Şimdi Ara

GeForce 7300 SE/7200 GS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewet ARkadaşlar 3 Ay önce Fln bu Ekran Kartını Aldım Fifa08 Felan COd4 Felan RAhat Oynadmm Ama
    raceDrıwer GRID i oynarken çok kasıyor donuk donuk oluy we hiç oynayamıor bu olay bazen CS de bile oluyor ama Ekran Kartımı Tekrar Tanıttım bu olay geçti Şimdi ise GRID de başladı Tekrar tanıttım olmadı

Acaba neler Yapmalıyım

512MB GeForce 7300 SE/7200 GS 32bit

SOn güncellemsini koyabilecek warmıdır
    Yada bir öneri

• Ekran kartının bir süre sonra ısınmasından kaynaklı performas duşuşlerine neden olabilir. Veya ekran kartınızın yeni cıkan driver'ı download ederek kurarsanız sorun cözülecektir.
  • arkadaşım bede 4670'i almadan önce onu kullanıyodum grid de kasmasının nedeni sürücüyle alaksası yok o ekran kartı gridi falan çalışıramaz ben o ekran kartıyla gridi lowda bile biraz kasmayla oynadım ama yeni ekran akrtı alınca herşey çok daha güzellesti herşeyi fullde oynamaya başladım
    bunu için bu sorunun çözümü yeni bir ekran kartı almaktır.
    sana hd 4670'i öneririm
    benim ekrankartım die sölemiorum ama bana baya yetio gridde 1280*1024 her şey high oynuyorum aynı şey ar cry 2 falan içinde geçerli
  • Teşekkürler Ama Bu ekran Kartının Aynsından Bir arkda war onda böyle bir sorun yok?
  • 7300 se 128 mb değilmi
  • Resim ekledim bakabilrisniz :D
  • Eğer sorun sürücüdense bu sürücü sorununuzu halledecektir:
    http://uk.download.nvidia.com/Windows/178.24/178.24_geforce_winvista_32bit_international_whql.exe
    Bunu yüklemenize rağmen sorun çözülmezse ekran kartınızı değiştirmeniz gerekebilir.
  • 7300 se için grıd bıraz ağır bır oyun hocam onun için fazla zorlama kartı derım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

7300 se için grıd bıraz ağır bır oyun hocam onun için fazla zorlama kartı derım..

birazmı x16** 7600 serisi bile oynatamıyor gölgelendirmeden dolayı
  • Bu konuda Beni bilgilendiridğiniz için Teşekkürler Demekki Ekran KArtındanmış Ne yapalım Yeni alalım bi tane GRID sağlam bir şekilde oynayacağım Marka bişi solermisiniz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fresky

Bu konuda Beni bilgilendiridğiniz için Teşekkürler Demekki Ekran KArtındanmış Ne yapalım Yeni alalım bi tane GRID sağlam bir şekilde oynayacağım Marka bişi solermisiniz :)

Nvidia Zotac 8500 Gt 1 gb ile Mediumda Rahat Oynayabilirsin Kanaatindeyim..
  • Öneri için Teşekkürler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fresky

Bu konuda Beni bilgilendiridğiniz için Teşekkürler Demekki Ekran KArtındanmış Ne yapalım Yeni alalım bi tane GRID sağlam bir şekilde oynayacağım Marka bişi solermisiniz :)

9600gt al rahat rahat oynarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.