Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama sanmıyorum ki yabancı dili olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogo argentino

quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

Güzel olmuş, bu kadar spekülasyon yapılıp bu kadar beklenen bi kart için değer özel bi sayfa

edit: Yalnız Nvidia logosunun altında " NVIDIA - Görsel Bilgisayar Teknolojilerinde Dünya Lideri " yazdığını farkettiniz mi?

evt çok ilginç, nvidia nekadar vermiş acaba bu KESİNLİKLE DOĞRU OLMAYAN yazı için

" NVIDIA - Görsel Kutu Teknolojilerinde Dünya Lideri " şimdi oldu

Haha süperdi

• TDP'yi biliyoruz ama TDP'nin ne kadarı gerçek hayatta kullanılacak bilmiyoruz...

Bir Çinli sitede, GTX 480'li sistemin HD5870'li sistemden 130W daha çok güç çektiği ve kartın load'daki stabil derecesinin 92 derece olduğunu okudum şu an... Doğru mu yanlış mı bişi söyleyemeyeceğim ki zaten bu konuda elimde bilgi yok, ama aklınızda bulunsun görsel bilgisayar teknolojilerinde dünya liderinin işleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 23 Mart 2010; 6:22:09 >
  • quote:

TDP'yi biliyoruz ama TDP'nin ne kadarı gerçek hayatta kullanılacak bilmiyoruz...

Bir Çinli sitede, GTX 480'li sistemin HD5870'li sistemden 130W daha çok güç çektiği ve kartın load'daki stabil derecesinin 92 derece olduğunu okudum şu an... Doğru mu yanlış mı bişi söyleyemeyeceğim ki zaten bu konuda elimde bilgi yok, ama aklınızda bulunsun görsel bilgisayar teknolojilerinde dünya liderinin işleri

Yazın o kart 100 dereceyi görür artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckolik13 -- 23 Mart 2010; 6:50:00 >

• Bunlar zaten kışlık kullanılıyor. Derin dondurucu kapagının önüne kurulacak artık kasalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Her ne kadar söylemek istemesemde her halde nvidia ile donanimhaber.com arasında maddi bir anlaşma var gibi sezdim ?

Açık açık bir nevi reklam anlaşması söz konusu bence de.. Yoksa "Görsel Bilgisayar Teknolojilerinde Dünya Lideri" sloganı falan da ne ola ki? Bu geri sayım falan?

Arkadaşlar 400 serisi kartları inceleme için Fransa'daki NVidia ofisinden alan tek Türk sitesi DH, elbette bunun bir karşılığı olacaktır. NVidia, durduk yerde hayrına 400 serisi kartların ilk örneklerinden birkaçını DH'ye teslim etmedi. DH'nin NVidia için özel bir sayfa hazırlaması bu nedenle son derece normal. O sayfa (ve benzerleri) olmazsa hepimiz 400 serisiyle ilgili testleri ilk olarak yabancı sitelerden takip ederiz, bu kadar basit. Önemli olan test sonuçlarının etkilenmemesi ki DH'den bu konuda şüphe duyan olduğunu sanmıyorum.

• Bi kullanıcının gönlü olmuyor zaten , ama yeni söylentilere göre belki olur , GTX470 ' <= ' HD5870, napalım inanalım mı , hiç te tüyo vermiyor Dh ekibi
  • Başlığa bak ya banane biz de ATI sayfası isterükkkk !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 23 Mart 2010; 8:57:27 >
  • nvıdıa gerçekten performans olarak atiyi geçemiyecek ama şunuda kabul etmek lazım bir büyük olmak vardır birde büyük yaşamak nvıdıa gerçekten büyük olduğu reklam işini ne kadar iyi ve başarılı bir şekilde yaptıgından belli bence atinin bir daha ki seride bu olay üzerinde durması lazım sonuçta ellerinde fermi ye göre fiyat performans bakımından daha iyi bir kart var ama kendi reklamlarını iyi yapamıyorlar çünkü nvıdıa kadar büyük düşünemiyorlar bence ati nin asıl bu konu üzerinde durması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubisaray

nvıdıa gerçekten performans olarak atiyi geçemiyecek ama şunuda kabul etmek lazım bir büyük olmak vardır birde büyük yaşamak nvıdıa gerçekten büyük olduğu reklam işini ne kadar iyi ve başarılı bir şekilde yaptıgından belli bence atinin bir daha ki seride bu olay üzerinde durması lazım sonuçta ellerinde fermi ye göre fiyat performans bakımından daha iyi bir kart var ama kendi reklamlarını iyi yapamıyorlar çünkü nvıdıa kadar büyük düşünemiyorlar bence ati nin asıl bu konu üzerinde durması lazım.

Kesinlikle haklısın dostum.ATI nin yaptığı 4870-4890-5850-5870-5970 gibi taş kartlar var ama bunların hepsine yaptığı reklamı toplasan nvidianın fermiye yaptığı reklamın 10 da biri bile değil.ATI işte bu yüzden kaybediyor.Reklam sıfır..

• Asus vmod ile kartlarında %50 performans artışı vaad ediyor oc'lu inceleme testlerinizi merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 23 Mart 2010; 10:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

ATI işte bu yüzden kaybediyor.Reklam sıfır..

e o kadar da değil artık dostum, vur dediler sen öldürdün iyice yahu...

1 çeyrekte 2.000.000 GPU kendiliğinden satılmadı her halde...

Yoo satılmıyor diyemem tabi ama diyorum ki ferminin 10 da biri reklam olsa 2 değil 20 milyon satılırValla DH olarak ATI den çok onların reklamlarını yapmıyosak hiçbişey bilmiyorum.

• quote:

NVIDIA - Görsel Bilgisayar Teknolojilerinde Dünya Lideri

Umarım bu yazı yapılacak testlerin yönünü değiştirmez
  • quote:

TDP'yi biliyoruz ama TDP'nin ne kadarı gerçek hayatta kullanılacak bilmiyoruz...

92 derece, yüzde kaç fan hızıyla ve gürültüsüyle çalıştığını bilmeden çok bir bilgi ifade etmiyor. Benim hd5770 de 74 derece oluyor eğer fan kontrolünü açmazsam %35 fan hızında çalışırsa.

• 92 derecede erir gider ya kart? Bence bu kadar yüksek değildir ısı değerleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divinity

quote:

Orijinalden alıntı: dogo argentino

quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Güzel olmuş, bu kadar spekülasyon yapılıp bu kadar beklenen bi kart için değer özel bi sayfa

edit: Yalnız Nvidia logosunun altında " NVIDIA - Görsel Bilgisayar Teknolojilerinde Dünya Lideri " yazdığını farkettiniz mi?

evt çok ilginç, nvidia nekadar vermiş acaba bu KESİNLİKLE DOĞRU OLMAYAN yazı için

" NVIDIA - Görsel Kutu Teknolojilerinde Dünya Lideri " şimdi oldu

Haha süperdi

kutuda acık ara nvidia..

• Arkadaşlar Merhaba,

Herkes için güzel bir gün olsun :)

Testlerde Metro 2033 de yer alıyor. Oyun DX11 altında süper görünüyor fakat tam bir donanım katili. DX11 altında en iyi sistemler bile emeklemeyle yürüme arasında gidip geliyor.

Fermi lansman sayfasında Nvidia logosu altında yazan ibare ise Nvidia Banner'larında yer alan ibaredir. Donanimhaber.com'un düşüncesini yansıtmamaktadır fakat görünen o ki yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor, gün içinde ilgili ibareyi kaldıracağız.

Tarafsızlık konusunda bizlere olan güveniniz için de teşekkür ederiz. Donanimhaber.com olarak bu güne kadar kullanıcılardan gelen yorum ve testleri hiç bir zaman sansürlemedik. Bu kadar fazla kullanıcıya sahip sansürsüz bir sitenin de kalkıp olmayanı varmış gibi göstermesi imkansız zaten :) Biz bir hata yaparsak sizler düzeltirsiniz...

Kullanıcı yorumlarında ise fanatik üyelerle, her şeyi kontrol edip aldığı ürünü doğrusuyla yanlışıyla açık bir şekilde eleştirebilen açık görüşlü kullanıcıları iyi ayırt etmek gerekli :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Eyvallah Mesut hocam şöyle güzelce bi yoğurun şu kartları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Herkes için güzel bir gün olsun :)

Testlerde Metro 2033'de yer alıyor. Oyun DX11 altında süper görünüyor fakat tam bir donanım katili. DX11 altında en iyi sistemler bile emeklemeyle yürüme arasında gidip geliyor.

Fermi lansman sayfasında Nvidia logosu altında yazan ibare ise Nvidia Banner'larında yer alan ibaredir. Donanimhaber.com'un düşüncesini yansıtmamaktadır fakat görünen o ki yanlış anlaşılmalara sebebiyet veriyor, gün içinde ilgili ibareyi kaldıracağız.

Tarafsızlık konusunda bizlere olan güveniniz için de teşekkür ederiz. Donanimhaber.com olarak bu güne kadar kullanıcılardan gelen yorum ve testleri hiç bir zaman sansürlemedik. Bu kadar fazla kullanıcıya sahip sansürsüz bir sitenin de kalkıp olmayanı varmış gibi göstermesi imkansız zaten :) Biz bir hata yaparsak sizler düzeltirsiniz...

Kullanıcı yorumlarında ise fanatik üyelerle, her şeyi kontrol edip aldığı ürünü doğrusuyla yanlışıyla açık bir şekilde eleştirebilen açık görüşlü kullanıcıları iyi ayırt etmek gerekli :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

yani anlıyoruz ki metro 2033 te fermi de zırvaladı

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

yani anlıyoruz ki metro 2033 te fermi de zırvaladı

5970 zorlanıyorsa onun zorlanması normal
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.