Şimdi Ara

GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
2
Favori
29.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıldır ağzımın suyu akarak bekliyodum kör olaydım da görmeyeydim
  • Fiyasko çıktı. 2 oyun oynayacam diye aylık 75 lira?
  • Malum firma işinde içinde ve biz uygun fiyatlı paket bekliyoruz.

• Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    45 50 TL olsa iyiydi de 75 ne yav dediğin gibi yaparız hatta ikinci el Xbox series S alırız
  • Mezarcilar
  • 10 dolara pahali diyolar. Evinizdeki arap gibi giyinenlere aglayin onlar mahvetti geleceginizi.
  • Bu ulkede her turlu alan olur gelir dagiliminda ucurum var o yuzden dert etme sen !
  • aşırı pahalı.

• Wowowowow

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Souls_dd S kullanıcısına yanıt
    Ben dert etmiyorum sen dert etme bence ben alamam çünkü kafam rahat 😂😂
  • Arkadaşlar illa bir şey almak istiyorsanız, 75 TL ayda buna vereceğinize Series S alın. Apex, Warzone,Fortnite,rainbow six, pubg vsvs var. Warzone mouse klavye de destekliyor. FPS meraklıları için diyorum. Buna cidden değmez. Yazıklar olsun.

• Beyne bak zuhahaha adam maliyetine kar koyup saticak beyfendi " benim arap bacilarim sayesinde ekonomimiz bok olsada o zararina satmak zorunda çünkü ben müşteriyim" diyor.
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    milleti neden kılık kıyafetiyle aşagılıyorsun? senin yaptığın insanlık'mı şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 5 Mart 2021; 17:46:31 >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Hadi bak işine ben bütçeme göre fazla olduğunu söyledim sana ne mk sana giren çıkan be turkcell misin sen babanın şirketimi bak işine ibik
  • Halihazırda yurtdışı paketleri bile Kur ile çevirdiğimizde 50 lira gibi bir fiyata gelmesine rağmen(aylık) 6 ay ise 250 liraya denk geliyor. Bugün bir kez daha Türkiye'ye bir şeyin gelmemesi gerektiğini anladım 75 lira ne ya? Arkadaşlar 50 megabit internet oynamaya yetiyor yurtdışı sunucusu ile, bulaşmayın buna. 3 aylık alıp geçin tekrar. Ayrıca burada bahsi geçen ülkeler ile bizim ne alakamız var özellikle oyun,konsol gibi ürünlerde Avrupa standartlarına göre fiyatlandırma yapıldığını herkes biliyor yani bunun fiyatı en fazla 50 lira olmalıydı.

• Turkcell kazığı diye bir gerçek var
  • gavur steam in uyguladığı yerel fiyatlandırmaya bak yerli milli turkcell in yaptığı fiyatlandırmaya.

• Lufetmislerde kisa sure icin 3 aylik 150 tl mis. Kafayi siyirmis bunlar.
    Bu hizmet zaten fakirler icin. Zengin basiyo 15 20k yi aliyor bilgisayarini. Eee fakirde aylik 75 tl verecek para mi var. Parayi verdi birde oyun alacak. Oyunu aldi birde geforce o oyunu destekleyecek mi oda var. Ölme eşşegim olme. Kaldiki ben aman amanda bir randiman alamadim, ozellikle son gunlerde
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.