Şimdi Ara

GeForce GTX 470 ve GeForce GTX 480 incelemeleri için geri sayıyoruz! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
0
Favori
25.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O değilde asıl bu seriyi bekleyenleri merak ediyorum.. Hala kesinlikle alıcam diyen var mı aramızda beyler ? (ati - nvidia rekabetliği adına sormuyorum normal ciddi yani )
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLo!

O değilde asıl bu seriyi bekleyenleri merak ediyorum.. Hala kesinlikle alıcam diyen var mı aramızda beyler ? (ati - nvidia rekabetliği adına sormuyorum normal ciddi yani )

Ciddi düşünüyorum diyebilirim
  • quote:

O değilde asıl bu seriyi bekleyenleri merak ediyorum.. Hala kesinlikle alıcam diyen var mı aramızda beyler ? (ati - nvidia rekabetliği adına sormuyorum normal ciddi yani )

Eğer ATI ürünleri gibi yurtdışı fiyatıyla yakın fiyatla gelirse Türkiye'ye, sıfırdan sistem kuracaklar için kötü bir tercih olmaz. 5800'ü olanlar için değiştirmeye değer bir şey yok.
  • quote:

Eğer ATI ürünleri gibi yurtdışı fiyatıyla yakın fiyatla gelirse Türkiye'ye, sıfırdan sistem kuracaklar için kötü bir tercih olmaz. 5800'ü olanlar için değiştirmeye değer bir şey yok.

Ati'nin 5800 serisi Türkiye'ye geldiğinde dolar kuru 1,40 seviyelerindeydi şimdi ise 1,550 seviyelerinde onun için yurtdışı fiyatıyla aynı gelse bile TL bazında biraz farklı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

quote:

yeni ekran karti alacaklar veya upgrade edecekler icin yurt disi fiyatlari baz alindiginda kesinlike gtx 470 olarak gozukuyor su anda en iyi tercih

• I ııhh olmamış, olamamış Nvidia...

Başka bahara kısmet, 28nm seni bekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugu-R

I ııhh olmamış, olamamış Nvidia...

Katılıyorum.. Ben daha farklı birşey beklerdim. Zoraki birşeyler yapmaya çalışmış, 6 aylık kartı %10 geçiyorsa hiç gelmesin daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

quote:

yeni ekran karti alacaklar veya upgrade edecekler icin yurt disi fiyatlari baz alindiginda kesinlike gtx 470 olarak gozukuyor su anda en iyi tercih

Orası öyle olabilir fakat biz Türkiye'de yaşadığımız için bizim muhattapımız Türkiye sınırları içerisindeki satışa çıkarılan ürünler, ve onların fiyatları.. Bekleyelim görelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

Katılıyorum.. Ben daha farklı birşey beklerdim. Zoraki birşeyler yapmaya çalışmış, 6 aylık kartı %10 geçiyorsa hiç gelmesin daha iyi..

çok sığ düşünüyorsunuz şu anda

yeni mimari demek yep yeni gelişmelere gebe olmak demek

kısa zamanda cok net olarak yeni mimarinin farkinin ortacaya cikacagini dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

quote:

çok sığ düşünüyorsunuz şu anda

yeni mimari demek yep yeni gelişmelere gebe olmak demek

kısa zamanda cok net olarak yeni mimarinin farkinin ortacaya cikacagini dusunuyorum

Yeni veya eski mimarı, bunun üzerinde kaç yıldır çalışıyor nVidia? Aynı şeyi ATI yapsa bu sözleri duyabilecek miydik acaba? Üstelik kartın alınası bir durumu yok, güç sarfiyatı ortada, savunmaya gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 27 Mart 2010; 4:10:17 >

• Bunca zamandır beklenen fermi hayal kırıklığı..

Bekleyenler boşuna beklemiş.
  • iyi bence fena sayilmaz rekabet oldu iste atinin 128 bitlik coplukleri iner simdi fiyatlar bazi arkadaslar hic olmamis falan diyorda benim gordugum bi cok oyunda gecmisler ayni fiyat seviyesinde bence iyi performansi ... ben normalde ati kullaniyorum ama bu sezonda atinin yiyim milleti yiyebildigim kadar politikasi hic hosuma gitmedi 5770 fiyatina gore performansi rezil birde o fiyata 128 bitlik kart acikcasi ben bu ust seviyelere para zor veririm orta seviye kartlari ve rekabetlerini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow6

iyi bence fena sayilmaz rekabet oldu iste atinin 128 bitlik coplukleri iner simdi fiyatlar bazi arkadaslar hic olmamis falan diyorda benim gordugum bi cok oyunda gecmisler ayni fiyat seviyesinde bence iyi performansi ... ben normalde ati kullaniyorum ama bu sezonda atinin yiyim milleti yiyebildigim kadar politikasi hic hosuma gitmedi 5770 fiyatina gore performansi rezil birde o fiyata 128 bitlik kart acikcasi ben bu ust seviyelere para zor veririm orta seviye kartlari ve rekabetlerini bekliyorum

Peki ya Fermi'nin güç tüketimi için ne diyeceksiniz? Kart inanılmaz verimsiz, bu ortada..
  • quote:

tamam anladık senin ikizlerin var kendi egonu bastırma GTX 480 in 5970 dövecegini blion(gerci senin gibi fanlar kabullenmez ama nsse..)

al yeni epikölü doğmuş gibi bişey olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 27 Mart 2010; 8:11:18 >
  • Assolistimiz Fermi dün gece sahneye çıkmayı kabul etti , Ama sesi Bülent Ersoy la Ajdar karışımıymış. Pek begenilmedi . Beklediginiz için teşekkür ederiz.
  • Bu kadar güç tüketmesine rağmen 5870 i en fazla %15 filan geçiyorsa geçmiş olsun. Hala 5870 i geçti diye sevinenler varsa onlarada geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Bu kadar güç tüketmesine rağmen 5870 i en fazla %15 filan geçiyorsa geçmiş olsun. Hala 5870 i geçti diye sevinenler varsa onlarada geçmiş olsun.

Doğru Yorum
  • güç tüketimide güç tüketimi öyle kartları alabilecek kaç kişi elektrik faturasını falan dert edicek ya bırakın bu fanboy ayaklarını
  • kartlar çıkınca yeni sistem alacaklar için tercih olabilir.. 470 özellikle.. ama 6 ay beklemeye ve ya elindeki iyi kartları satıp beklemeye ya da psu değiştirmeye değmeyecek bir seri bence.. tessellation avantaj ama çok daha fazla dezavantajları var..
  • dağ fare doğurdu ve işin kötü tarafı bu inceleme verilerine göre ati hayatta fiyat indirimi yapmaz
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.