Ewet ARkadaşlar 3 Ay önce Fln bu Ekran Kartını Aldım Fifa08 Felan COd4 Felan RAhat Oynadmm Ama raceDrıwer GRID i oynarken çok kasıyor donuk donuk oluy we hiç oynayamıor bu olay bazen CS de bile oluyor ama Ekran Kartımı Tekrar Tanıttım bu olay geçti Şimdi ise GRID de başladı Tekrar tanıttım olmadı
Acaba neler Yapmalıyım
512MB GeForce 7300 SE/7200 GS 32bit
SOn güncellemsini koyabilecek warmıdır Yada bir öneri
Ekran kartının bir süre sonra ısınmasından kaynaklı performas duşuşlerine neden olabilir. Veya ekran kartınızın yeni cıkan driver'ı download ederek kurarsanız sorun cözülecektir.
arkadaşım bede 4670'i almadan önce onu kullanıyodum grid de kasmasının nedeni sürücüyle alaksası yok o ekran kartı gridi falan çalışıramaz ben o ekran kartıyla gridi lowda bile biraz kasmayla oynadım ama yeni ekran akrtı alınca herşey çok daha güzellesti herşeyi fullde oynamaya başladım bunu için bu sorunun çözümü yeni bir ekran kartı almaktır. sana hd 4670'i öneririm benim ekrankartım die sölemiorum ama bana baya yetio gridde 1280*1024 her şey high oynuyorum aynı şey ar cry 2 falan içinde geçerli
Teşekkürler Ama Bu ekran Kartının Aynsından Bir arkda war onda böyle bir sorun yok?
7300 se için grıd bıraz ağır bır oyun hocam onun için fazla zorlama kartı derım..
quote:
Orjinalden alıntı: iktyas
7300 se için grıd bıraz ağır bır oyun hocam onun için fazla zorlama kartı derım..
birazmı x16** 7600 serisi bile oynatamıyor gölgelendirmeden dolayı
Bu konuda Beni bilgilendiridğiniz için Teşekkürler Demekki Ekran KArtındanmış Ne yapalım Yeni alalım bi tane GRID sağlam bir şekilde oynayacağım Marka bişi solermisiniz :)
quote:
Orjinalden alıntı: Fresky
Bu konuda Beni bilgilendiridğiniz için Teşekkürler Demekki Ekran KArtındanmış Ne yapalım Yeni alalım bi tane GRID sağlam bir şekilde oynayacağım Marka bişi solermisiniz :)
Nvidia Zotac 8500 Gt 1 gb ile Mediumda Rahat Oynayabilirsin Kanaatindeyim..
Öneri için Teşekkürler :)
quote:
Orjinalden alıntı: Fresky
9600gt al rahat rahat oynarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme