Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

Güzel olmuş, bu kadar spekülasyon yapılıp bu kadar beklenen bi kart için değer özel bi sayfa

edit: Yalnız Nvidia logosunun altında " NVIDIA - Görsel Bilgisayar Teknolojilerinde Dünya Lideri " yazdığını farkettiniz mi?

evt çok ilginç, nvidia nekadar vermiş acaba bu KESİNLİKLE DOĞRU OLMAYAN yazı için

" NVIDIA - Görsel Kutu Teknolojilerinde Dünya Lideri " şimdi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

quote:

http://www.donanimhaber.com/nvidia/ sayfası var ama

http://www.donanimhaber.com/ati/ diye bi sayfa yok

Aticiler resti çeksin eşitlikse eşitlik dişe diş kana kan

O soz george S . patton un muydu xD,DISE DIS KANA KAN !!!

Kimin se kimin birader hakkımızı arıyoruz müdahale etme

• Abi sabır kalmadı artık cıksın şu kart.
  • boğaz köprüsünüde yeşil ile aydınlatsalardı, gerisayımın sonunda yeşil yeşil yanardı

Edit: tabi ki saymın sonundaki havai fişek gösterisini unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 22 Mart 2010; 23:55:44 >
  • god war 3 için yapılan uygulamada çok hoştu buda gayet güzel bi fikir gerçeken. testler ve sonucundaki grafiklerde çok özenli hazırlanacak/hazırlanıyor galiba. forumda çok takip edilen olaylar için böylesine özel uygulamalar gerçekten çok mantıklı ve forumun vizyonunu tamamlayıcı nitelikte. bunla ilgili bi önerim olacak bazı arkadaşlara.
    yabancı kaynakları takip eden oralarda akif olan forumdan bazı arkadaşların (şuan aklıma gelen annihilator mesela ) yabancı haber siteleri ve onların forumlarında bu özel sayfayla ilgili link vermeleri bilgi vermeleri, testlerin ne kadar özenle hazırlanacağıyla ilgili, güncelliğin ne kadar ön planda tutulduğuyla ilgili, hazırlanan konfigurasyonlarla ilgili bilgler, seçilen uygulamaların/oyunların tarafsızlığıyla ilgili felan topicler açmaları felan faydalı olabilir kanımca :)
    hatta bu özel sayfaya ingizlice, bilgilendirmeye yönelik bahsetiğim gibi bişeyler eklenirse, hazırlanacak grafikler felan diğer haber siteleri tarafından bundan sonra daha sık kullanılabilir. gerçekten yabancı kaynaklı haber sitelerine göre çok daha objektif oluyor genelde burdaki karşılaştırmalar. uygulama seçimindeki harmanlama, grafik detayı seçimlerinde avantaj sağlayacak settinglere yoğunlaşmaktan kaçınma vs.. sayesinde kaliteli karşılaştırmalar oluyor donanımhaber incelemelerinde. (bu övgüler aslında biraz temenni iletme amacı da taşıyor ;)
    neyse yani bu geri sayım bitmeye 1 gün kala felan, yabancı kaynaklarda bu sayfanın reklamını yaparsak, farklı sitelerden karşılaştırmaların olduğu topiclerde felan donanimhaberin grafikleri daha yoğun kullanılır olmaya başlar. güvenililirliği ve objekifliğiyle nam yapabilir.
    kendimce, bu hazırlanan sayfadaki emeğin/fikrin siteye daha faydalı olması için basit önerilerde bulunmaya çalışım dilim döndüğünce. milliyetçi duygularım da kabardı galiba :) umarım ilgilenen arkadaşlar olur söylediğim reklam olayını kendimde yapmak isterdim ama önümüzdeki günlerde pek vaktim olmayacak büyük ihimal. umarım böyle bi çaba gösterecek arkadaşlarımız olur, çok beğendim gerçekten bu özel uygulamayı tebrikler iyi çalışmalar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

quote:

Aticiler resti çeksin eşitlikse eşitlik dişe diş kana kan

O soz george S . patton un muydu xD,DISE DIS KANA KAN !!!

Kimin se kimin birader hakkımızı arıyoruz müdahale etme

senin hakkını vermişler zaten (gtx275 sahibi olduğun için) verdeiğin ektra paraların bi kısmı böyle şeylerle az da olsa geri aldın

• ayrı sayfa olayı gayet güzel olmuş.

video izlemede sorun yaşıyorum

tarayıcı ff
    http://www.donanimhaber.com/nvidia/Nvidiadan_Luciano_Alibrandi_ile_konustuk-17219.htm#
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

bazilarina sasirmamak elde degil

sanki ati veya nvidia babasinin mali veya hissesi var

oyunun kimin yaptigi veya kimin destekledigi beni ilgilendirmez

onemli olan benim kac fps aldigimdir

2 karti mukayese ederkende en onemli olan hangi kartin en zorlu kossullarda bile oynanabilir fps verdigidir

madem high end kart aliyorsam daima ayarlari makslamaliyimdir

Hakikaten yaa. Bazılarina şaşırmaka elde değil.
    GTX480, HD5870 e %40 fark atacakmış ta, GTX470'de HD5870'e %20 fark atacak mışta.
    Di mi?

senden cok iyi bir 2. deniz baykal cikar

• quote:

Ati de bir kartı çıkartmadan yıllar önce reklam yapmaya başlarsa onunda ayrı sayfası olur.(Reklam yapmanın ne olduğunu açıklamama gerek yok sanıyorum)

• Konu başlığı, epik bir şaka olmalı!
  • Her ne kadar söylemek istemesemde her halde nvidia ile donanimhaber.com arasında maddi bir anlaşma var gibi sezdim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Her ne kadar söylemek istemesemde her halde nvidia ile donanimhaber.com arasında maddi bir anlaşma var gibi sezdim ?

Ne kadar güçlü sezgilerin var??
  • ''''merhaba ben mesut cevik bugun ki incelememizde geforce gtx4*0 serisi kartları incelecegiz..'''' cümlesini duymak istiyorum artık..
  • donanım dünyasında olan, kart incelemeleri falan yapan mesut çevik'in neden halen 1 kelime ingilizce öğrenmediğini anlamıyorum... işi bu olan adamın bana kalırsa öğrenmesi lazım
  • quote:

donanım dünyasında olan, kart incelemeleri falan yapan mesut çevik'in neden halen 1 kelime ingilizce öğrenmediğini anlamıyorum... işi bu olan adamın bana kalırsa öğrenmesi lazım

Hocam sen nereden biliyorsun bilmediğini yada öğrenmediğini?Bunu bilecek kadar samimi misin kendisi ile?
  • Yoo, yalnız geçen gün UyduNet röportajına denk geldim, download'ı "dovnloat" diye okuyan birinin İngilizce bildiğini zannetmiyorum...

İngilizce bilmek hiç bir şey için şart veya koşul değil tabi fakat işiniz donanım dünyasıysa bana kalırsa öğrenmelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Her ne kadar söylemek istemesemde her halde nvidia ile donanimhaber.com arasında maddi bir anlaşma var gibi sezdim ?

Açık açık bir nevi reklam anlaşması söz konusu bence de.. Yoksa "Görsel Bilgisayar Teknolojilerinde Dünya Lideri" sloganı falan da ne ola ki? Bu geri sayım falan?
  • quote:

Yoo, yalnız geçen gün UyduNet röportajına denk geldim, download'ı "dovnloat" diye okuyan birinin İngilizce bildiğini zannetmiyorum...

İngilizce bilmek hiç bir şey için şart veya koşul değil tabi fakat işiniz donanım dünyasıysa bana kalırsa öğrenmelisiniz

Millet ingiliz aksanını sana mı soracak? Belki o iskoç aksanıyla konuşuyor Ya da galler, avustralya ne bilim...
  • Sağlam üniversitelerden ingiliz dili mezunu olup da konuşamayan arkadaşlarım var bilmek farklı konuşmak farklı dil konusunda. Zaten hani konu da nvidia fermi eğer hani kulağınızı tırmalayan birşey var ise pmden bilgilendirin kendisini daha şık olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Yoo, yalnız geçen gün UyduNet röportajına denk geldim, download'ı "dovnloat" diye okuyan birinin İngilizce bildiğini zannetmiyorum...

Millet ingiliz aksanını sana mı soracak? Belki o iskoç aksanıyla konuşuyor Ya da galler, avustralya ne bilim...

çok zorladın

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.