Şimdi Ara

GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
2
Favori
29.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
213 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar bana biraz yüksek geldi. Bilmiyorum diğer platformuları da kullanmış değiliz gerçi.
  • İnternet, orijinal oyun ve geforce now aylık ortalama 250 lira yapar. Yılda 3 000, 10 yılda 30 000.
  • turkcellin fiyat bazında kazık atmadığı bir hizmeti var mı, ne sandınız

• alan maldır. icinde dogru duzgun 1 2 oyun dısında oyun bile yok. 40 tl cıksa bile pahalıydı. 75 tl ile direk gömmüşler.

• Geforce now ın pahalı olmadıgını savunuyorsun . üstüne netflix in zam olayını da savunmuşsun.

Sen bence sıkıntılı bir arkadaşsın. acil şifalar diliyorum sana  

Edit: birde olaylara kıt bakmayın geniş açıdan bakın falan demiş zat. sabah sabah iyi güldüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 6 Mart 2021; 12:8:23 >
  • Turkcell'i tanıyorsam bu başlangıç fiyatıdır. Turkcell abone kazandıktan sonra en az yüzde 20 zam yapar. Tahminime 100 TL olacak seneye. Turkcell YouTube aboneliği 5-10 TL iken bir anda 25 TL ye çıkardılar. Bu da böyle olacak emin olun. Turkcell'de ucuz hizmet olmaz.
  • Rx560 ekran kartı bulursanız acımayın yapıştırın. Bundan daha iyi olur.

• ekmek değil su değil et değil. beğenmiyorsan alma.

neden kurbandan kurbana dilenci gibi alemin getirdiği etleri yiyebiliyorum diye hesap sormazsınız kıytırık oyun hizmeti için 11 sayfa döşenmişsiniz.

• Microsoft xcloud'u Türkiye'ye açar ve sunucularını buraya kurarsa Gamepass ile birlikte daha çok kullanıcıyı cezbeder. GeforceNOW harika bir hizmet olmasına rağmen Turkcell bu fiyatlandırma ile müşteri çekemez. xcloud açılırsa olan müşterilerini de kaybeder.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

onların hesabını sormayan kim? ayrıca burası oyuncu sayısı yüksek olan bir teknoloji platformu.

5 euro bile 45 tl yaparken bu hizmeti 75 tl yapıyorlar ve siz gelip beğenmiyorsanız almayın diyorsunuz yazık.

• çok tuhafsınız

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Hırsızlık nereden çıktı? bir tarafınızdan iftira atıp boş yapıyorsunuz sıkıntılı falan mısın?

• teknolojiyi gelistirmeden, gelistiren kadar para kazanmaya calismak... birini hatirlatti mi bu size ? neyse globaldeki kalabalik dagilsin da bu leş kargalarina ihtiyac yok. avrupanin en yogun saatinde bile kuyruk olmuyor. kuyrugu tr saatleri belirliyor. herkesi turkcell sunucularina bekleriz 1 saat beles :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıldımı ki

• tarihte degisiklik yok 15 mart. simdiden herkesi davet edelim düşük ping icin herkesi game+ a bekliyoruz beyler :D

• arladaşlar buradaki en büyük itiraz şu:

Ben premium vpn + yunanistan bulgaristan serverı vs. gibi dolambaçlı yollardan 5-6 dolara alabildiğim bir şeyi, bana pahalıya satması olay bu.

Bu nedir:

"Global dünya hizmetlerinden öyle elini kolunu sallayarak uyguna yararlanamazsın, yalnız benim koyduğum fiyatlarla yararlanacaksın" demek.

Benim param TL olarak zaten degersiz.

Degersiz ama, dunyada şuan 1 dolara 7.5 TL olarak degersiz.

Turkcell diyorki , benim gözümde 1 dolara 15 tl olarak değersiz.

Maraz buradan çıkıyor.

• Alamam kuzum alamam

• Benim hızım 65 mbps 1 gb dosyayı 2 dakıkada indiriyorum. sizce geforceda akıcı oynayabilir miyim hd olarak

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.