değerli abilerim öncelikle selamlar ben geforce 9500 128 bit ekran kartı aldım we bana şuan ki tüm oyunları oynarsın dediler fakat ben sistemimde call of 5 hatta need for speed 5 bile oynayamıyorum işlemcim tüm uygulamalar kapalı fakat yine oyunda full işlem weriyor napmam gerekli gerçekten benim bir bilgisayarcı yani bir tane değerli abime ihtiyacım war bana mail atmanızı bekliyorum saygılar.....
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
tahminimce o ekran kartıyla şimdiki oyunları öyle rahat oynaman imkansız. en azından bi hd 4830 edinmelisin.
Elidneki ekran kartıyla dediğin oyunlarda problem yaşarsın.
Giriş seviyesi bir ekran kartından fazlasını beklemek hata olurdu sanırım. 9600GT'den aşağısı oyunlar için faydasız.
quote:
Orjinalden alıntı: tumut
tahminimce o ekran kartıyla şimdiki oyunları öyle rahat oynaman imkansız. en azından bi hd 4830 edinmelisin.
bencede
1024x768 çözünürlükte oc ile full detay belki olabilir. Ancak yüksek çözünürlük ile o kartta full detay biraz fantaziye kaçar.
hepinize teşekkür ederim ederim fakat ben tüm ayrıntıları kapatıyorum en düşük çözünürlükte bile hata veriyor bu. işlemcimden dolayı kasma yapar mı oyunlar peki?
Slmlar arkadaşlar, İyi de ben Crysis'i laptop la oynayabiliyorum (asus M51 model Nvidia Geforce 9500M GS ekran kartlı); ancak benim de başka bir sorum olacak: Ben paylaşımsız 128 paylaşımlı 512 kapasitesi olan bir ekran kartıyla oynanabilen FarCry'ın ilk versiyonunu neden Crysis gibi bir oyunu oynatan ekran kartıyla eksiksiz oynayamadığımı soracağım. Paylaşımlı 512(128 paylaşımısz) lik ekran kartı olan ucuz bir makinede oynanıyor olmasına rağmen benim asus M51 model Nvidia Geforce 9500M GS ekran kartlı makinemde nedense toprak zemin karlı gibi ve suyla toprak zemin arasında fark olmuyor ki ben bu makineyle CRYSIS gibi bir oyunu rahatlıkla oynayabiliyroum. Ayarlarda mı değişiklik yapmakdım, ekran çözünürlüğünde mi ama olmadı. Sebep nedir, nasıl düzeltebilirim acaba? Kaç yerde sorduysam da bir cevap bulamadım. Umarım burada yardımcı olabilecek birileri olur :-) Şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme