Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

CeBIT 2010 Hannover fuarı için geliştirdiğimiz sayfa, özel donanımlar ve etkinlikler için açacağımız lansman sayfalarının temelini oluşturuyordu. Bundan sonra önemli donanımlar ve etkinlikler için bu tip özel sayfalara sıkça rastlayacaksınız.

Testlere gelecek olursa Nvidia tarafında 197.17 AMD tarafında ise 10.3a (ön izleme) versiyonu sürücüler kullanıyoruz.

Nvidia tarafında GTX 285 ve GTX295
    ATI tarafında ise HD5850, HD5870 ve HD5970 yer alıyor

Testleri 3 bölümde sunacağız. İlk video GTX480 ve Fermi ile gelen yenilikler üzerine odaklanmışken, 2 . video fiyat / performans kullanıcılarının merakla beklediği GTX470 üzerine olacak. 3. video ise tamamen üst sekment ve çoklu kart düzenlerinin birbirleri ile kapıştıkları güç savaşlarını konu alacak.

Piyasada bulunan bütün DX11 oyunları ve yeni teknolojileri kartlar üzerinde kullanmaya çalışıyoruz. Videolar yayınlandığında beklentilerinizi %100 karşılayacağından emin olabilirsiniz.

İyi forumlar,
    Mesut Çevik

Güzel bilgiler teşekkürler.

• Hadi bakalım...Video İncemelerinizi ve Test sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum.Nvidia için hazırlamış olduğunuz temada ayrı bi güzel olmuş.
  • Harika çalışma için teşekkürler. Video incelemeyi heyecanla bekliyoruz.

Ancak aklım GF100 sürücülerinde benim. Sürücü 197.17 mi olacak şimdi GF100 için? (yoksa sadece GT200 için mi 197.17) Yoksa geçen gün Nvidia'nın sitesinde kısa bir süre görünen ve slaytlarda da ismi geçen sürüm 256 sürücüleri mi GF100 inceleme sürücüleri? Yoksa GF100 ile ilgili bu bilgi de NDA altında mı?

Bir de GF100 kartların hız aşırtma sonuçları da olacak mı acaba?
  • @kobb

Hız aşırtma için yeni yazılımların 1-2 gün içinde kullanımda olmasını bekliyoruz. Nvidia, yazılımları bizle paylaşır paylaşmaz denemelere başlayacağız. Eğer ilk videoya yetişmez ise 3. üst seviye çarpışmada mutlaka hız aşırtılmış sonuçlar da olacaktır.

197.17 şu an için bütün Nvidia kartlarla sorunsuz çalışıyor. Hepsi için aynı sürücüyü kullanacağız. Ayrıca testlerde kullandığımız oyunların hepsini değiştirdik. Bu yüzden bütün kartlar yeniden güncel sürücülerle testte yer alacak. Aklınızda güncellik konusunda bir şüphe kalmasın :)
  • kullandığınız oyunlar arasında metro 2033 ve benchmark olarak unigine heaven varmı sn. speedstep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cestvrai -- 22 Mart 2010; 21:04:10 >
  • @Speed-Step Teşekkürler. Herşeyin güncel olması çok iyi.
  • 197.17 hmm

paylaşabilme şansımız var mı bu sürücü? ben 197.13 ile sürünüyorum da

cestvrai

sayın fx57 değil, mesut çevik bey. speed step dikkatini çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 22 Mart 2010; 20:57:06 >
  • Dh nin kaliteli çalışmaları için teşekkür ediyoruz,sayfada güzel olmuş testleri merakla bekliyoruz

Bu kadar ısındığı söylenen bi kartın oc potansiyeli de merak konusu
  • 480 sp ise kurcalamayın atın çöpe gitsin yada kırıp nvidia ya geri kargolayın.

nayırrr görmek istemiyorum isterse 5870 e yüzde 30 taksın (imkansız tabi oda)

gtx470 i de 5850 mi gtx470 mi diye kara kara düşünen arkadaşlar için inceleyin sevaptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

197.17 hmm

paylaşabilme şansımız var mı bu sürücü? ben 197.13 ile sürünüyorum da

cestvrai

sayın fx57 değil, mesut çevik bey. speed step dikkatini çekerim

insanlara nickleriyle hitap etmeyi çok seviyor baa hey steam nbr fln dio Mert olm mert öretmedim bi türlü sn speed step te koptum zaten

• hadi hayırlısı
  • Testleri merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

tuttuğunu altın etsin source :D

Allah razı olsun

videoyuda ben koydum hacı lan yoksa benden önce koyan mı var

speed-step

Mesut Bey Amd'nin bulldozeri visionı içinde böyle güzel bir sayfa istiyoruz Bir seneniz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 22 Mart 2010; 21:47:46 >

• Peki geri sayım sonunda biz Fermi 'yi görünce Fermi de bizi görebilecek mi ¿

Geyik bir yana, öncelikle Mesut Bey başta olmak üzere bütün DH ekibine emeklerinden ve uğraşlarından dolayı bir TÜRK teknoloji severi olarak teşekkür ediyorum... Ne olursa olsun, Türkiye'de kaç tane bağımsız donanım testi yapan site/topluluk/grup var ?

Öte yandan DH ekibinin "basın mensubu" olmak adına tarafsızlığını da bu kadar korumalarına biraz şaşırıyorum aslında... Nvidia'nın aylardır yaptığı ayak oyunları, karalama kampanyaları, spekülasyonlar, "kutu kutu pense Jen-Hsun bizi yerse" diyerekten haftalarca kutu gösteren bir firmaya bence "OBJEKTİF" yaklaşmak bir hata...

Eğriye eğri, doğruya doğru demedikten sonra Bağımsız kelimesinin bir anlamı kalmıyor... Bu ATI için de geçerli, INTEL için de geçerli, AMD için de, HP için de, Asus için de,...vs vs...

Demek istediğim şu, bu kadar büyük beklenti ve merak uyandıran bir ürün/konu için ayrı bir sayfa hazırlanması gayet güzel ve bizler düşünülerek yapılmış iyi bir düşünce... Ve medya/basın bakış açısıyla bakarsak başarılı bir hareket... Ama açıkcası o "NVIDIA - Görsel Bilgisayar Teknolojilerinde Dünya Lideri" yazısı midemi bulandırmadı değil...

Bugüne kadar izlediğim, okuduğum bütün DH incelemeleri tarafsız idi, umarım bu güzel düzen FERMI ile bozulmaz...

Tekrardan emeklerinize teşekkür ederek saygımı göstermek isterim...

Saygılarımla,...

Uğur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugu-R -- 22 Mart 2010; 21:52:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugu-R

Peki geri sayım sonunda biz Fermi 'yi görünce Fermi de bizi görebilecek mi ¿

Geyik bir yana, öncelikle Mesut Bey başta olmak üzere bütün DH ekibine emeklerinden ve uğraşlarından dolayı bir TÜRK teknoloji severi olarak teşekkür ediyorum... Ne olursa olsun, Türkiye'de kaç tane bağımsız donanım testi yapan site/topluluk/grup var ?

Öte yandan DH ekibinin "basın mensubu" olmak adına tarafsızlığını da bu kadar korumalarına biraz şaşırıyorum aslında... Nvidia'nın aylardır yaptığı ayak oyunları, karalama kampanyaları, spekülasyonlar, "kutu kutu pense Jen-Hsun bizi yerse" diyerekten haftalarca kutu gösteren bir firmaya bence "OBJEKTİF" yaklaşmak bir hata...

Eğriye eğri, doğruya doğru demedikten sonra Bağımsız kelimesinin bir anlamı kalmıyor... Bu ATI için de geçerli, INTEL için de geçerli, AMD için de, HP için de, Asus için de,...vs vs...

Demek istediğim şu, bu kadar büyük beklenti ve merak uyandıran bir ürün/konu için ayrı bir sayfa hazırlanması gayet güzel ve bizler düşünülerek yapılmış iyi bir düşünce... Ve medya/basın bakış açısıyla bakarsak başarılı bir hareket... Ama açıkcası o "NVIDIA - Görsel Bilgisayar Teknolojilerinde Dünya Lideri" yazısı midemi bulandırmadı değil...

Bugüne kadar izlediğim, okuduğum bütün DH incelemeleri tarafsız idi, umarım bu güzel düzen FERMI ile bozulmaz...

Tekrardan emeklerinize teşekkür ederek saygımı göstermek isterim...

Saygılarımla,...

Uğur

o öyle değil, kutu kutu fermi jen-hsun bizi yer mi xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtremee

Sanki yeni yıla giriyoruz

5-4-3-2-1!!-0 Oleyy fermi çıktııı

Offff bittim buna yaaa AYNENN + 1 Milyon

• bazilarina sasirmamak elde degil

sanki ati veya nvidia babasinin mali veya hissesi var

oyunun kimin yaptigi veya kimin destekledigi beni ilgilendirmez

onemli olan benim kac fps aldigimdir

2 karti mukayese ederkende en onemli olan hangi kartin en zorlu kossullarda bile oynanabilir fps verdigidir

madem high end kart aliyorsam daima ayarlari makslamaliyimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 22 Mart 2010; 22:22:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@kobb

Hız aşırtma için yeni yazılımların 1-2 gün içinde kullanımda olmasını bekliyoruz. Nvidia, yazılımları bizle paylaşır paylaşmaz denemelere başlayacağız. Eğer ilk videoya yetişmez ise 3. üst seviye çarpışmada mutlaka hız aşırtılmış sonuçlar da olacaktır.

197.17 şu an için bütün Nvidia kartlarla sorunsuz çalışıyor. Hepsi için aynı sürücüyü kullanacağız. Ayrıca testlerde kullandığımız oyunların hepsini değiştirdik. Bu yüzden bütün kartlar yeniden güncel sürücülerle testte yer alacak. Aklınızda güncellik konusunda bir şüphe kalmasın :)

sizden birkac gun sonra zaten karti alanlar test yapmaya baslarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

bazilarina sasirmamak elde degil

sanki ati veya nvidia babasinin mali veya hissesi var

oyunun kimin yaptigi veya kimin destekledigi beni ilgilendirmez

onemli olan benim kac fps aldigimdir

2 karti mukayese ederkende en onemli olan hangi kartin en zorlu kossullarda bile oynanabilir fps verdigidir

madem high end kart aliyorsam daima ayarlari makslamaliyimdir

Hakikaten yaa. Bazılarina şaşırmaka elde değil.
    GTX480, HD5870 e %40 fark atacakmış ta, GTX470'de HD5870'e %20 fark atacak mışta.
    Di mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 22 Mart 2010; 22:24:21 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.