Şimdi Ara

GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
2
Favori
29.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye sunucularında hizmet verecek GeForce Now Powered by GAME+ servisinin abonelik ücreti açıklandı. Servisin abonelik ücreti beklentilerin üzerinde fiyat etiketine sahip. GAME+ platformu, 15 Mart’ta hizmet vermeye başlayacak. Şu anda kapalı beta denemeleri sürüyor.

Premium paket için iki farklı fiyat tarifesi mevcut. Premium paketin aylık ücreti 74,90 TL. Lansmana özel kampanyaya göre 3 aylık alırsanız aylık 49,90 TL’ye denk geliyor. Lansmana özel bu paketin sınırlı sayıda ve tek seferlik olacağı belirtiliyor. 3 ay sonrasında devam etmek isterseniz normal tarifeden ödeme yapmanız gerekecek.

Detaylı bilgi ve abonelik için: https://gameplus.com.tr/

GeForce Now'ı dilerseniz Basic paket ile ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Basic aboneleri için sınırlı kapasite sunulacak. Oyuncuların yoğun saatlerde sıra beklemesi gerekecek. Bağlandıktan sonra 1 saat boyunca kesintisiz oynayabilirsiniz. 1 saat sonra devam etmek isterseniz yeniden sıraya girmeniz gerekecek. Basic pakette ile Premium paket arasında çözünürlük farkı yok. Fark olarak Basic’de RTX seçeneği kapalı oluyor.

Premium pakette ise kuyruk bekleme derdi yok. Oturum süresi 1 saatle kısıtlı değil. RTX seçeneği aktif edilebiliyor. Bu farklar haricinde iki paketin özellikleri aynı. Her iki pakette de oyun oynayabilmeniz için oyunu Steam, Epic, Uplay gibi platformlardan satın almış olmanız gerekiyor. CS GO, Fortnite, Rocket League gibi ücretsiz oyunları ek ücret ödemeden oynayabilirsiniz.

GeForce Now yurt dışında ne kadar?

GeForce Now, Avrupa’da ve ABD’de tamamen Nvidia tarafından işletilirken tıpkı Türkiye’de olduğu gibi çeşitli ülkelerde yerel partnerle iş birliği yapılıyor. Ülkemizde Turkcell’in GAME+ platformuyla iş birliği yapıldı. Bu nedenle fiyat tarifesi diğer ülkelerden farklı.

Doğrudan Nvidia tarafından hizmet sunulan ülkelerde 6 aylık paket 27,50 Euro’ya, ABD'de 25 Dolar'a satılıyor. Yani aylık 30-40 TL arasına denk geliyor.

Ayrıca Bkz.GeForce Now by Game+'ın Türkiye sunucuları fark yarattı mı? 25Mbps ve 100Mbps internette nasıl çalışıyor?

Nvidia’nın yerel iş birliğiyle hizmet sunduğu ülkelerdeki abonelik fiyatları ise daha pahalı. Tayvan’da TaiwanMobile firması tarafından işletilen sistemin aylık abonelik ücreti 299 NT (80 TL). Yıllık alımlarda yüzde 50 indirim kampanyası mevcut.

Güney Kore’de LG U+ tarafından işletilen servis için 12.900 won (85 TL) talep ediliyor. U+ operatör abonelerine yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Rusya’da GFN.RU çatısı altında 3 farklı firma ortaklığında hizmet sunuluyor. Ücretli paket aylık 999 ruble yani yaklaşık 100 TL’ye sunuluyor.

Japonya’da Softbank ismindeki operatör ile iş birliği yapılıyor. Vergiler hariç 1800 yen (125 TL) fiyat olarak ücretlendiriliyor. Japonya’da ücretsiz paket yok.

GeForce Now servisi yakında Suudi Arabistan ve Avustralya’da kullanıma sunulacak. Henüz o ülkelerdeki abonelik ücreti açıklanmadı.

• aylık 75tl mi ? yok almayayım

• Biraz daha ucuz olabilirmiş ama diğer yerel iş birliklerine bakınca aslında normal gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı
  • 49,99 bekliyordum.75 fazla gerçekten
  • Biz daha sabit 60 fps üstü performans sunan pc alamıyoruz. 75 tl'ye nasıl üye olalım.😁😁😁
  • Geforce now eu devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne yurtdışında daha ucuz neden Türkiye'den oynayayım zaten 20 ping alıyorum tr sunucularında. frankfurtta 55.

• Turkcell den ucuz hizmet bekleyenlere şaşarım :)

• Bu fiyati öğrenci adam nasil verecek? Keske geforce kendi sirket kurup getirseydi, aç gozluler sakal alacak diye fiyat 75₺ olmus. Amazon prime’i kendi yonetiyor fiyat 7,90..
  • Adamlar pahalı sistemlere para harcanmasın diye böyle bir şey getirdi fakat bizler yine kullanamıyoruz çünkü 70 TL dahi pahalı geliyor artık. Çok sinirlendim şuan lanet olası dış mihraklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çılgın pilot -- 5 Mart 2021; 17:22:26 >
  • 50 TL sınır bir fiyattı bana göre 3 ay 150 TL kullanılabilir , 2 alana bir hediye kampyansı gibi olmuş ama 75 TL ciddi bir fiyat bubunu oynatacak intertte minumum 75 TL olsa ki var mı bilmiyorum geneli 90-100 lira arası ortalama internet ve plus 150 TL bir fiyat olacak çoğu insana internet bile ağır gelirken...

full hd 60 fps oynatan bir pc 5.000 TL den başlıyor ona göre tercih meselesi olacak....sürekli değilde zaman zaman oyun oynayanlar için iyi bir sistem ama.

• Konu kilit stream gaming bizim icin bitti konsol alayim bari
  • Ben 40a kadar kabul ederdim ama biraz pahalı geldi bana da
  • Hocam zaten 5$'dan 35₺'ye alabiliyoduk. 30 ping fark için 2 kat ödeyecek varsa buyursun
  • Ahahaha 75 lira ne lan? Herkes milleti koparma peşine düşmüş.
  • Ölü doğdu diyebilir miyiz

• Klasik turkcell. Dünyanın en kazık fiyatıyla hizmet sunmaya devam.. yap işte 50 tl. Herkes üye olsun.

• Bunu karşılayacak internet masrafları 100tl küsür 75 bu 175.24 4200 tl yapıyor yani aşağı yukarı bir xbox Series s yapar. Yani bu servisi düzenli kullanımda asla önermem onun yerine gidin 2 yıllık taksitle xbox alın gamepasste takılın daha iyi. Oyundan da tasarruf edersiniz. Turkcellden hayırlı bir fiyat ne zaman çıktı ki bundan çıkacak.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.