bu ekran kartından aldım ebay.com'dan. kartın üzerinde fan yok , sizce bunun modelimi böyledir yoksa fansız kakalamış olabilirlermi bana :) . kartın fan olması gereken yerde bi metal aksan var sadece (işlemdilerin üzerinde fanın altına konulan ve sanırım fanı daha iyi soğutmak için kullanılan türden)
bu kartmı ?
evet arkadaşım aynen bu model
bunlar Pasif soğutucudur
anlayacağın fansız modeldir bunlar :) pek bilgim yok ancak kartı soğutmaz bildiğim kadarıyor sadece kartın ısısını alır? yanlışmıyım?
o yukardaki siyah metal aksanın arasında plastik yaylı bi sistem var, fan tutturmak için bi parçaymış gibi algıladım ben bunu ama tam da bilmediğim için ekran kartlarının özelliklerini yine de bi şeyi yakmayayım diye tedirgin oluyorum
quote:
Orjinalden alıntı: floydian
o yukardaki siyah metal aksanın arasında plastik yaylı bi sistem var, fan tutturmak için bi parçaymış gibi algıladım ben bunu ama tam da bilmediğim için ekran kartlarının özelliklerini yine de bi şeyi yakmayayım diye tedirgin oluyorum
o yaylı plastık seyler heatsınkı (metal soğutucu ) karta sabıtlemek ıcın dusmesın dıye yanı
elındekı ekran kartı ıcın fanlı soğutma cozumune gerek yok cunku cok asırı ısınan bı kart değildir
quote:
Orjinalden alıntı: FRED BAKER
quote:
o yaylı plastık seyler heatsınkı (metal soğutucu ) karta sabıtlemek ıcın dusmesın dıye yanı
elındekı ekran kartı ıcın fanlı soğutma cozumune gerek yok cunku cok asırı ısınan bı kart değildir
PES 2009 oynasam dahi öylemidir :) oyunlarda da çok ısıtmaz yani dimi ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: FRED BAKER
quote:
PES 2009 oynasam dahi öylemidir :) oyunlarda da çok ısıtmaz yani dimi ?
suanki çıkan oyunlarda yeteri düzeyde oynatmasını saglayamaz bu kart
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme