Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

92 derecede erir gider ya kart? Bence bu kadar yüksek değildir ısı değerleri..

92 derecede gpu ya hic bisi olmaz

ben zamaninda 7600 gt yi 120 derecede kullandim

120 dereceden sonra kart threshold maksimum sicaklik derecesine ulasiyor ve bu yuzden frekans kisiyordu

yani uretici 120 dereceye kadar tehlikeli gormemis
  • Kalpler yeşil çıkarsa 295'i bile geçememiş demektir ki işte bu hiç beklenmeyen tam bir sürpriz olur.
  • zamanında HD 5970'e load da 85-86 dereceye "ATI yapamamış yük altında bu derece çok fazla " diyenler
    şimdi ferminin 92 derecelik sıcaklığına "ne ki canım normal " diyebiliyorlar
    çok eğlenceli lan bazen forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 23 Mart 2010; 15:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageji

zamanında HD 5970'e load da 85-86 dereceye "ATI yapamamış yük altında bu derece çok fazla " diyenler

bu lafin bana ise kanitini acilen gostermeni bekliyorum
  • quote:

zamanında HD 5970'e load da 85-86 dereceye "ATI yapamamış yük altında bu derece çok fazla " diyenler

O arkadaşlar GTX 295 çift PCB olanını kullansalardı yine böyle konuşabileceklermiydi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Herkes için güzel bir gün olsun :)

Testlerde Metro 2033 de yer alıyor. Oyun DX11 altında süper görünüyor fakat tam bir donanım katili. DX11 altında en iyi sistemler bile emeklemeyle yürüme arasında gidip geliyor.

Fermi lansman sayfasında Nvidia logosu altında yazan ibare ise Nvidia Banner'larında yer alan ibaredir. Donanimhaber.com'un düşüncesini yansıtmamaktadır fakat görünen o ki yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor, gün içinde ilgili ibareyi kaldıracağız.

Tarafsızlık konusunda bizlere olan güveniniz için de teşekkür ederiz. Donanimhaber.com olarak bu güne kadar kullanıcılardan gelen yorum ve testleri hiç bir zaman sansürlemedik. Bu kadar fazla kullanıcıya sahip sansürsüz bir sitenin de kalkıp olmayanı varmış gibi göstermesi imkansız zaten :) Biz bir hata yaparsak sizler düzeltirsiniz...

Kullanıcı yorumlarında ise fanatik üyelerle, her şeyi kontrol edip aldığı ürünü doğrusuyla yanlışıyla açık bir şekilde eleştirebilen açık görüşlü kullanıcıları iyi ayırt etmek gerekli :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

5970 yi haberlerinizde tanıtırken;gezegenin en hızlı kartı derken ortada bi yanlış anlaşılma yoktuda şimdi mi oldu acaba?

sizi tebrik ediyorum,çifte standartta avrupa birliğini geçtiniz

Kullanıcı yorumlarında ise fanatik üyelerle, her şeyi kontrol edip aldığı ürünü doğrusuyla yanlışıyla açık bir şekilde eleştirebilen açık görüşlü kullanıcıları iyi ayırt etmek gerekli :)

DH'ı çifte standartla suçladığınız konuda çok duygusal bakmışsınız konuya.

• quote:

Aynen katılıyorum..
  • @Source

ben fan boylardan her şeyi beklerim
    bu başlığa az göz atan zaten anlar demek istediğimi

@ceFurkan

ben ortaya attım. neden üstüne alıyorsun? zaten dediysen demişsindir şaşırmam. diyen kişiler zaten bu başlık altında var.
    üstüne alman komik olmuş

ha illa dediğin bir şey istiyorsan imzama göz atabilirsin
    güzel epikleri not alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mageji -- 23 Mart 2010; 15:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

GTX 470 benchmarkları:

Beklediğim sonuçlar bu şekilde vmod ile HD 5870'in oc'lu halinden daha iyi performans sergileyecek bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Mart 2010; 16:54:13 >
  • 197.25 StarCraft II sürücüleri indirilebilir durumda..

http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
  • Valla düşünsem aklıma gelmezdi özel sayfa olayı ama bence iyi olmuş DH'in hitini artırır. Uluslarası alanda daha tanınır hale gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

yani anlıyoruz ki metro 2033 te fermi de zırvaladı

aslında pek zırvalıyor sayılmaz. zırvalayan metronun grafik motoru. tesseletionu bide adını unuttuğum bir efekt vardı kapatın gitsin onları. görüntüye bir etkisi yok gibi bişey. kartım dx 10 olduğu için kendim denemedim ama sslere baktım fark yok. görüntüye etkisi olmayan birşey nasıl bu kadar performans düşüşü yaşatıyor anlamaıyorum.
    tesselation neden bu kadar performans kaybına neden oluyor? bu teknolojinin çıkış amacı fazla performans kaybı yapmadan yakındaki nesnelere daha fazla opligon çizmek değilmiydi? o poligonlar sürekli sabit olsa performansı bu kadar ancak düşürebilirdi zaten gran turismodaki araçların poligon sayısı kadar poligon içeren insan çizseler ati 5000ler ve fermiler kaldırmayacak mı yani şimdi.

sonuç olarak; bu tesselationun adam olmasına daha çok var

• bi de alakasız bişi söylemek istiyorum, ATI 5870'leri çıkaralı 6 ay oldu, ciddi performans artışı getiren 10.3 sürücüsünün 6 ay sonra tam da Fermi'nin çıktığı hafta piyasaya sürülmesi sizce de düşündürücü değil mi

Net bi şekilde bu driverların performans artışı ATI'nin zaten elindeydi aylardır ama Fermi çıkışına denk getirmek için bizi daha yavaş driver'lara mahkum ediyorlardı. Hoş değil
  • quote:

doğrudur yanlıştır bişi demiyorum:

Üstteki kart GTX 480 alttaki kart GTX 470...Performans beklentim bu yönde.Sanki biri beynimi okumuşta bu testi koymuş..
  • Testler gelmeden hiçbir grafiğe inanmıyorum.480 eğerki 5870 ile5970 arası bir konumda stabil kalamazsa zaten nvidia dükkanı kapasın.Bir fizik bitirmiş ve yükseklisans öğrencisi olarak diyebilirimki 6 ay ara fark teknoloji gelişimi için uzun ve yeterli bir süre ve gpu zar boyutları farkına ragmen ati ile başabaş gidiyorsa gpudaki istedikleri verimleri alamıyorlar çünkü osu yüksek busu yüksek diye kağıt üstünde yazmak önemli değil.Bunu aktif yansıtmak önemli ayreten ben forumda atiler çok ısınıyo kalitesiz yazılarını çok gördüm ama nvidia ısınınca adı teknoloji oluyor.Isınması normal o kadar transistör eğer ısınmasa bi gariplik var ama çok yüksek ısılarda hep çalıştırmak gpu ömrünü kısaltabilir ve söz edilen 1 yıl denmişti galiba gt470 e buda bende soru işareti uyandırdı.Kendim 5200,6600 şimdide gt275 kullanıyorum önümüzdekiler ay yenilicem kartı ciddi olarak 470 almayı planlıyorum ama yılan hikayesine döndü ve ibreyi 5870 e çevirmeye başladım.

• quote:

bi de alakasız bişi söylemek istiyorum, ATI 5870'leri çıkaralı 6 ay oldu, ciddi performans artışı getiren 10.3 sürücüsünün 6 ay sonra tam da Fermi'nin çıktığı hafta piyasaya sürülmesi sizce de düşündürücü değil mi

Net bi şekilde bu driverların performans artışı ATI'nin zaten elindeydi aylardır ama Fermi çıkışına denk getirmek için bizi daha yavaş driver'lara mahkum ediyorlardı. Hoş değil

anni bir ara senle boks maçına gidelim
    sonra bu mesajını editlersin

• boksu biz mi yapcaz izlicek miyiz yoksa
  • quote:

boksu biz mi yapcaz izlicek miyiz yoksa

izlicez len
    round girl olanları değil ama
    sonra anlıcan ki mesajı editleyim diyeceksin
  • azicik dusunmesi yetenegi ve muhakeme kabiliyeti olanlar icin yaziyorum

daha once bu olaylarin aynisi yasandi

birileri surekli yanli testler yayinladi

ati 2900 serisi 8800 gts 320 mb serisini ezip geciyor tarzinda binlerce mesaj atildi ve test sonucu yayinlandi

bu kadar yorumun ardindan bende almaya karar verdim ve karsilastirma yaptim

iste test sonucu

8800 gts vs 2900pro(xt mod)

burada herkes istedigi yorumu cikartabilir dedigim gibi bu mesaji

azicik dusunmesi yetenegi ve muhakeme kabiliyeti olanlar icin yaziyorum

tabi en onemlisi fan olmamak gerekiyor iyi yorumlayabilmek icin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.