Şimdi Ara

GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
2
Favori
29.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcell kullanıcılarına %50 indirim yapacaklar muhtemelen (umarım, inşallah, kısmetse :)) fiyat o yüzden böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madonos -- 8 Mart 2021; 12:50:15 >
  • almayin zaten dogru duzgun oyun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraları karşılayacak adamın zaten bilgisayarı vardır. Yazık günah vallahi böyle fiyat politikası olmaz olsun.

• Ben burada objektif olarak bir hesaplama yaptım. Ama bana kişisel düşüncemi sorarsanız, fiyatı pahalı. Pahalı olmasının bir sürü sebebi var, bahsettim mesajımda. Bir diğer sebebi ise muadili yok. Adamlar istediği fiyatı belirleyebilir. Bildiğim kadarıyla birçok oyunu destekliyor. Eğer Türkiye’de sınır varsa bilemeyeceğim.

Dediğim gibi, sorunun kaynağına inmedikçe sorundan faydalananlar seni beni dinlemez. Dayatır da dayatır. Onu bunu “yandaş sevici” diye etiketlendirmek buna bir çözüm değil. Hiç sesimizi çıkarmayalım demiyorum. Ama çıkaracaksak da doğru konulara yönelmeliyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix ve Game Pass'ten daha pahalı olmamalıydı. Oyun listesine baktım Battefield ve Call Of Duty yok. Multiplayer oyunlar oynanıyor mu? Oynanıyorsa lag, gecikme ping değerleri ne olacak. Şimdi Turkcell ile anlaştılar Türkiye'de sunucu açtılar. Ama Bf gibi multiplayer oyunlarda pinge etkisi ne olacak? Oyunlarda donanımsal avantajlar oluyordu. Örneğin güçlü sistemi olan yüksek fps, düşük gecikmeli monitörler, mouseler ve klavyeler hep oyuncu ekipmanı diye satılıyordu. Bu geforce now bunlara darbe indirdi gibi. Yaygınlaşırsa tabi. Cross play oaly olacak mı multiplayerda. Multiplayerda sadece geforce now sahipleri arasında mı oyun olacak yoksa kendi bilgisayarından(kendi donanımıyla) oynayan da dahil olacak mı? Herhalde her bilgisayardan oynanmaz. Minimum sistem gereksinimleri falan yine de olur. Atıyorum en az windows 7 oalcak rami şundan aşağısı olmayacak gibi. Bir sürü soru var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05BCBF09E -- 8 Mart 2021; 13:56:37 >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

https://gameplus.com.tr/oyunlar Oyun listesi burada yazıyor. Counter Strike var. Ubisoft'un oyunları var Far Cry serisi, Assasins serisi. Cyberpunk var. Göze çarpanlar bunlar. Battlefield ve Call Of Duty yok. İleride belki gelirler. Anlaşmaya bakar. Parasını basar listeye alabilirler. Hızlı ve alt yapısı sağlam bir internet gerekiyor. HD oyunoynamak için minimum 24 mbs gerekir. Evde anan baban, kardeşin de interneti kullanıyorsa. 24 mbs bile yetmeyebilir. Biri film izler biri youtube da gezer. İnterneti sömürürse kasabilir. Adam akıllı çalışması için yine 50 mbs hız şart gibi.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Betasını denemiştim. 24 mbs internet hızım vardı. Watch Dogs'ta 1080 p açamamıştı. Görüntü çok kötüydü. 760p bile değildi herhalde. Böyle olacaksa hiç girmem. Sitelerinde Rtx'i destekleyeceği yazılmış. Hedefledikleri 1080p 60fps. 1080p verecek de grafik kalitesi high mı ultra mı medium mu bilmiyoruz.

• eksprestren E kullanıcısına yanıt
    Kaç MS alıyorsun orda
  • mustafaeae43 kullanıcısına yanıt
    40-50 arası, bir de benim bilgisayardan bağlanınca anca 15mb/s alıyor, tablet telefondan girince 50mb/s. Varsayılanı zaten 25mb/s.
    Benim leptop çok kötü en düşük ayarda 800x600 Cs 65-70 fps alıyorum 35 mbit int var tavsiye eder misin
    14 mb/s almasına rağmen 1080p de çökmeden girebiliyorum önce ücretsiz olarak dene sonra istersen al
    Ücretsiz nasıl denicem peki hangi oyun oynuyorsun
    geforcenow sitesinden chrome seçeneğini seç(opera ve edge üzerinden de çalışıyor), nvidia hesabı ile giriş yap ve steam vb. hesabını bağla, bundan sonra 1 saatlik deneme yapabilirsin.
    Herkes mail kod gelmesi gerekiyor öyle test edebilirsin diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaeae43 -- 8 Mart 2021; 14:34:37 >
    gameplus üzerinden girmeyeceksin ki iki seçenek olacak nvidia ve hızlıgiriş kazıklanmamak için nvidia yı seç
    Özelden yazıyorum sana kardeşim
  • Kimsenin aklına gelmedi mi bence bu olay dolar misali de olabilir bu yarım akıllı calışanlar şöyle demiştir kesin 75 lira yapalım en kötüyü gösterelim sonra kötüye razı ederiz hemde kahraman ilan ediliriz falan gibi tahminen belki 50 liraya cekecekler ilk 50 liradan acıklasalar direkt insanlar 30-35 olsun diyeceklerdi bu sefer 75 deyip 50 ye cekecekler dolarda da aynı muhabbet 8.5 u 7.5 a razı olsunlar

ilk 75 den nabız yoklayacaklar sonra 50 ye cekip kahraman ilan ettirecekler kendilerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.S .T -- 8 Mart 2021; 14:45:49 >
  • Nvidianın gfn yi amerikada 75 dolara sattığını düşünün bence bizimkilerin tepkisi hafif kalır bu senaryoda
  • Ne gerek para vermeye.Sadece 1 saatlik oturum süresi var.Ücretsizde herşeyi yaparsın oyunları bitiririsin.Sadece biraz online oyun konusu var. Ondada kendini ona göre ayarlayın.Bu teknolojinin ülkemize girmesi asıl olay. Fiyata gelirsek verilmez.Ne biliyim bunuda premium kullanmak biraz lüks bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

https://gameplus.com.tr/oyunlar Oyun listesi burada yazıyor. Counter Strike var. Ubisoft'un oyunları var Far Cry serisi, Assasins serisi. Cyberpunk var. Göze çarpanlar bunlar. Battlefield ve Call Of Duty yok. İleride belki gelirler. Anlaşmaya bakar. Parasını basar listeye alabilirler. Hızlı ve alt yapısı sağlam bir internet gerekiyor. HD oyunoynamak için minimum 24 mbs gerekir. Evde anan baban, kardeşin de interneti kullanıyorsa. 24 mbs bile yetmeyebilir. Biri film izler biri youtube da gezer. İnterneti sömürürse kasabilir. Adam akıllı çalışması için yine 50 mbs hız şart gibi.

Hocam benim net hızı 200 yanlız :) sorun yaşamıyorum odm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.