Şimdi Ara

GeForce GTX 860M FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Monster Abra A5 v1 marka dizüstü oyun bilgisayarı kullanıyorum. GeForce GTX 860M paylaşımlı ekran kartım var. Birkaç hafta önce ayırt etmeksizin bütün oyunlarda keskin fps dropları yaşıyorum. Konu hakkında NVIDIA'yla iletişime geçtim. Birçok sürücü yenilememe rağmen hala sorunu aşabilmiş değilim. Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

• Abraların bazı modellerinde isinma görülüyor ki sizde tek fanlı modeli var çift fanlı modellerinde soğutma biraz daha sağlıklı oyunda ısınma değerlerini ölçer misiniz. Hwmonitör programını kullanabilirsiniz oyun oynayın yarım saat kadar,programın resmini buraya atın.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Özellikle 353.30 sürümünden sonra başladı. Sürümü düşürsemde hatta basic sürümüne geçsemde sorunu çözemedim. Daha öncelerde ısınma kaynaklı droplar hiç yaşamamıştım.

GeForce GTX 860M FPS Sorunu GeForce GTX 860M FPS Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankiozguven -- 28 Temmuz 2015; 3:04:46 >

• İşlemci sıcaklıkları çok yüksek buda droplara sebep olur oyunu oynadıkça sıcaklıklar yükseliyor ani fps düşüşleri yaşamanız normal temizlik ve bakım yaptırın
  • Hangi oyunlarda fps drop yaşıyorsun,aynı laptopu kullanıyorum evde olmadığım zamanlarda yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankiozguven

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar,

Monster Abra A5 v1 marka dizüstü oyun bilgisayarı kullanıyorum. GeForce GTX 860M paylaşımlı ekran kartım var. Birkaç hafta önce ayırt etmeksizin bütün oyunlarda keskin fps dropları yaşıyorum. Konu hakkında NVIDIA'yla iletişime geçtim. Birçok sürücü yenilememe rağmen hala sorunu aşabilmiş değilim. Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

Aynı sorun bendede var fan yeterince üflemiyor gibi geldi bana benimkini servise yollamayı düşünüyorum bu yüzden sizde bi yollamanızı öneririm macunlar falan yenilenir hiç yoktan hoparlör kısmına elimi değemiyorum planetside 2 crysis 3 vs.
  • Too Greedy kullanıcısına yanıt
    İstisnasız hemen hemen hepsinde. Üstelik ekran kartı bazlı olduğunu düşündüğüm için görüntü ayarlarını düşürmeme rağmen sorun devam ediyor.
  • quote:

İstisnasız hemen hemen hepsinde. Üstelik ekran kartı bazlı olduğunu düşündüğüm için görüntü ayarlarını düşürmeme rağmen sorun devam ediyor.

Ne zamandır kullanıyorsun

• Öyle bir problem bende de var. Ama bu sorunun çıkmasının 353 driverına geçmemden sonra olması beni hala biraz düşündürüyor. Ayrıca bu driverı yüklemeden önce de benzer ısı artışları gözüme çarpıyordu fakat hiç böyle keskin droplar yaşanmıyordu.
  • Too Greedy kullanıcısına yanıt
    8-9 ay
  • yankiozguven kullanıcısına yanıt
    Sürücüyü program ekle kaldırdan komple kaldırıp bir önceki sürüme geri dönün düzeleceğini sanmıyorum fps düşüşlerine ısınmada neden olur.Isınma var sizde hemde ciddi manada bakımını yaptırın
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Bugün bakım konusuyla ilgileneceğim. Sonuçları tekrar paylaşırım. Teşekkürler.
  • quote:

8-9 ay

Bilgisayara bir bakım yaptır istersen ya da kısa vadeli çözüm için Soğutucu kullanabilirsin ama yeterli olacağını sanmıyorum Soğutucunun,en iyisi bir bakıma göndermen

• quote:

Orijinalden alıntı: Too Greedy

quote:

8-9 ay

Bilgisayara bir bakım yaptır istersen ya da kısa vadeli çözüm için Soğutucu kullanabilirsin ama yeterli olacağını sanmıyorum Soğutucunun,en iyisi bir bakıma göndermen

Soğutucu bende var iş görüyordu ama kablosu kaybolunca süs niyetine durmaya başladı

• Termal macun ellerinde yokmuş ama genel iç ve fan temizliği yaptırsam iş görür herhalde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankiozguven -- 28 Temmuz 2015; 13:28:25 >
  • yankiozguven kullanıcısına yanıt
    Fan temizliği eğer termal macun özelliğini yitirmişse yeterli gelmez.
  • Arkadaşlar termal macunda problem yokmuş. Fanı temizledim yaprak süpürücüyle ciddi toz çıktı ve sorun büyük oranda çözüldü. Fikirleriniz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.