35:12 > -
Dış görüntü olarak markayı bilmeyen insanlara; herkeste bulunmayan özel bir lüks araç imajı veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: -Discovery
Eski alırdım golf focus astra alırdım.
Alma konusuna gelince marka/ imaj takıntısı olan bir insan değilim ancak yine de bu aracı tercih etmem. Bakımları yaptıracak servis/usta bulunduğunuz yerde muhakkak vardır ancak uzun yolda, her şehirde bulamazsınız. Seyahat esnasında yaşanacak bir arıza başınıza çok iş çıkarabilir. -
Her şeyin başında çin malı bu araç yani malzeme kalitesi vasat tasarimi ve fiyatı iyi ama bu marka son yıllarda iyi başarı gösterdi volvoyu da bunlar satın aldı herhalde ben olsam almam çin eli degmis bir aracı -
Renault Safrane çakması...quote:
Orijinalden alıntı: Cancan.
Her şeyin başında çin malı bu araç yani malzeme kalitesi vasat tasarimi ve fiyatı iyi ama bu marka son yıllarda iyi başarı gösterdi volvoyu da bunlar satın aldı herhalde ben olsam almam çin eli degmis bir aracı
Benzer içerikler
- suv araçların vergisi
- seres 3 alınır mı
- boyasız güneş yanığı giderme
- alfa romeo direksiyon
- toyota corolla 1.33 comfort yorum
- byd 2025
- uçan araba fiyatları
- togg satış rakamları
- golf 7.5 hangi yıllar
- 35 tfsi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X