beyninizin sağ, sol ve frontal lobu vardır. bu loblar arasında en ufak bir iletişimsizlik, en ufak bir sinyalizasyon yanlışlığı beyin felci olmanıza sebep olur. beyin cortex'iniz aynı bilgisayarlar gibi belli bir hızda çalışır. depresyon bu çalışma hızını yavaşlatır, durdurur. beyin loblarınız çok çok hassas kısımlardır. en ufak bir hata kaldırmaz, düşünceleriniz sekteye uğrar. |
GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (23. sayfa)
-
-
Rekabetin olmadığı yerde yüksek fiyatlar konuşur.
-
bulgaristan sunucusuna devam öyleyse -
bilmiyorum konuda paylaşıldı mı ama şöyle bir şey vardı , ben türkcell i az çok biliyorum ve türkcell hayatta insanların çıkarına bir şey yapmaz eğernvidia 90 dediyse tcell 110 yapalım der indirmeye çalışmaz fiyatı
-
maşallah bir de her şeyden anlayan arkadaşlar damlamış konuya 1080p oyun için 20k lık sistem topluyolar benden tavsiye oyun sistemi için ekran kartı çok önemli değil klavye kulaklık felan asıl para bunlara ayırın bol rgb li olsun oyunlarda yer yer +20 fps civarı arttırıyor
-
Nvidia kullanıcı dostu bir firma değilse Turkcell 2 katı değildir.quote:
Orijinalden alıntı: dere.beyi
Bu mesaj silindi.
Şahsen inanmıyorum Nvidia 90 demiş Turkcell bizi düşünmüş falan tam tersidir o olay.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AirSupport
Nvidia kullanıcı dostu bir firma değilse Turkcell 2 katı değildir.
Şahsen inanmıyorum Nvidia 90 demiş Turkcell bizi düşünmüş falan tam tersidir o olay.
Alıntıları GösterTurkcell yayıncılara para verip algı yaratıyor. bunlarda inanıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dere.beyi
Bu mesaj silindi.turkcelli bilmesek bile bu dediğine inanmam her yerde kullanıcısın geçirmeyi politika edinmiş turkcellden bahsediyoruz sonucunda bir ara bunlar steam benzeri oyun satma işine girişmişlerdi türk telekomun misal playstore gibi neyse ismi de gamecell di hatta reklam için bu işle uğraşan editörler ile başlamışlardı sonuç ne oldu patladı gitti artık neyi yanlış yapmışlar ise gerisini sen hesap et ve buda turkcellin 2. fiyaskosu olarak not alın neymiş nvıdıa 90 tl yapalım demiş turkcell de kabul etmemiş ancak buna oltaya atlayan sazanlar inanır
-
Arkadaşlar merhaba slash it grubu yeni kurmuş bulunmaktayım devamlı ve aliexpress yardımlaşma grubu olacaktır katılımlarınızı bekliyoruz ayrıca istediğiniz herkesi ekleyebilirsiniz faydalı olması dileğiyle. Daha çok az kişiyiz ama ne kadar büyürsek uzun vadede okadar yardımı dokunur herkese.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla ben 800x600 Cs go oynuyordum 65 fps alıyordum benim içi bu -
Bende leptop var 800x600 Cs go oynuyordum 60 fps alıyordum benim için nimet olur bu stabil güzel çalışırsa ben alırım -
Ben çok pahalı olduğunu iddia etmedim zaten. Ama ucuz da değil gerçekten bunu kabul edelim.
Bu güne kadar ülkemize gelen bütün servislerde yerel fiyatlandırmalar oldu. Amazon ve Gamepass önemli örnekleri.
Şimdi gelen servisin yurtdışından daha pahalı olmuş olması çok hoş değil.
Benim tahminim 49 TL ye çıkması yönündeydi. Şu 3 aylık paketi tek seferlik değil kalıcı hale getirseler ona da okeyim.
-
Hepsini geçin 1 yıllık üyeliğim var ama Türkiye de ki sunucular için tekrar üyelik istiyor.ASIL SAÇMALIK BUDUR.
-
Yahu ucuzlamasını kim istemez. Ama böyle yaygara kıyamet koparıalcak bir fiyat değil. İnmesi için somut şeyler yapacak olsak yazı yazacak olsak hashtag başlatacak olsak direkt katılırım fazla para ödemenin hastası değilim. Ama burada her şirkete kan emici her özel girişime düşman leş bir sosyalist kafayla forum köşelerinde ağlamaya da %100 karşıyım. Düşük pingle oyun deneyimi söz konusu burada ucuzlaması için uğraşılabilir forum köeşlerinde ağlamaksa bunun en son yolu bile değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bunu anlamıyorlar işte. Şimdi sen 75 lira verip oynarsın oynunu ayda.
Ama bu sivri zekalılar diyorlar ki senin ayda 75 ödeyecek gücün varsa ON BEŞ-YİRMİ BİN LİRALIK bilgisayar alacak gücün de varmış. Bu low-iq önermeyi nerelerinden uydurdular fikrim yok. Verirsin parayı hayatta oynamayacağın oyunları artık ekranına göre 720p 1080p oynar geçersin. İndirdi derdi yok, on binlerce lira masraf da etmedin. Sıkıştın mı o ay yoğun musun iptal et? Sonra yine al. Bunlar her halta pahalı da pahalı. Üstelik daha pahalı şeyler varken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaslar bunu alınca oyanamak istediğimiz oyunuda satın almak zorundamıyız?
-
Evet sadece makine onlardan
-
Turkcell hizmet kalitesi farkı olarak 95’den beri çok pahalı. Ucuz diyeni görmedim,duymadım ve bilmedim (: .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X