Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu ne abi ya altı üstü bi ekran kartı 2 sene sonra şu anki halimize güleceğiz nasıl bi kart için bu kadar tantana yaptık diye.
    Küçükken hatırlarım da babam sorardı eve gelirken ne istersin diye. Bende araba isterdim. Bazen unuturdu ertesi gün getirirdi bende küserdim zamanında getirmedi diye Tabi o zamanlar şımarıktık ama bu kartı da beklemekten bitap düştük. Sanki Nvidia bize bedavaya verecek. Gitsin artık sabır taşlarına satsın
  • Hiç geri filan saymayın ben veriim size benchmark

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator
    Hiç geri filan saymayın ben veriim size benchmark

Gerceklik payi
  • noooluo bugün foruma ya
  • Ulen Fermi,bir dünya spekülasyonla birlikte çıkıyosun.O kadar tanıtım sayfası da hazırlandı.
    Nefesleri de tuttuk.3 gün sonra kim neymiş görücez.

FX tekrarlanmasın da başka bir isteğim yok Fermi'den.
    Fermi bekleneni veremezse iPad'deki gibi bir Hitler videosu çıkacağından şüphem yok.

Aslında çıkınca bir belgesel filan da hazırlamak lazım.
    Maket kart olayı,sürekli ertelenen tarihler,fuardaki ateşli kartlar,Nvidia'nın arada ATI'ye laf sokma çabaları,"Büyük Duyuru"nun "Komik Duyuru" çıkması,DX10.1 gereksiz açıklamalarına rağmen ve millet Fermi'yi beklerken GT240 gibi komik kartlar çıkarması, ve tüm bunlara rağmen hala elinde olanları ön plana çıkarmaya çalışması (PhysX,3DVision, "Biz yazılım şirketiyiz" vs.)

Güzel belgesel olur hakikatten.Bu arada ATI cephesinde olanlar da (2 milyon kart satışı,dikey çizgi sorunları,alt segmente bile DX11 kart çıkarması,Metro 2033'te HD5970'in sürünmesi,sürekli hotfix çıkarması,yeni sürücülerle iyi gelişme kaydetmesi vs.) anlatılabilir.HD5830 faciası da unutulmasın tabii.

Çok şey mi istedim bilmiyorum da.Olanları kısaca özet geçeyim dedim.

quote:

noooluo bugün foruma ya

Harbiden az önce alıntı yapamıyoduk? Linke tıklayınca da link kayboluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 23 Mart 2010; 22:45:18 >

• @anni kafam bozuktu şu test iyi geldi özellikle 5870 min 8xaa gerçekten rezillik iyiki bekleyip nvidia alıcam artık bunada bişi diyemezler devam devam SLI başarımınıda bekliyorum
  • hızlı cevap butonu çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

@anni kafam bozuktu şu test iyi geldi özellikle 5870 min 8xaa gerçekten rezillik iyiki bekleyip nvidia alıcam artık bunada bişi diyemezler devam devam SLI başarımınıda bekliyorum

8xaa çok mu lazım?

Bi de kartın RAM'i doluyor o ayarlarda...
  • sonuçlar baya iyi gibi....
  • Fermi tam bir Hayal Kırıklığından Başka Birşey Olmayacak Bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 23 Mart 2010; 23:14:37 >
  • buradan mesut cevık abıme ve fx57 abılerıme seslenıyorum testlerı foruma acık yapsınlar lutfen o atmosferi o sıcaklıkları o fpslerın havada ucustugu ortamda olmayı ısterdım hd 5870 gtx480 kartların bırı gırıo kasaya bırı cıkıo . mesut cevık abı ayarla buyuk bı yerde fenerbahce galatasaray derbısıde neymıs desın mıllet ızdıhamı gorun ce
  • 5870'in yüksek çözünürlük ve 8xAA da geri kalmasının sebebi kartın üzerinde ki ram'in yetersiz kalması.
    fermi de daha fazla ram olduğundan dar boğaz olmuyor ve yüksek çözünürlükte ve 8xAA da daha performanslı oluyor.
    zaten bu amaçla 2gb ve modifiyeli 5870'ler geliyor.
    hoş 1920x1200 de 8xAA açmanın mantığı da yok ya neyse

not: bu arada eve geldim ve bir dolu mesaj silinmiş.
    bizim boks mesajları duruyor ama anni

bu bir işaret
    kesin boks maçına gitmemiz lazım
    ben programa bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 23 Mart 2010; 23:21:58 >
  • @annihilator

Hocam bu testler 470 in oc li hali mi acaba, Standart hızında genel başarım olarak geri kalsa da oc li halinin , yakalayacağı düşünülüyo aslı varsa tabi
  • GTX480 "nvidianın 2900XT si" olmaz inşallah. Şimdiye kadarki dedikodulardan GTX2xx serisi kadar başarılı olamayacaklarını çıkartıyorum. Test sonuçları tüm tartışmalı pozisyonları ve olayların perde arkasını ortaya çıkaracak.
  • GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz!

kaynak:Mısır meşeli arabhardware.net sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 23 Mart 2010; 23:41:07 >
  • Min 4.90 alması bana sürücü problemi gibi geldi.Bellek miktarı o kadar sınırlamayacaktır.Benim 5770 cf çiftinin Crysis Performansı 5870 ile aynı.Ancak testlere göre neden 5870 bana göre düşük aldı.Belki son sürücülerin etkisi diyeceğim ama pek mantıklı gelmiyor.Çözünürlük 1920*1200 bende ise 1920*1080.Ancak işlemci orada 3.33 iken bende 2.9 ghz.

Bir de değinmek istediğim diğer nokta GTX 470 ile GTX 480 arasındaki performans farkı.Eğer %20 olursa 5870 ile GTX 480 Crysis'de AVG'de eş performans gösterecektir.Bu da kalpli tabloya götürüyor bizleri...

İşlemci 2.953 GHZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kloroform -- 23 Mart 2010; 23:49:07 >

• Fermi için geri sayıyoruz falan ne şimdi bu fazla abartılmamış mı bu iş? Sizin gibiler yüzün Nvidia'nın sırtı yere gelmez iyi reklamı yapıldı... Böyle şeyler görünce insanın ATI fanatiği olası geliyor...
  • Bir performans test görüntüsü de Charlie'den:

İddiasına göre bu resim NVidia'nın (anladığım kadarıyla NDA altındaki kişilere yapılan) resmi sunumlarınan birinden alınmış. Aslında Dirt2 testinde Dx9 kullanıldığını ve Dx11'deki Ati kartların bu şekilde geride bırakıldığını iddia ediyor ama bence resimdeki çok daha önemli iki nokta 87C ve %99. Resim gerçek olsa bile ne zaman alındığı da önemli, saat hızları revizyonundan sonraysa o zaman ısı sorunu beklendildiğinden de kötü demektir.

• furmarkta 98C, oyunlarda 88C oluyormuş gtx480..

asıl önemli detay charlie'nin de dediği gibi, dirt 2'de öne geçebilmek için dx9 modunda çalıştırılması.. bu onun iddiası, bence bu durum henüz oturmuş driverının olmaması ya da oyundan kaynaklanıyor.. ama eğer ki doğruysa en son bu tatiği benim hatırladığım fx serisinde anisotropik filtreleme de kullanılmıştı.. tom amca bunu açığa çıkarınca da bir sonraki driverda bunu tweak olarak ayrı bir özellik altında kullancıya bırakmak zorunda kalmıştı nvidia.. bugün driverlarımızda gördüğümz anisotropic sample optimization fxlerden mirastır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 24 Mart 2010; 0:52:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

furmarkta 98C, oyunlarda 88C oluyormuş gtx480

Bu kadar özel soğutucuya rağmen sıcaklık bu kadar çıkmıyordur umarım.Açıkçası çıktığını da zannetmiyorum.Ama ya çıkarsa...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.