Şimdi Ara

RX 460 Türkiye fiyatı netleşti! 461 TL ile satışa sunuldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: YveJhin

quote:

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

DX12'de GTX 950'yi geçen bir kart.

Dx12'de değil, Amd destekli oyunlarda geçiyor. İstersen aynı oyunların dx11 sonuçlarına da bir bak. Misal:

http://www.guru3d.com/articles_pages/hitman_2016_pc_graphics_performance_benchmark_review,6.html

Yazdiklarinda ciddimisin yoksa baska bir problemmi var.

Adam zaten dx 12 de geciyor demis.
    Sen hem amd oyunu deyip hemde dx 11 bak demissin.
    Amd oyunuysa DX 12 den baska oyunlari goster.Neden 11 e donuyorsun.

Kullananlar ,mamad 'a ayip olmasin ben ayarlardan dx 12 yi 11, e cekeyim yeterki uzulmesin mi diyecekler .?

Yalnız mesaj atmadan önce okuduğumuzu bir anlarsak... Arkadaş demiş ki; dx12'de geçiyor. Ben de demişim ki; dx12'de değil, Amd destekli oyunlarda geçiyor. O dx12 destekli diye baktığınız oyunların dx11 moduna da bakın dedim. Ne anladınız? Dx11'de Nvidia iyi olduğu için mi öyle söylediğimi sandınız?

O dx12 destekli denen oyunların dx11 modunda da Amd kartlar Nvidia kartlara fark atıyor. Hatta bazılarında dx11'de aradaki fark daha büyük, dx12'ye geçince fark biraz kapanıyor. Yani diyorum ki; Amd özellikle dx12 bazı oyunları reklam etmeye çalışıyor, ama o oyunların dx11 halinde de başarılı zaten. Dx11, 12 fark etmiyor. Benzer durumların Nvidia için geçerli olduğu Tomb Raider var mesela. Ha ama Amd dx12'de daha başarılıdır, ona katılırım. Ama dx12'nin varlığı bile başlı başına bir tartışma konusu. Zaten o da kendini 1 yıllık süreç sonunda göstermeye başladı.

• Klasik amd taraflı bir konu başlığı daha yazsana 4gb modeli 620 lira diye onu kimse konuşmuyor neden acaba ayrıca kart 950 gücünde olduğunu kesin olarak bilmiyoruz r7 370ten geri diyen var.Testleri bekleyeceğiz.
  • artık gtx950'ye 750 lira vermezsiniz umarım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

o değilde bir efsaneye göre amd kartların RAM miktarı arttırılabiliyormuş.
    mesela 2gb lık rx 460 aslında 4 gb lık oluyormuş bazıları bu şekil yapıyormuş acaba ne kadar doğru

Belki öyle birşey oluyor olabilir. 4gb Rx 480'in 8 gb olduğunu duymuştum. Ancak size tavsiyem buna güvenerek kart almayın. Eğer 2gb işinizi görecekse alın, yoksa 4gb alın. Yani ben 4 gb istiyorum ama nasılsa 2 gb 4 gb oluyor diye düşünmeyin. Olup olmayacağı tamamen şans işi diye tahmin ediyorum. Birde açılan 2 gb ne kadar sağlıklı olur bilinmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha hangi testleri bekliyecez hocam.Herşey ortada bence dx11'de gtx 950 r7 3704gb arasında ki bu aralık 3-7 fps kadar. yani dx11'de gtx 950den ortalama 3 fps düşük .. Dx11 oyunlarında kimsenin bu kartta ultra 1440p çözünürlük aramaz zaten dx11 performansı gayet yeterli.dx12'de gtx 950yle kafa kafaya yer yer önünde.kartı alan için yeni çıkacak oyunlar 1080p med-hig civarı oynanabilecek kıvamda olacak gtx 950 ile ilgili aynı şeyi söyleyemem ama.

fiyatıda az çok belli artık r7 370 alınmaz dedirtiyor bu dakkadan sonra... gtx 950'ninde fiyatları 550 TL civarına düşerse ikilemde kalınabilir tabiki fakat 4gb olması, yeni nesil olması, az güç tüketmesi rx 460'ın gtx 950den daha fazla tercih edilecegini düşündürüyor.

custom modeller 550-560 TL'den olacak sapphire nitro piyasadaki en ucuz 4gb customdan 20$ fazla bunu hesaba katmak lazım.550 liradan fazla verilmez.620 liraya sapphire rx 460 alınacagına şuanda 575 TL olan gigabye gtx 950 alınır.

oyunların gelişmesini hesaba katarsak şöyle bir saptamam var ne kadar doğru tartışırız fakat şuanda gtx 950 3 sene öncesinin gtx 750ti'ı olarak düşünürsek rx 460 bize giriş seviyesinin bi tık üst seviyeye(orta seviyeyi kastetmiyorum giriş seviyesi + 1cm diyeyim:D)taşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Moth -- 11 Ağustos 2016; 22:47:54 >

• hd7790 2016 edition

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman biticek bu kavgalar yorumları okuyorum
    başlıkla alakası yok
  • O zaman dans!
  • dikkat edin amd konularına en çok msj atanlar rx4xx serisi çıkmasına yakın üye olmuşlar. ciddi ciddi amd'nin bu forumda elemanları olduğunu düşünmeye başladım özellikle bazı tipler sırf amd konuları ile meşguller ve bunlara laf söyleyince, msjlarının %80'i amd odaklı olan bu tipler size nvidia fanboyu diye yapıştırı veriyor damgayı Tüm sisteminiz amd olsa bile eleştirmenize müsaade etmiyorlar, arkadaşlarını toplayıp sizi sanal yoldan dövmeye bile çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 11 Ağustos 2016; 23:17:36 >
  • Bu veledlerle uğraşıyoruz yemin ediyorum. O kadar alay etmeyin, birbirinize hakaret etmeyin diye yazsam da bi kulaktan girip diğer kulaktan çıkıyor. Nvidia ana konusuna bak, bir tane tartışma mesajı yok. Niye çünkü Nvidia fanı veledlerin orada yapacak birşeyi yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.