Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kloroform

quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

furmarkta 98C, oyunlarda 88C oluyormuş gtx480

Bu kadar özel soğutucuya rağmen sıcaklık bu kadar çıkmıyordur umarım.Açıkçası çıktığını da zannetmiyorum.Ama ya çıkarsa...

çin kaynaklı hocam, ne kadar doğru yanlış 2 gün sonra göreceğiz ama çarlinin elindeki resim en azından bunu haklı çıkarmış gibi gösteriyor.. belki fön makinası tutmuştur çarli, güven olmaz o adama aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 24 Mart 2010; 1:00:23 >
  • 88C mi?

Dx11 destekli yeni sobamız hayırlı olsun o zaman. İlk defa bir pc parçasını, rakip firmanın ürününü beklemeyip aldığım için seviniyorum. Sağol be nvidia, bu duyguyu da tattırdın
  • ve kral geliyor...

yeni özel sayfa dh nvıdıa hakediyor bunu tabikide

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz!

• geçen yaz elimdeki 4870x2 120C de çalışıyordu.. 100C lerde çalışan 4850leri de unutmamak lazım.. gerçi bişey olmuyor kartlara 7900 lerde 100C lere çıkabiliyordu..
  • alın size yeni bi benchmark... gözyaşlarımızı bitti mi sandın

• Eğer bu sahte değilse içler acısı durum.
  • Bence sunumdan önce durum abartılıyor ki sunumdan sonra fermi daha sempatik görünsün.... Ben %25 fark ararım başka birşey aramam...

Performans olarak %25 söylentileri ortaya çıktıktan sonra 5870'e bence %15 ile %5 arası bir fark atar demiştim... Sayılı saatler sonra ne kadar usturuplu sallamışım göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 24 Mart 2010; 7:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdream

kaynak:Mısır meşeli arabhardware.net sitesi

Durum hiç içler acısı gelmedi bana
  • Arablarınki dogru çıksın bari de kısmen de olsa çıktıgına değidi diyebilelim. 470- 5870 e baya bi yaklaşır araplarınkine göre.
    Okadar gecikme ve vahşet TDP değerlerine ragmen bu performans ile alınır bu kartlar.

Ekleme : Annihilatörünkiler gerçek değil , GTX470 HD5870 ile eşit performansta olacakmışş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Arablarınki dogru çıksın bari de kısmen de olsa çıktıgına değidi diyebilelim. 470- 5870 e baya bi yaklaşır araplarınkine göre.
    Okadar gecikme ve vahşet TDP değerlerine ragmen bu performans ile alınır bu kartlar.

Ekleme : Annihilatörünkiler gerçek değil , GTX470 HD5870 ile eşit performansta olacakmışş

Arapların bu sitesinin daha önce yaptığı testler doğru çıkmış sanırım buda doğru dx11 de fark bariz ortada
  • çıkmamış karta testler devam ediyor
    bakalım çok az kaldı... artık sabah kalkıp ilk iş fermi sayfalarını
    geziyoruz yeni neler var diye
  • ben hiç bi benchmarkı doğru diye koymuyorum sadece netteki söylentileri alıntılıyorum, 14 oyunun benchmarkı zaten bi haftadır var elimde
  • pardon 14 diil 11miş bu mesajlar neden değiştirilmiyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak_an

çıkmamış karta testler devam ediyor
    bakalım çok az kaldı... artık sabah kalkıp ilk iş fermi sayfalarını
    geziyoruz yeni neler var diye

çıkmamış derken bazı yerlere test amaçlı kartlar gönderildi oralardan bilgi sızması olabiliyor
  • Yavaş yavaş belli oldu işte.gtx480=5870 ve gtx470=5850 diyebiliriz. miyiz?
  • @annihilator

Hocam yeme şimdi bizi varsa 1-2 test pm atıver sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

alın size yeni bi benchmark... gözyaşlarımızı bitti mi sandın

Bu siteye güvenirim. Şuan piyasada olan kartların performansları da doğru. Fermi'lerinki de doğru ise büyük çöküş! Fermi'yi bekleyen (ben de dahil) birçok kişi bir de sürücüleri bekleyecek gibi. Hatta 28nm Fermi'leri. Yani yıl sonunu hatta ve hatta yeni yılı. Neyse 2011'de dx11'e geçtik deriz.

• Bu grafik dogru olamaz.Sİteye güveniyor olabilirsin ama bu dogru değil emin ol.
    GTX470 crysiste HD5850 ile aynı performansı veremez.
    Çıkmasının bi anlamı kalmaz ozaman. Nvidia bile bile önündeki pislige basmaz.
    Kendi düşüncemdir , GTX470 performansı HD5870 e ciddi derecede yakın olacak.
    HD5850 den %10-15 daha iyi filan , bunlar hikaye.Dogru olsalar bile bunlarda çöküş oluyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

alın size yeni bi benchmark... gözyaşlarımızı bitti mi sandın

Bu siteye güvenirim. Şuan piyasada olan kartların performansları da doğru. Fermi'lerinki de doğru ise büyük çöküş! Fermi'yi bekleyen (ben de dahil) birçok kişi bir de sürücüleri bekleyecek gibi. Hatta 28nm Fermi'leri. Yani yıl sonunu hatta ve hatta yeni yılı. Neyse 2011'de dx11'e geçtik deriz.

hooobaaaa !egerki degerler boyle ise hatta bundan daha iyimser olalim biraz daha iyi ise fermi nin intiharı olur.bu durumda 5870 gtx 480 le kafa kafaya 5850 de gtx 470 ile aynı degerleri veriyor.kim alır 300 w lık kartı ozman.

• Doğru olup olmadığına ben de emin değilim zaten. Yalnızca diğer kartların durumunun gerçeği yanısıttığını söyleyebilirim. Neyse gerçekleri görmemize 3 gün 9 saat kaldı şurada!

3 gün 9 saat kaldı dedim de aklıma geldi. Şu linki vermezsem ölürüm.

http://www.darkhardware.com/st.php?u=articles/voodoostory

Linkteki yazıdan ufak notlar:

"... chipset duyuruldu. Ve bu duyurunun ardından öyle bir karmaşa başladı ki, aylar boyunca hayretle izledik olanları. Koca koca firmaların nasıl çocuk gibi kavga ettiklerini, tüketim çılgınlığına kapılmış kullanıcıların aptallıklarını şaşkınlıkla not ettim."

"... duyurulur duyurulmaz internet üzerinde sağdan soldan sızdırılmış, çoğu zaman da uydurulmuş teknik özellik tabloları dolaşmaya başladı."

"Net üzerinde geri sayım siteleri falan açıldı: ... için 2 ay 25 gün kaldı!"

"... ise aynı günlerde akılları durduracak bir hamle yaptı. Firma, ABD'de CompUSA mağazalar zincirinde ...'nin kutusunu satmaya başladı! Evet, boş kutusunu..."

"İki firma da kartları piyasaya sürdüler sonra da durdular. Niye derseniz, çünkü ellerinde ... chipset yoktu!"

Ha bir de son cümle:

"Evet, ...'nin garip çıkış öyküsü bu. Bu kadar gürültü koparan kart bakalım bütün bunlara değiyor mu?"

Hadi afiyet olsun. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 24 Mart 2010; 15:30:01 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.