|
GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (6. sayfa)
-
-
yayıncılar bile fiyatin 50₺ veya aşağı olacağını tahmin ediyordu...benim de beklediğim fiyat bu değildi herkes gibi pahalı -
Ben 73 liraya 100 Mbps internet alıyorum şu an.
İnternet faturamdan fazla olmasa iyiydi.
Tamam maliyetli iş de Türkiye'de alım gücü de malum.
-
Yorumları okumaya geldim
-
Kazık Şov bu ney
-
Bunu fakir adam alacak demişlerdi.
Anlaşılan fakir yine babayı aldı -
Ahahahhaa olaya bak. İngilteredeki asgari ücrete göre ayarlamışlar anlaşılan. O fiyatın çok çok altına çok büyük oyunlar aldık. -
aylık 5 euro olan sistemi 75 tlye satmak ne kadar saçma
1 senedir gfn kullanıyorum. üstüne üstlük cs:go oynuyorum total pingim yaklaşık 70
gameplus ile denemedim ama total pingim 40-50 civarında olacaktır diye tahmin ediyorum.
20 ping için daha 3 ayı kalmış gf nowu terk eder miyim? hayır
aylık 40-50tl olsaydı direkt alınırdı ama bu fiyatı gfnow hak etmiyor.
ayrıca gfnow cloud servisleri arasında en iyisi ama hala konsol ya da pc oyunculuğunu geçemez. ilk başladığı zaman birçok aaa oyun vardı, geliştiricilerle adam akıllı anlaşamadılar hepsi teker teker oyunlarını çekti.
800 oyunun 400ü zaten basit 5-6 senelik cihazlarla oynanabilecek oyunlar.
uplay tutuyor platformu bi.
alacak insanlar oyunlara kesinlikle bakmalı. tatmin edeceği oyunlar varsa ne güzel. ama yoksa gidip 3400e amazondan xbox series s almak daha mantıklı
-
75 tl = 10 dolar
Aylık 10 Dolar bile insanlara bu kadar pahalı geliyorsa sorunu başka yerlerde arayın.
-
75 liraya pahalı mı diyorsunuz cidden siz çıldırmış sınız.
-
sözde aylık 40 lira olacağdı ya la
-
Yurtdışı fiyatından daha pahalıya geldi hahahahaha
Bunun nimetleri yine avrupalıya arkadaşlar adamlar sınırsız data hatlarını 25-30 € ya alıyor. Alır hatlı tabletini gider istediği yerde oyununu oynar miss.
-
Turkcell yine farkını konuşturmuş.....
Bu firmanın ülkeye tek bir faydası var mı allah aşkına.... -
Haklısınız, Xbox Series S almak çok mantıklı. Hatta yurt dışından 2700 TL'lere falan da getirilebiliyor. Ve ayrıca Geforce Now'un sağlam bir internet gerektirdiğini de unutmayalım.(50 Megabit lazım keyifli deneyim almak için) onu da masrafa katarsak bayağı da artıyor.
-
Aynı ben :) -
O kadar şişirdiniz video haber yaptınız eni sonu patlattınız.. -
Şu Turkcell niye ortak ediyor ki bu geforce kendileri yapsa daha ucuz yaparlar hevesim kaçtı internetim 65mbs abone felan olmuyorum -
Bu fiyatla şansı kalmadı. -
Amerikada aylık 4 dolar.
-
30-40 lira yapıp sürümden kazanmaya çalışacağına, kime ne geçirirsem kardır mantığı güdülmüş.Digiturk'te aynısını yapıyor, 50-60 lira yerine 130 lira yaptığı için millet kaçak izliyor.Umarım yıllık paket ayağına bir indirim yapılır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X