Yaklaşık 6 Ay Önce Acer Aspire 5750 Series Notebook ALdım. BaşLarda Pek FazLa Oyun Oynamazdım Oynadığım Bir Kaç Oyun Vardı Biride Call Of Duty Mw3'tü Ve KesinLikLe Sorunsuz Oynuyordum. Son ZamanLar Crysis 2 Oynamaya BaşLadım. Pc DeğerLerine Göre Oyunu Rahat Oynaması Gerekiyor Ama Oynarken Donuyor. Sizce Donması NormaL Mi? Yoksa Sorun Pc Demi? Rica Etsem Yardımcı OLurmusunuz?
Pc ÖzeLLikLeri: Acer Aspire 5750G Series İşletim Sistemi Microsoft Windows 7 Home Basic 64 Bit İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz, 2494 MHz Ram: 4.00 GB (Kullanılabilir miktar: 3.85 Gb) Ekran Kartı: Intel(R) HD Graphics Family Onboard NVIDIA GeForce GT 630M 2Gb 128bit Not: Nvidia Sitesinden ekran kartını güncelledim sorun devam ediyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
GT 630M bu kart crysis2'de high grafiklerde zorlanabilir ani fps düşüklükleri gerçekleşebilir. En iyisi grafik ayarlarını düşürüp oynayın.
BiLgisayarda NormaL ÇaLışırkende Hafiften KasıLmaLar Oluyor. Diğer OyunLarda da Sorun Var.
quote:
Orijinalden alıntı: Panef
BiLgisayarda NormaL ÇaLışırkende Hafiften KasıLmaLar Oluyor. Diğer OyunLarda da Sorun Var.
Klasik cevap olacak ama sistem sıcaklıklarını kontrol edin. Advanced System Care tarzı onarım yazılımları ile bilgisayarınıza onarım yapın.
Sıcaklığı Nereden KontroL Edebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: Panef
Sıcaklığı Nereden KontroL Edebilirim?
HWmonitor,everest,gpuz, cpuz programları sıcaklık konusunda bilgi verebilir, Bios da PC HEALTH adlı seçenek ile de kontrol edebilirsin.
Soğutucuyu Çıkarıp, Everest'ten Baktım. Gördüğüm Tek SıcakLık Bu; Tjmax Sıcaklığı 100 °C (212 °F)