Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foruma da bişeyler oldu farkındamısınız
  • mesut cevik in dediği gibi kart ne iyi ne kotu.ortada.demek istediği psu suna guvenen alsın.ama bu kartı aldıkdan sonra okadar guce degermi degmezmi kullanıcı karar versin diyor.son derece haklı.nvidia kendi oyunlarında degerler iyi.
  • gtx480 5970 kadar güç çekiyor vay anasını sayın seyirciler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

foruma da bişeyler oldu farkındamısınız

Videoyu hd izledim, indirdim ve şuan forumda dolaşıyorum hiç bi sorun yok
    Hocam bence siz bi pcyi bi kapatın prizden de çıkarıp takın, gtx480'in watt psunuzu korkutmuş olabilir
  • dx11 tesselation ve cuda(sadece nvidiada var) da daha iyi görünüyor ama abartıldığı kadar değil belki yeni sürücü ile biraz daha iyi olabilir bakalım Türkiye fiyatları ne olacak?
  • 400 ve 5800 serisi güç tüketimi ve ses videoları: http://www.hardocp.com/article/2010/03/26/nvidia_fermi_gtx_470_480_sli_review/7
  • bir kaç tane oyun testi hengamede bunları alabildim verildiyse kusra bakmayın

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz!

• GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz!
    Daikiaya dikkat arkadaşlar yoksa bu bir kabusmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solitude -- 27 Mart 2010; 1:27:59 >
  • Valla biraz hayalkırıklığı gibi oldu sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

quote:

Hocam bence siz bi pcyi bi kapatın prizden de çıkarıp takın, gtx480'in watt psunuzu korkutmuş olabilir

high power 650 w 480 stoka yetermi

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

saatler daralıyor.az kaldı azzzzzzzz.bu gece uzun olucak.:D

Nedense daha çok Ati kullanıcıları bundan rahatsız en çok onlar yorum yapıyor sebebi nedir acaba.

tabiki bu test sonuclarını merak ediyorum.ama şu yazdıklarımı iyi dinle.
    ati 58 serisini cıkartıgında ne oldu millet kapış kapış stoklardaki butun kartları cekti.ustelik o parayı deymiycek kartları.kazanan kim oldu ati.kaybeden kim oldu kullanıcı.
    şimdi forumda sabahtan aksama kadar test sonucu gozluyen kart ın ilk dustugu siteden siparişi gecicek arkadaşlara acıyorum.cunku deymiyor.bunu alcak psu alcak,sogutucu yetmiycek, o, bu, şu ,bitmezzzzzz.kazanan kim olcak nvidia kaybeden kim gene kullanıcı.
    simdi beni fan boylukla sucladıgın sey den once kendi yorumlarını bi hepsini oku.koca bi hic.ne icin dunya kadar para bayılcagın kart icin.

Şakamısın sen.

• hemde nasıl ,hani belki diyorduk ama bu kadar da degildi.470 nerdeyse 5850 ile ayni.forumda bagzı arkadaslar 470 icin 5870 i tokatlıycak diyorlardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leech

quote:

high power 650 w 480 stoka yetermi

az önce @Father Torque link attı şuan oraya bakıyorum;
    http://www.hardocp.com/article/2010/03/26/nvidia_fermi_gtx_470_480_sli_review/7

• quote:

quote:

quote:

quote:

saatler daralıyor.az kaldı azzzzzzzz.bu gece uzun olucak.:D

Nedense daha çok Ati kullanıcıları bundan rahatsız en çok onlar yorum yapıyor sebebi nedir acaba.

tabiki bu test sonuclarını merak ediyorum.ama şu yazdıklarımı iyi dinle.
    ati 58 serisini cıkartıgında ne oldu millet kapış kapış stoklardaki butun kartları cekti.ustelik o parayı deymiycek kartları.kazanan kim oldu ati.kaybeden kim oldu kullanıcı.
    şimdi forumda sabahtan aksama kadar test sonucu gozluyen kart ın ilk dustugu siteden siparişi gecicek arkadaşlara acıyorum.cunku deymiyor.bunu alcak psu alcak,sogutucu yetmiycek, o, bu, şu ,bitmezzzzzz.kazanan kim olcak nvidia kaybeden kim gene kullanıcı.
    simdi beni fan boylukla sucladıgın sey den once kendi yorumlarını bi hepsini oku.koca bi hic.ne icin dunya kadar para bayılcagın kart icin.

Şakamısın sen.

insanların gerceklerini yuzune vurunca sinirleniyor degilmi?takma kafana.yat bence artık.fermi nin bu hayal kırıklıgı seni daha fazla sinirlendirmesin.iyi geceler.

• Açıkçası benim için hayal kırıklığı oldu.Ne yazıkki kartlar umulanı veremedi.

Şimdi bakarsak problemleri ve artıları yazayım

1.Kart aşırı ısınıyo
    2.Kart aşırı pahalı gelcek (aldığım duyumlar var)
    3.Kartın o.c kapasitesi çok düşük çünkü çok ısınıyo
    4.Testlerde umulduğu kadar başarılı değil
    5.Watt tüketimi aşırı fazla.

İyi tarafları ise

1.Tesselation destekli oyunlarda başarım artışı.
    2.Cuda destekli oyunlarda başarım artışı.
    3.Geliştirilebilir bir teknolojiye yeni bi ivme kazandırabilir olması.

Son kanaatim ise eğer PSU nuz uygun ise ve nvidia oyunlarında kullanmak istiyosanız alabilirsiniz.Ama bütün oyunlar için kullanırım diyosanız daha az ısınan 1ghzlık 5870 modelleri tercih edilebilir.Yani fermi performansta değil ciddi şekilde watt ve sıcaklıkla ilgili problemi var.

95 derece load 700 çekirdekte 800 mhz çekirdekte ne olcak peki durum? veya 800 üstünde? 5970 in 725 mhz lık çekirdek değerinin 1000 mhz a rahat çıktığınıda unutmayın

• kart bekleneni vermedi açıkcası 1.250 tl kart desek 400 tl psu desek 1650 tl yok yok olmadı bu iş
  • Gtx285 niye 55 nm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLo!

Gtx285 niye 55 nm.

Kaç nm olması gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersinciex

kart bekleneni vermedi açıkcası 1.250 tl kart desek 400 tl psu desek 1650 tl yok yok olmadı bu iş

Bu karta alınan PSU adamı batırır zaten
  • palit 8800 GT ile devam......
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.