Şimdi Ara

RX 460 Türkiye fiyatı netleşti! 461 TL ile satışa sunuldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biliyorsunuz ki bu RX 460'ın fiyatı eleştirilmişti fazla diye. GTX 950 ile aynı performansı veren bir kart ve gerçekten inanılmaz bir fiyatta şuanda.

Evet arkadaşlar şaka değil gerçekten bu Webdenal sitesi harika bir site. Sinerji gibi fiyatı abartmıyor.

Sapphire RX 460 2 GB - 461 TL

Linke buradan ulaşabilirsiniz:

Sapphire RX 460 2 GB - Webdenal

Not: Bence almak isteyen arkadaşlar hemen alsın, referans tasarım da değil.

• 550 TL 4GB, Asus Strix veya MSI Gaming modeli bulunursa gayet hoş kart bence. Hatta RX 470'den vazgeçer bende alabilirim öyle bir fiyattan.

Zaten pek oyunla alakam yok arada sırada ETS 2, CS:GO, Rocket League ve GTA 5 oynayan biri olarak bana gayet yeterli olur diye düşünüyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

550 TL 4GB, Asus Strix veya MSI Gaming modeli bulunursa gayet hoş kart bence. Hatta RX 470'den vazgeçer bende alabilirim öyle bir fiyattan.

Zaten pek oyunla alakam yok arada sırada ETS 2, CS:GO, Rocket League ve GTA 5 oynayan biri olarak bana gayet yeterli olur diye düşünüyorum...

Tabii zaten 1080p ya da daha düşük çözünürlüklü monitör kullananlar için çok iyi bir kart. E-spor oyunlarında Ultra 1080p 60 fps üstü veriyor zaten. En son oyunları da Medium-High arası rahat oynatır.
  • 950 den gucluse iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 950 den iyi ise hem fiyat hem performans olarak iyi bir kart olmuş olacak.
    Alan oldu mu?
  • iyi fiyat. artık gtx 750ti öneren görmeyiz . sıktı artık çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 11 Ağustos 2016; 18:43:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

950 den gucluse iyi

daha çok gtx 750ti civarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • r7 370 civarı performans sergiliyor lakin yeni teknoloji dx12 de bazı oyunlarda tokatlamış gtx 950'yi bence iyi bir f/p kartı.
  • DX12'de GTX 950'yi geçen bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

950 den gucluse iyi

950'nin gerisinde. Hem de baya gerisinde. Referans tasarım 950'lere karşı oclu 460'lar incelenmiş. Buna rağmen gerisinde. Çarşıdan alınacak herhangi bir 950, 460'tan çok daha hızlı olacak. Üstüne de daha fazla oc potansiyeli sunuyor.

Ama 460'ın 450 lira seviyesindeki fiyatı güzel. En azından olması gereken noktaya gelmiş gibi. O da 370'in altı. Çünkü 370 bile bu karttan daha güçlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

DX12'de GTX 950'yi geçen bir kart.

Dx12'de değil, Amd destekli oyunlarda geçiyor. İstersen aynı oyunların dx11 sonuçlarına da bir bak. Misal:

http://www.guru3d.com/articles_pages/hitman_2016_pc_graphics_performance_benchmark_review,6.html

• quote:

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

DX12'de GTX 950'yi geçen bir kart.

Dx12'de değil, Amd destekli oyunlarda geçiyor. İstersen aynı oyunların dx11 sonuçlarına da bir bak. Misal:

http://www.guru3d.com/articles_pages/hitman_2016_pc_graphics_performance_benchmark_review,6.html

Yazdiklarinda ciddimisin yoksa baska bir problemmi var.

Adam zaten dx 12 de geciyor demis.
    Sen hem amd oyunu deyip hemde dx 11 bak demissin.
    Amd oyunuysa DX 12 den baska oyunlari goster.Neden 11 e donuyorsun.

Kullananlar ,mamad 'a ayip olmasin ben ayarlardan dx 12 yi 11, e cekeyim yeterki uzulmesin mi diyecekler .?

• İşkembeye sallamayın bir çok test var.Kart gtx 950 ayarında kart yani gtx 950'den iyi değil onunla eş değer hatta bazı yerlerde gtx 950'den geri kalmış.Fiyatı 950'den iyi olduğuna göre 461 tl alınabilir yani gtx 950 yerine.
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    750ti'dan çok daha iyi. Millete yanlış bilgi vermeyin.

RX 460 Türkiye fiyatı netleşti! 461 TL ile satışa sunuldu!

Bu fiyata süper. GTX950 overclock ile kayda değer şekilde öne geçiyor ama fiyatı da daha fazla tabi. 500TL ve altı kart arayıp da 750ti almak zorunda kalan kişiler için çok daha mantıklı bir kart bu. 750ti ile istediğiniz kadar OC yapın RX460 performansına yetişemiyor bu arada.

• Birsürü test izledim Gtx 950 den ne dx12 de ne dx11 de daha iyi. Ama daha ucuz ve daha az güç tüketiyor.
    Bu kart R7 370 ve Gtx 750ti ı tarihe gömdü.
    GTX 950>RX460>R7 370>GTX 750 Tİ sıralama böyle oldu.

• o değilde bir efsaneye göre amd kartların RAM miktarı arttırılabiliyormuş.
    mesela 2gb lık rx 460 aslında 4 gb lık oluyormuş bazıları bu şekil yapıyormuş acaba ne kadar doğru
  • Kartın performans olarak tam karşılığı R7 370 2GB (550 TL). O yüzden fiyatı da 4GB RX 460 Asus Strix, MSI Gaming v.b. çift fanlı modeller için 550 TL olursa gayet alınabilir kart. Yeni teknoloji ve 4 GB kart sahibi olmuş oluyorsunuz R7 370'e ek olarak. Hemde yeni çıkmış kart bu birazda driver güncellemesiyle tam olarak GTX 950'nin dibine yapışabilir. Zaten şuan GTX 950 650 TL bandında.

Yani anlayacağınız 550 TL 4GB için kendi segmentinde gayet güzel rakam ama bence asıl rakibi kesinlikle GTX 950, R7 370 falan değil. RX 460'ın en büyük rakibi RX 470.

İki kart arasında 150-200 TL gibi komik bir fiyat farkı var ama RX 470 neredeyse 2 katı fazla performans veriyor...
  • 2 gb fiyatı fena değil fakat 4 gb modeli baya fahiş.Amd'nin 4 gb modeli için belirlediği fiyatı düşürürse Sapphire biraz daha uyguna getirirse iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

550 TL 4GB, Asus Strix veya MSI Gaming modeli bulunursa gayet hoş kart bence. Hatta RX 470'den vazgeçer bende alabilirim öyle bir fiyattan.

Şu dediğin gibi olsa baya tercih edilir aslında ama dediğin kartlar 650 TL civarı girer heralde piyasaya.

• qaanx kullanıcısına yanıt
    Sapphire en pahalı RX 400'leri satacak diye bir geyik dönüyor forumda bayadır ama kaynağı nedir de değildir bilmiyorum. Eğer öyle bir durum varsa şuan 600 TL'ye Sapphire Nitro 4GB RX 460 satıldığına göre Asus, MSI'in çift fanlılarının 550 TL'den girmesi için bir şans var bence. Yalnız sizin mesajınızın bir üstteki mesajımı da okuyun lütfen...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.