Bunların kendisine hayrı yok :D , Kaldı ki geforce now da bir sistemden oyun oynuyorsun ultra ayarlarda karşılaştırmak bile hata |
GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (21. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: neytullah1Bunların kendisine hayrı yok :D , Kaldı ki geforce now da bir sistemden oyun oynuyorsun ultra ayarlarda karşılaştırmak bile hata
Alıntıları GösterSenin o beğenmediğin king of fighters oyununa 80 lerde doğanlar bayılıyor. Atari salonlarında ne kıyametler koptu zamanında o oyunun sırasını beklerken.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sinirli ve SüratliSenin o beğenmediğin king of fighters oyununa 80 lerde doğanlar bayılıyor. Atari salonlarında ne kıyametler koptu zamanında o oyunun sırasını beklerken.
Alıntıları Gösterarz talep,fiyat ve sistem yüküyle alakalı , now la karşılaştırılması mümkün değil anlatmaya çalıştığım o, yoksa bende mario delisiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 6 Mart 2021; 20:34:32 > -
alım gücün e vurdun zaman bizimki 300 lira civarına gelyor()diğer ülkelerle kıyaslayınca. kol gibimi diyeyim zenci gibi mi diyeyim deveye diken diyeyim ben en yisi.
-
Android tellerde oynanabiliyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Powered by game+
Sanırım fiyatı güçlendirmiş sadece -
quote:
Orijinalden alıntı: boogiee90
Powered by game+
Sanırım fiyatı güçlendirmiş sadecePissed by diye değiştirmeleri lazım.
-
zaten öğrenci adam vermesin, ders çalışsın diye yapıyorlar
-
Bu kadar itiraz olmasına karşın ileride duyacağımız haberler;
Gameplus abonelikleri ilk gününde rekor kırdı.
Gameplus serverları aşırı yoğunluk sebebi ile hizmette aksamalar yaşandı
Gamrplus ilk yılında üye sayısı ile Avrupa rekoru kırdı.
Vs.vs.vs. -
içinde oyun yok fiyat uçuk -
Baya pahalı olmuş yanlız o ne ya biz o kadar rtxe 5 6 tane asggari ücret ödeyelim onlar 70 tlye rtx aktifli oyun oynatsın bize bune mk -
Bu zamanda en güzel çözüm alınabiliniyorsa yurtdışından bir konsol almak. Bunun harici tek kelimeyle öpülmek ve enayi yerine koyulmak demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Neverdies -- 6 Mart 2021; 23:47:39 > -
Zengin ülkede ucuz fakir ülkede pahalı !
TL ye çevirip hesaplayınca amerikada 30 lira rusyada 100 lira diyor. rusyada asgari ücret 135 dolar amerikada on katı!
ne saçma bir fiyat politikası bu böyle?
-
Netflix, Amazon gibi "gavur" firmalar bile Türkiye gerçeklerini farkında ve ona göre fiyatlama yapıyor. Yerli ve milli Ensar sevici Turkcellimiz ABD fiyatının iki katına hizmet satmaya çalışıyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 7 Mart 2021; 0:9:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8 Euro olarak değerlendirin beyler. TL çöp olduğu için haliyle pahalı geliyor. Ülkeye göre algısı bambaşka fiyatlandırmaların. Ha Türkcell kan emici mi, şüphesiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Altyapı çok iyi olsa kızmayacak mıydı kimse? Altyapının kalitesizliği ulusal bir problemimiz zaten. İyi bir internet hızı her popüler sağlayıcıda pahallı her yerde bulunamamasına rağmen. Bununla birlikte sistem pahallı tabii ucuz değil. Demek istediğim Nvidia kendisi sunmadığı her yerde bu hizmetin satış fiyatı pahallı. Belli ki işin içine ikinci bir şirket girince, o da az bir pay istemiyor. Turkcell'in pahallılığı zaten damgalanmış birşey. Ben hiç şaşırmadım 75₺ fiyata. 60₺ ve aşağısı olsa şaşırırdım.
Bu şartlarda bile aslında sistem toplamaktan daha ucuza geliyor. Kaliteli bir sistem toplamak en az 7500₺'den başlar. 100 aylık ücret kadar.
Yine de kimse bu fiyattan hizmet almaz ise mecburen müşteri memnuniyetsizliğinden dolayı fiyat düşürürler bence. Sabretmek gerek.
-
Amazon de 3450den sıfırını aldım, stok yakalamakta zor değil:)
50 mbit interneti olanlar için güzel fırsat bence. 25 mbit 1080p60fps diyordu, founder olarak denediğimde deli gibi paket kaybı vardı 35mbit internetimle.
Düşününce türkiyede olması sadece pingi düzeltecek. Paket kaybı yaşarsanız şaşmayın..
-
quote:
Orijinalden alıntı: emregnuAltyapı çok iyi olsa kızmayacak mıydı kimse? Altyapının kalitesizliği ulusal bir problemimiz zaten. İyi bir internet hızı her popüler sağlayıcıda pahallı her yerde bulunamamasına rağmen. Bununla birlikte sistem pahallı tabii ucuz değil. Demek istediğim Nvidia kendisi sunmadığı her yerde bu hizmetin satış fiyatı pahallı. Belli ki işin içine ikinci bir şirket girince, o da az bir pay istemiyor. Turkcell'in pahallılığı zaten damgalanmış birşey. Ben hiç şaşırmadım 75₺ fiyata. 60₺ ve aşağısı olsa şaşırırdım.
Bu şartlarda bile aslında sistem toplamaktan daha ucuza geliyor. Kaliteli bir sistem toplamak en az 7500₺'den başlar. 100 aylık ücret kadar.
Yine de kimse bu fiyattan hizmet almaz ise mecburen müşteri memnuniyetsizliğinden dolayı fiyat düşürürler bence. Sabretmek gerek.
sorun sadece elbette alt yapı değil elbette benim kastetmek istediğim daha alt yapıyı hizmeti doğru düzgün yaymayan bir firma iken böyle işleri girmesi ve utanmadan böyle fahiş fiyat talep etmesi sonrasında oluşan insanların hayal kırıklığı zaten bende uygun fiyat beklemiyordum fiyatın 75 tl olup iyi ya diyenlere lafım zaten yani o kişilerin tuzu kuru tabi hali hazırda altyapısı da mevcuttur ve bu kişiler açıkçası bencil olup sadece kendilerini düşünüyorlar ve turkcell daha alt yapı ağını her yere fiberleştirme den insanlardan böyle fahiş fiyatlar talep ediyor altyapı her yerde fiber hızda olsa idi gene eleştirirdim
ama burada hep kullanıcılar zararda turkcell ise hep kısadan zengin olma peşinde ben bu arada kendim rtx 2060 ps5 kullanıcısı olarak ve gameplus muhtaç değilim ama bu benim fiyat hakkında konuşmamı engelleyemez tabi öğrenci olup alamayacak olan yada yeterli imkanları olmayan insanların uygun şartlarda almasını desteklerim tabi ve desteklemeliyiz de zaten turkcellin amacı stream sistemlerin trye giriş yapmadan bu alanda tekel olup parayı kıssadan hisse kırmak 75 tl iyi diyen kitle bunu anlamıyor " neyse şimdi gelelim ekonomik mi değil mi kısmana biliyorsun ki ülkemizde maalesef her şey kura göre fiyat biçilip kar marjını da yüksek tutuyorlar yani demem o ki bu sistem 75 tl olarak sunulan fahiş fiyat ilerde sabit kalacağına dair net bir şey de yok ki artma ihtimali de yüksek
diyelim ki series s aldık şu anda en düşük 3800 bulunuyor taksit ile aldık birde üstüne gamepass ultimate 2 yıllık 365 tl çaktık forumda konusu da mevcut nasıl yapılacağına dair daha sonra bu arada gamepass ultimate konsolda kütüphanesi daha geniş pc den ea play oyunları da mevcut daha sonra bu cihaz 6 yıl götürür desek diyelim konsolun yerine gameplus kullandık aşağı yukarı 4 yıl 6 ay kullandığın da gameplus bu konsol fiyat denk geliyor ve bu fiyatı 75 tl den hesaplar isek oluyor yani fiyatın artma ihtimali dahil etmiyoruz daha sonradan series s alan kişi cihazı raf ömrü bitene kadar kullanıp daha sonrasında cihazı 2 el olarak satabilir
hatta aldığı fiyata üstüne satar çünkü 5 yıl 6yıl sonra kurun ne kadar olacağını bilemiyoruz peki konsol almayı tercih etmeyen onun yerine gamepass alan kişi 4 yıl 6 ay sonra eline ne geçiyor ve unutmadan 4 yıl boyunca bu sistemin fiyatının sabit kalacağının garantisi yok ve artı olarak game plus alınca adamın intenet hızını ve sistemin her zaman sağlıklı gecikme sürelerini vermesini umacak ping gibi vb sorunlar artı olarak sistemde oyunları oynamak için kendin alman gerekiyor ki oyun fiyatları da dengesiz ve oynamak istediğin oyun sistemde destekliyor mu oda var misal rdr 2 gta 5 i kütüphanen de olsa bile oynayamıyorsun çünkü rockstar destek vermiyor peki yarın öbür gün ubisoft yada benzeri firmaların bu sistemden çıkmayacağının garantisi var mı ee bu da yok yani başlı başına tam bir soru işareti olan bir sisteme giriş yapmış oluyorsun artı gamepasse her perşembe yeni oyun ekleniyor tabi kütüphaneden çıkan oyunlarda oluyor ama uzun süre kaldıkları için bitirebiliyorsun yani kısadan burada oyuncu değil turkcell kazanmış oluyor oyuncu ise mahkum olmuş oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 7 Mart 2021; 2:0:43 >
-
Bence büyük patlayacaklar. Bu 3 aylık sınırlı sürümde kalksın 400 kağıda 6 aylık versiyonu gelir. Ücretsizi de kaldırırlar yakında :) Rezalet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X