Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Yahu öyle bir tantana yaptınız ki sanki piyasada bir ton "bu oyun için fermi lazım lanet olsuun oynayamıyoruuuum" gibi bir cümle ettiğimiz bir oyun var.

Metro var ancak 5970 süründükten sonra 480 ne etsin

Metro 2033, 5970'i sonuna kadar sömürüyor tabi burda nvidia hileside söz konusu olabilir yakında onunda kokusu çıkar.

hile fln deil 480 in ÜSTÜN TESSALATİON başarımı heavende dragon sahnesinde 5870 2 fps alırken gtx 470 15 fps alıyordu hatırlatım sende bliyorsun gerçi
    oyun zate nvidia destekli kasmadan oynatır gtx 480 çok çok rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

m ile başlayan bi oyun........................ mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmario 2033

şu yapımcısı nvidia olan oyun mu?
  • ertelenmez inş :D
  • quote:

quote:

şu yapımcısı nvidia olan oyun

quote:

yapımcısı nvidia
  • Alt tarafı Ekran kartı çıkacak, bu tür olayları gerçekten çok garipsiyorum.
    Sanki tüm sistemleri değişecek , artık 50W çaken karlar ile bütün oyunlar full+full oynanacak...

200W+ TDP si olan , çıkış aşaması dansöze dönen , hakkanda binlerce spekülasyon yapılan , HD5870 i bile %15 geçebilen bir kart alttarafı.Nvidia bu kartları zaten çıkarmak zorundaydı.Geri sayım,özel sayfa filan .. Çok garip ve saçma geldi bana.

Aslında sizide anlamak lazım , bu kadar ilgi olunca Fermi ye ... Nerde fermi başlıgı açılsa bakıyorum1 saatte 50 Msj yazılıyor ...
    Bırakın artık Nvidiayı kendi haline , çıkarsın bakarız bana HD5870 ten %40 daha hızlı aynı gücü çekiyor desin , fiyatıda ona göre oranlı desin , begenirsek alırız.
  • GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz!
    GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz!

• quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

quote:

quote:

şu yapımcısı nvidia olan oyun

quote:

yapımcısı nvidia

hee mahmut mu diyeydim?

• Allah AIR FORCE'dan razı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

Allah AIR FORCE'dan razı olsun

Tamam ondan olsunda bende resimleri tek, tek videodan alıp yükledim banada birşeyler var herhalde?
  • tuttuğunu altın etsin source :D
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya hani.. İyi reklam yaptı nvida kendini....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

tuttuğunu altın etsin source :D

Allah razı olsun
  • Arkadaşlar Merhaba,

CeBIT 2010 Hannover fuarı için geliştirdiğimiz sayfa, özel donanımlar ve etkinlikler için açacağımız lansman sayfalarının temelini oluşturuyordu. Bundan sonra önemli donanımlar ve etkinlikler için bu tip özel sayfalara sıkça rastlayacaksınız.

Tarafsızlık konusuna gelince bu gün Nvidia ile nasıl sıkı ilişkiler içindeysek AMD ve Intel ile de aynı şekilde yakın temas halindeyiz. Kimi zaman kendi ofisimizde kimi zamansa ilgili üreticilerin Türkiye temsilciliklerinde yöneticilerle bir araya gelerek hem yeni teknolojileri hem de yapılacak inceleme ve yayınların nasıl daha etkin ve aydınlatıcı olabileceği hakkında fikir alış verişi yapmaktayız.

Zaten tarafsızlığımız ile ilgili bir şüphe olsa aynı sayfa ve forumlarda bu 3 büyüğün reklamlarına aynı anda raslamazdınız :)

Testlere gelecek olursa Nvidia tarafında 197.17 AMD tarafında ise 10.3a (ön izleme) versiyonu sürücüler kullanıyoruz.

Nvidia tarafında GTX 285 ve GTX295
    ATI tarafında ise HD5850, HD5870 ve HD5970 yer alıyor

Testleri 3 bölümde sunacağız. İlk video GTX480 ve Fermi ile gelen yenilikler üzerine odaklanmışken, 2 . video fiyat / performans kullanıcılarının merakla beklediği GTX470 üzerine olacak. 3. video ise tamamen üst sekment ve çoklu kart düzenlerinin birbirleri ile kapıştıkları güç savaşlarını konu alacak.

Piyasada bulunan bütün DX11 oyunları ve yeni teknolojileri kartlar üzerinde kullanmaya çalışıyoruz. Videolar yayınlandığında beklentilerinizi %100 karşılayacağından emin olabilirsiniz.

Şu ana kadar kartların isimlerini yazarken bile dikkatli davranmamızın nedeni ise Fransa'da düzenlenen etkinlikte imzaladğımız gizlilik sözleşmesidir.

Sabrınız ve desteğiniz için hepinize teşekkür ederiz.

İyi forumlar,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

hee mahmut mu diyeydim?

Kopardın beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya hani.. İyi reklam yaptı nvida kendini....

Adamlar reklam konusunda kesinlikle takdiri hakediyor aynı takdiği FX serisindede iyi yapmışlardı aylarca çok iyi abarttılar ve merak ettirdiler fermileri kutuların kargolanması bile haber oldu ya
  • Geri sayimin bitmesini ve testleri 2 gözle bekliyorum.Acaba 5850 mi yoksa GTX470 mi alacgim?. Testler ne derse o!

Hani parami yerinde kullanan biri olarak, fermiye bi 5 özel sayfa daha acsak fena olmaz. Sona bi testlere baksak.Sona nvidianin yüzüne.Bu kart cikacak dendiginde 15 yasindaydim.Madem yilan hikayesi,görsün bu kadar ilgi ,daha testler yokken:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Şu ana kadar kartların isimlerini yazarken bile dikkatli davranmamızın nedeni ise Fransa'da düzenlenen etkinlikte imzaladğımız gizlilik sözleşmesidir.

Hatta birçok konuda yayınlandıktan sonra bu yüzdenkaldırıldı. Kaynak yetersizligi yada güvensizligide var tabiki.
    Bu sayfanın açılmasını zaten garipsesemde aşırı ilgiden dolayı mantıklı buluyorum. Ama bahsettiginiz 3. Videodaki Performans testlerini ( Güç kapışmaları ) , Dh screenshot ları ile Videonun altında yayınlanırsa çok daha faydalı olur.

Birde , Şimdiye kadar gelen performans bilgilerine göre ( %10-15 + ) , bir farklılık varmı kayda değer

• quote:

Sanki yeni yıla giriyoruz

5-4-3-2-1!!-0 Oleyy fermi çıktııı
    :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

hile fln deil 480 in ÜSTÜN TESSALATİON başarımı heavende dragon sahnesinde 5870 2 fps alırken gtx 470 15 fps alıyordu hatırlatım sende bliyorsun gerçi
    oyun zate nvidia destekli kasmadan oynatır gtx 480 çok çok rahat

Nvidia'nın dosyası kabarık olduğu için hile yapabileceğini düşündüm her sıkıştığında böyle bir taktik uyguluyor nedense.
  • supersiniz yahu ne diyeyim , emekleriniz için çokk tesekkurler .. kolay gelsın kalın sağlıcakla ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.