Şimdi Ara

GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
2
Favori
29.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat çok yüksek ama lansman fiyatından deneyeceğim
  • Zenginler pcsini topladi keyfine bakiyor kardes, parasi olup aylik 75 liraya bu sistemden yararlanmayi dusunen zengin varsa ona burdan en iyi dileklerini iletecek bir cok kisi taniyorum. Gecmis olsun saka gibi fiyat bu arada ahaha
  • 75 mi :D Alan arkadaşlara hayatta başarılar
  • benimde 50mbps sıfır karıncalanma oluyor sizin internete çok bağlanan insan oluyor galiba

• Ahahahhahaha 75 hahahahahaha
  • Adamlarin sucu ne ! Senin ekonomin kötü
  • basic paketin varlığını ben anlamadım herkese açık ücretsiz 1 saat bağlantılarla kullanılıyor mu olacak garip geldi deneme gibi bişeymi

• Ucuz değil ama 50 diyorduk biz yani max
  • Yıllık 900 2 yıllık 1800 o paralara 4 GB rx 5500 xt alınır 2 senede parasını çıkarır + full HD 120 fps zorlar Ping 0 , kimseye kesinlikle kullandırtmam
  • Klasik türkcell milletin cebini yakma peşinde az bir fark için hayatta türkiyeden almam yurtdışından 55 civarina geliyor ordan alırım
  • Bulut oyunculuk oldum olası sevemedim fiziksel candır
  • multiplayer oyun oynamayacaklar gitsin almanya gfn’dan satin alsin. ben oyle yapacagim. avuclarini yalasinlar ulkenin durumu boyleyken 75tl nedir. yurtdisi sunucularindan satin alsak bile daha ucuza geliyor
  • zaten adamın durumu yok olsa ıyı pc konsol alır dusuk butcesıyle oyun oynasın dıye yılda 900 tl bu adamdan para vermesını beklemek zor

• 75 TL ne ya ayrıca android cihazlarda network testi yaptığımda çok düşük sonuçlar veriyor bunu düzeltin önce. Normalde internetimde 100 mbit
  • Fiyat Türkiye şartlarına göre çok yüksek :(

• Vallaha 24mbps de çok rahat oynuyorum görüntü de kötü değil sende bir problem var kanımca
  • Souls_dd S kullanıcısına yanıt
    Hadi sende bak işine benim ekonomim kötüyse o şirketinde ekonomisi kötü olacak mecburen çünkü müşteri benim . Kendileri bilir ben almam o fiyata kaç kişi alır bence akı bokunu kurtarmaz . Bu ülkenin şartları belli o fiyatı kaç kişi verir .
  • Turkcell varsa işin ucunda olacağı buydu 75 lira nedir arkadaş zaten çoğu bilgisayarı kaldıramayacak orijinal oyun alamayacak kitle aylık internet parasına gefornow almayın aldirmayin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 5 Mart 2021; 17:43:26 >
  • Jeroww J kullanıcısına yanıt
    Valla daha mantıklı oyunlar zaten beleşe gelmiş oluyor çok mantıklı bir şey senin dedinlgin
  • Fiyatı pahalı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.