Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electrogod

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

tuttuğunu altın etsin source :D

Allah razı olsun

videoyuda ben koydum hacı lan yoksa benden önce koyan mı var

speed-step

Mesut Bey Amd'nin bulldozeri visionı içinde böyle güzel bir sayfa istiyoruz Bir seneniz var

valla her link tıklanmaz, seninki de o hesap oldu

air force gibi gözümüze sokulmadı bazı şeyler, yoksa senin de tuttuğun altın olsun ayıpsın

• Baya sağlam heralde Fermi he böyle şaşalı bi sayfa açıldığına göre
  • Yaban Mode: Yaaalaaan söylüyorsunuzzz uleeyn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity -- 22 Mart 2010; 22:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

Baya sağlam heralde Fermi he böyle şaşalı bi sayfa açıldığına göre

fx seriside böyle şaşalı gelmişti yalnız dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksmoke

quote:

Baya sağlam heralde Fermi he böyle şaşalı bi sayfa açıldığına göre

fx seriside böyle şaşalı gelmişti yalnız dikkat

Kendisi efsanedir

• quote:

hile fln deil 480 in ÜSTÜN TESSALATİON başarımı heavende dragon sahnesinde 5870 2 fps alırken gtx 470 15 fps alıyordu hatırlatım sende bliyorsun gerçi
    oyun zate nvidia destekli kasmadan oynatır gtx 480 çok çok rahat

Adam o kadar emin konuşuyor ki,kartı aldı,kendi test etti, tesselation başarımının mükemmel olduğunu gördü ve bu yorumu yaptı.

Heaven'da 5870'in 2 FPS aldığı sahne vardı da biz niye göremedik?
    Hadi onu geçtim GTX 470'in aynı sahneden 15 fps aldığını nerden biliyorsunuz?

Bana şu ortada dolaşan testlerden söz etmeyin sakın.Onlara inanıyorsanız o sizin bileceğiniz iş zaten.

Ortada dolaşan iddilara dayanarak söylediklerinizi kesinmiş gibi göstermeniz insanların yanlış anlamasına sebep oluyor.

Şundan eminim ama.Bu oyun GTX 4xx serisinde iyi başarım gösterecek.Çünkü GTX 4x şovu için yapılmış bir oyun.Öyle olmasa sistem gereksinimlerinde daha çıkmamış bir kartı yazmazlardı.

Şunu da söyliyim.
    Belki aynen dediğiniz gibi çıkar onu bilemem.Çünkü kartların incelemeleri yok daha ortada. Dolayısıyla şu an elimizde bulunan ve doğruluğu her türlü tartışılabilecek verilere dayanarak kesin bir yargıya gitmek yanlış olmuyor mu?

• ati YI IFLAS EDDIRECEK KARTLAR GELIYO ULENN,20 YIL BOYUNCA BASKA KARTA GEREK KALMIYACAK,FERMI TABANLI CANAWAR :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

ati YI IFLAS EDDIRECEK KARTLAR GELIYO ULENN,20 YIL BOYUNCA BASKA KARTA GEREK KALMIYACAK,FERMI TABANLI CANAWAR :P

hı hı evet.ATI iflas ederse kına yakacağına oturup ağlaman lazım.Nvidia'nın zaten yüksek olan fiyatlarının ne olacağını bir düşün istersen.

ATI iflas edecek olsa 8800GT'lerde çoktan ederdi.Nvidia da iflas edecek olsa FX ile biterdi.
    Kolay mı öyle batmak.Bakkal değil bu adamlar.Koskoca dev şirketler.
  • quote:

ati YI IFLAS EDDIRECEK KARTLAR GELIYO ULENN,20 YIL BOYUNCA BASKA KARTA GEREK KALMIYACAK,FERMI TABANLI CANAWAR :P

Katılıyorum, gülmekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: XRacer

quote:

hile fln deil 480 in ÜSTÜN TESSALATİON başarımı heavende dragon sahnesinde 5870 2 fps alırken gtx 470 15 fps alıyordu hatırlatım sende bliyorsun gerçi

Çünkü GTX 4x şovu için yapılmış bir oyun.Öyle olmasa sistem gereksinimlerinde daha çıkmamış bir kartı yazmazlardı.

Şunu da söyliyim.
    Belki aynen dediğiniz gibi çıkar onu bilemem.Çünkü kartların incelemeleri yok daha ortada. Dolayısıyla şu an elimizde bulunan ve doğruluğu her türlü tartışılabilecek verilere dayanarak kesin bir yargıya gitmek yanlış olmuyor mu?

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

Çünkü GTX 4x şovu için yapılmış bir oyun.Öyle olmasa sistem gereksinimlerinde daha çıkmamış bir kartı yazmazlardı.

Şunu da söyliyim.

+1

bir da benden...

çıkarın artık şu at gözlüklerini, hepsi pazar payından kapma stratejileri... düşmeyin artık bu tuzaklara...

• Nvidia tamamen duygusal bir reklam olayına girmiş kendine özel sayfalar falan
  • Fermi'yi bekleyenler, artık 512x Fermi'yi bekliyor, bu inceleme beklentilerin gerisinde kalmış
  • quote:

quote:

hı hı evet.ATI iflas ederse kına yakacağına oturup ağlaman lazım.Nvidia'nın zaten yüksek olan fiyatlarının ne olacağını bir düşün istersen.

ATI iflas edecek olsa 8800GT'lerde çoktan ederdi.Nvidia da iflas edecek olsa FX ile biterdi.

Naabtin be abicim ,2 dakkada kapi gibi 2 sirketi batirdin,dalgasina dedik ya xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

Güzel olmuş, bu kadar spekülasyon yapılıp bu kadar beklenen bi kart için değer özel bi sayfa

edit: Yalnız Nvidia logosunun altında " NVIDIA - Görsel Bilgisayar Teknolojilerinde Dünya Lideri " yazdığını farkettiniz mi?

evt çok ilginç, nvidia nekadar vermiş acaba bu KESİNLİKLE DOĞRU OLMAYAN yazı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

http://www.donanimhaber.com/nvidia/ sayfası var ama

http://www.donanimhaber.com/ati/ diye bi sayfa yok

Aticiler resti çeksin eşitlikse eşitlik dişe diş kana kan

• benim şahsi görüşüm bu gtx480 5870 %10 ile %20 arası geçtiği şeklinde oyununa göre yani daha fazla olacağını zannetmiyorum.yani anlayacağınız fiyat performans bakımından ati hala önde gerçi adam niye fiyat düşürsünkü reklamını yapıyor herşeyini oyun firmalarıylandan anlaşıyor normal yani bu kadar reklam dan sonra gayet normal bu kadar pahalı kart satması...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

Aticiler resti çeksin eşitlikse eşitlik dişe diş kana kan

O soz george S . patton un muydu xD,DISE DIS KANA KAN !!!

• quote:

quote:

quote:

Naabtin be abicim ,2 dakkada kapi gibi 2 sirketi batirdin,dalgasina dedik ya xD

Evet öyle oldu biraz... Senin tarzında mesaj yazanlar çok oluyor ben de öyle biri sandım Ama kolay değil yani öyle ha deyince batmaz yani.

quote:

Bir daha da DH'ye girmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 22 Mart 2010; 23:43:17 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.