Şimdi Ara

GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
2
Favori
29.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok mantıksız zaten arada bir türk şirketi olunca makul bir fiyat beklemek hayalcilik olurdu. Elin amerikalısı amazon prime'ı 7.90 tl'ye veriyor. Aynı şeyler olmasada ülkemizdeki alım gücüne göre mantıklı bir fiyat sunuyorlar.

Buna aylık bu paraları vermektense kampanyalı fiyattan series s + gamepass alın mis gibi yıllarca kullanın

• 90TL olacakmışta TURKCELL indirtmiş diyorlar... https://www.webtekno.com/jahrein-nvidia-geforce-now-daha-yuksek-fiyat-istemis-h107173.html

+ 4.99$ nasıl 90TL yapmak ister bu mallar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugah6aiw -- 6 Mart 2021; 16:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugah6aiw

90TL olacakmışta TURKCELL indirtmiş diyorlar... https://www.webtekno.com/jahrein-nvidia-geforce-now-daha-yuksek-fiyat-istemis-h107173.html

+ 4.99$ nasıl 90TL yapmak ister bu mallar?

Turkcell başlamış yayıncıları parayla öttürmeye.  

• Türkcell'e bu işe girerken oyunların sistemin içinde olmadığını söyleyen olmadı sanırım hangi kafa yapısıyla bu fiyattan satacak çok merak ediyorum bu sistem bu fiyattan fazla kullanıcı çekemez eğer fiyat kırmassa zaten senesi gelmeden sunucuların fişini çekerler kurtarmıyor diye. Zaten ben sunucularında pek randımanlı çalışacağını sanmıyorum 1 ay sonra görecez ping durumlarını bu seferde bu olay patlak verecek muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydonesse -- 6 Mart 2021; 17:58:3 >
  • Gamermn kullanıcısına yanıt
    Yok. Zaten sıkıntı bu. Hiç güncel online oyınlar yok. Polemik yapmanında manası yok. Olsaydı hiç kimsenin sesi çıkmazdı..
  • Bu yayıncılarında son zamanlarda gözlerini para bürüdü zaten dünyanın parasını topluyorlar bağış adı altında 1 tane bedava ekran kartı alıcaz diye kendilerini gebe bıraktırıyolar.

• Ya buna bu kadar parayı verebilecek insanın zaten kendi donanımlı pcsi vardır ve alabilir eminim

Neden bu platformdan oynasın ki anlamıyorum bu fiyatlar ne böyle şaka gibi

Turkcell denen fırmaya da yazıklar olsun cidden her daldan milletini sömürmeyi çok seviyor!

• Buradaki yorumlardan
    -ucuzyaaa, uygun yaaa, adam kâr etmicekmi yeaadiyenleri okudukça, ben varım diyorum ve arttırıyorum:

"bu sistemi aylık 200 TL yapmazlarsa Turkcell de ortalıkta ben Turkcell'im diye dolaşmayın.

Bu insanlara vereceksin aylık 200TL den.
    Umarım daha da zam gelir şu an sistem çok ucuz. 200TL den aşagı veren fakirdir oyunda oynamasın "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swarf -- 6 Mart 2021; 19:3:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    dolar 10 tl bile olsa fiyatı 5*10=50TL olur. Hadi %20 de Turkcell pay koysun 60 TL yapar. 75 nedir? Turkcell ne yapıyor da Geforce’dan fazla kazanıyor.

5*8=40 desek, %25 de Turkcell pay koysa olması gereken maksimum fiyat 50 TL’dir.

%20’ler nerede %50 nerede?
  • hahahahahahahahha güldüm

• yingyangtwinz Y kullanıcısına yanıt

Amazon dünyanın en büyük şirketlerinden biri, adamlar 8 tl yaparken bırak kârı , üstüne zarar bile ediyorlardır Reklama para harcayacaklarına reklam parasını kullanıcılara veriyorlar bir nevi

Kaldı ki geforce now hizmetiyle prime hizmetini karşılaştırmak baştan saçma, geforce now da kullanıcıya oyununu oynaması için 1 slot ayrılıyor o slotta sistemlerine yük olarak biniyor bununda bedeli olur, prime ise masrafsız/masrafı kısan avantajlarla dolu bir hizmet

TR fiyatını savunduğumdan değil ama şu hizmeti sürekli prime ile karşılaştırıp duruyorsunuz

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt

adam hizmetimin karşılığı bu demiş. yani , işine geliyorsa .

• fiyata bak çüş asla almam

• ChiefOfficer kullanıcısına yanıt

NVIDIA bu konuda kur sabitlemesi yapmayıp çok yüksek kar istemiş olabilir, ama yine de Turkcell Türkleri gayet iyi biliyor ve ülkenin ekonomik durumunun da çok açık farkındadır. Bu fiyatlarla bu sistem yürümez başta fiyat konuşulmuştur, koskoca şirket bunlar keriz değildir ya gerçekten çok garip. Ama yine de bekleyip göreceğiz bu fiyatlarla yürüyecek mi sistem.

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

tcell 90 lira olsun demiştir,nvidia da bokunu çıkarma arap demiştir.

• neytullah1 kullanıcısına yanıt

Prime üstünden oynadığımız beleş oyunlar amazon sunucularının slotlarını meşgul etmiyormu?

• Yerli ve milli kazıkcell :)
  • Yuh!
  • Ölü yatırım...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.