Şimdi Ara

GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
2
Favori
29.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş bende eski bir leptop var pandemi zamanı diye Cs giriyoruz aldığım fps 60-65 onda bile hata veriyor dedim hatta bi RAM filen alem 15-20 fps artsın adam dedi buna ssd RAM olmadan işe yaramaz dedi ee bunları yapsaz dedim 700-800 TL dedi ben 2 gün sonra oynamam bu oyunu askere giderim o olur bu olur isteyen alır He tabi Avrupa’da daha ucuz ama ona bakılırsa her şey daha ucuz orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaeae43 -- 8 Mart 2021; 0:8:14 >
  • Kardeş 60 fps sabit Alman fhd için 4000 TL vereceksin bunda 3 aylık 150 TL vereceksin yani 3 ayda sigara verilen ortalama para 750-800 тl sistem toplayacak parası olmayanlar için bence iyi He tamam Avrupa fiyatları ile aynı olsa iyidi ama burası Türkiye het şey Avrupa’dan pahalı biz buna yıllardır göz yumduk
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

ya arkadaşım belli ki bu platformdan ilk defa haberin olmuş boş boş konuşuyorsun. sanki türkiyede geforce now kullanamıyorduk da allah razı olsun türkcell getirdi şimdi bizim de geforce nowımız var gibisinden yazmışsın  

geforce now betadan çıkalı bir yılı geçti bile. biz de buradan almanya serverlarına bağlanıyoruz rekabetçi fps bile oynuyoruz. ben tercihen yazlık yerde kalıyorum adslim var ne yazık ki. eskisi gibi merkezde fiber netim olsaydı sistemimi kesin satardım. o denli müthiş çalışıyor serverlara uzak olmamıza rağmen. şimdi 2 katı para verecekmişiz pehh. storycilerin asla geçmesine gerek yok. csgo falan oynayan adam 75tlye acır minnacık olan lagı görmezden gelmeye devam eder.

• Güncel online oyunlar olsa belki cazip olabilir. Ama bu şekilde değersiz...
  • turkcell abonelerine 40tl derse bu tartışma nereye gider merak ediyorum..

• Yav anlamadığım bir konu var. Bende bir lenovo laptop var 820m ekran kartlı. Çöp görüntü ile oynamaktan yoruldum anasını satim. Evde 75 mpbs babalar gibi internetim var. Ayda 75 lira para mı? Yeni sistem bakayım diyorum 1660 süper 7000 civarında. Yaza kadar takılırım ekran kartları fiyatı aşağı inerse düşünülebilir. Şuan için mantıklı sistem. 15 martı dört gözle bekliyorum.

Ayrıca sunucuları ankaradaymış. Benim konum Çorum. Speedtest ankaradaki sunucu için 10ms verirken geforce now da 11 ms verdi. Bu da demekki ping sorunum minimum seviyede olacak. Söyleyin dostlar sizce mantıksız mı?

Edit: truckers mp oynayabiliyor muyuz acep. Merak ettiğim husus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih448 -- 8 Mart 2021; 8:46:28 >
  • Türkiye’den satın almak zorunda değiliz değil mi? Yurt dışından da alıp kullanabiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bunu alıp kiralayan çıkar mı ? steamde bu oyunlarım var günlüğü 5-10tl gibisinden konsollarda yapiyorlar ya oyun kiralamayı

• watcherb kullanıcısına yanıt

Turkcell den hizmet bekleyenlere de şaşarım.

• dere.beyi kullanıcısına yanıt

kardes bunlari sana Turkcell' mi anlatti?

• fatih448 kullanıcısına yanıt

sisteme ekstra birşey kurulmuyor. steam tarayıcısı üzerinden hız ve sistem testi yaparken direkt olarak atıyor. truckers mp kurulmaz. ileride bi anlaşma yaparlar nvidia ile orası ayrı tabiki

• Arkadaşlar bunun olayı nedir şimdi ? Bende laptop var 4gb ram ekran kartı kötü geçen valorant indirdim kastı counter strike 1.6 indirdim kast, oynayamadım. Buna üye olunca kasmadan oynayabilecekmiyim ? Önemli olan tabi birde bu sistemde hangi oyunlar var ben cs go ve valorant oynamak isterim sadece.

İnternet superonline 200 mgbt sınırsız. Bu arada gerçekten boktan sistem ile güncel oyunu kasmadan oynatacak ise 75 tl çok büyük bir para değil açıkcası ayrıca bende mükemmel bir hizmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 8 Mart 2021; 11:19:26 >
  • 70Tl bile artık bize pahalı geliyor üzücü

• 150₺ sağlam internet olsa, GeForce Now üyeliği 75₺ ile yaklaşık 225₺ yapıyor. Yıllık 2700₺ civarı yapıyor. Bu oyunları GeForce Now ayarlarında çalıştırmak istiyorsanız yaklaşık 13000₺ civarı bir bilgisayar lazım. Bu da yaklaşık 5 yıllık GeForce Now + internet demek. Zaten internetsiz kalamayacağınız için GeForce Now almasanız bile internete yüksek bir meblağ vermek gerekecek.

GeForce Now’a her ay kaydolmanıza da gerek yok, zaten durmadan oyun oynuyorsanız orta seviye bir bilgisayar almanız daha mantıklı. Ama arada bir oyun oynayan ve oyunu geliştiricinin harcadığı emeği sonuna kadar yaşayarak oynamak isteyenler için bu fiyat çok uygun. Adamlar da paralarını kazanmasınlar mı yani? Suçlayacaksanız devleti suçlayın, bundan haklı olarak yararlanan devasa şirketlerden değil. Bir şirketin ilk amacı her zaman kendisini ayakta tutmak ve daha çok para kazanmaktır. Hiçbir şirketi arkadaşınız olarak görmeyin. Sizin de şirketiniz olsaydı siz de aynı kararları verirdiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt

Geforce ile oynanabilecek oyun sayısını hesaba katarsak gayet yüksek bir fiyat. Her oyunu desteklemedikçe fiyatın savunulacak bir yanı yok.

Ama ben Ensar vakfını çok seviyorum diyene de söyleyecek sözümüz yok.

• Japonyada 1800 yen yazmışsınız ama japonyada asgari ücret 300000 yen bu mantığa göre Türkiyede asgari ücretin ortala 13k olması lazım fiyatlar çok mantıksız turkcell farkı.

• Arkdaş bu paraya istersen gigabit internetin olsun 1080p 60 fps oynayacaksın. 2k veya 4k RTX ile karşılaştırmayın. Hatta RTX i çok sallamazsan 1060 ile bile 1080p 60 fps oyun oynanıyor bugün

• Kac aydir bekliyorum insan gibi fiyat aciklamadiklari gibi on kayit olmamiza ragmen coluk cocuga gonderdikleri beta kodlarini gercek potansiyel alicilara vermediler sozlesmem biter bitmez turkcelli ve superonline i da kapayacam??

• hahahahahah turkcell'den para alan yayıncıların dediklerine inanıp buraya fanlığı bırakın demeleri hayatımda gördüğüm en cringe şeylerden biri lmao.

sizin gibi safların üzerinden para kazanmak ne kadar kolay bu ülkede ya, bu işe ben de mi girsem.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.