|
GeForce Now Türkiye fiyatı açıklandı (19. sayfa)
-
-
VPN açıp 3 ülke dolaştığım halde 20-22ms alıyorum, yeterli bence. İster 10 TL, ister 100 TL yapsın iki türlü de benden Turkcell'e para çıkmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChiefOfficeronların hesabını sormayan kim? ayrıca burası oyuncu sayısı yüksek olan bir teknoloji platformu.
5 euro bile 45 tl yaparken bu hizmeti 75 tl yapıyorlar ve siz gelip beğenmiyorsanız almayın diyorsunuz yazık.
4 ay için dolar 8,5 dan 6,9 a indi şimdi 7,5 a çıktı böyle bir kurda buyur sen fiyat belirle .
-
bence sen okuduklarını ve yazdıklarımı anlamakta zorluk çekiyorsun , ping sorunu çok nadir oluyor yurtdışı serverlarda o da online oyun oynarsan , ?kısaca ne söylediklerinin ne de yazdıklarının hiç bir tutar tarafı yok.hepsi boş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 6 Mart 2021; 14:31:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: darkiot
79 + Birde yeni çıkan oyunlara para verip de alacağız.
Tabi iyi bir internetimiz olursa. Şu ülkede ölümden başka ne ucuz acaba?ölmekte paralı, mezar, hoca, yıkamacılar, şoför,...
-
@No Way Out ya bi git nerde 3 ay önce rx5600 2000 liraya satılıyormuş?
-
turkcellden iğreniyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş insanlar herkesin yazdıklarını boş görebilir kardeşim, bunu görebiliyorsan tebrikler aydınlanmayı yaşamışsın 🤣🤣 -
Yok ulan artık bunuda savunan çıkmaz diyordum, çıkmış. Hemde canla başla mücadele ediyor herifler.
-
ciddi ciddi bir ay mı kullanacaksınız sadece. vurun 3 aylık gitsin
-
Ülkede ki kan emici şirketleri geçtim bizim ülkede ki bu olaya destek veren tipler yüzünden hiçbir cacık olmaz hemde hiçbir bunlar toplumun kanseri kesilip atilmalari gerek -
oyun oynamayı seviyorum ama sırf oyun oyanamak için bir pc ye 10 bin gömmek istemiyorum dolayısıyla işimin olmadığı belirli dönemlerde alıp oynarım zaten güçlü pc alsan verdiğin fiyatın yarısını elektriğe verirsin o açıdanda bakmak lazım bence fiyat pahalı ama açıkcası ben 120 150 lira arası bekliyordum beklediğime oranla az bile geldi. Çünkü şu açıdan da bakmak lazım bugün 5000 tl ye bir laptop alsanız her oyunu son ayarlarda açmayacağı gibi rtx de olmayacak ki oynattığı özellikler 5 sene bile gitmeyecek. enflasyonla fiyatlarda artıyor mutlaka laptoplarda ge force now da zamanla pahalanacak ama sabit kalsa 12*5=60 yani 5 senede 75*60 = 4500 tl eder üstelik her zaman en iyi performansla. bence çok güzel bir şey oldu böyle birşeyin gelmesi baştada söylediğim gibi sırf son kalite oyun oynamak için hem 10 bin gibi bir parayı gömmüyorsun hemde sistemim ne kadar elektrik harcadı acaba bozulur mu pahalı bileşlenler derdin olmuyor hemde aç tv de oyna telefonda oyna bir çok artısı var.
-
Turkcell demişki bu zaten avrupada 5 eu usa da 5 dolar bende üzerinde 5 dolar koyayım ne olacak. Benim serverlarıma koyacak sonuçta bende kira almıyacakmıyım der ve 75 i yerleştirir.
Sonrada bir bakmışsın abone sayısı tutmadımı indirim sonrasında makul abone sayısı tutunca farklı iss lerde pink ve hız düşüşleride yapar bu Turkcell. Eğer patlamaz ise bu sistem ilerde görürüz.
-
Türkiye gelir seviyesi düşük olduğu için avrupadan daha ucuz olması lazımken nasıl daha pahalı olabiliyor bunu yapan neyin kafasını yaşıyor $5'a alır devam ederim
-
İşin içinde Turkcell varsa ucuzluk beklememek gerek, mantığın alacağı bir fiyatlandırma değil bu kadar net.
-
Turkcell net hatalı. Nvidia ile görüşürken bu memleketin alım gücü düşük. 40 TL olacak şekilde ayarlayalım oluru budur diyecekti. Nvidia kar payından feragat etmezse de olmaz bu iş diyip hiç bu işe kalkışmayacaktı. Halihazırda avrupa serveri var zaten. Millet oradan 5 euroya alabiliyordu. Turkcelin yaptığı gerçekten faşistlik.
-
Türkcelle bağlan ofline hayata.
-
Bu fiyatla bulgaristana satmayı deneyebilirler. Bunu alacağıma taksitle konsol alırım.
-
Herkes bu konu hakkında mutlu degil peki bunun için yapılabilecek bir şey var mi ne bileyim turkcell den bir numara olur oraya baskı uygulariz ya da geforce now ile herkes iletişime geçer geri adim attırmak için şansımızı deneriz bir çözüm yolu bulmak şart var mi organize edecek -
quote:
Orijinalden alıntı: PresidentObamaciddi ciddi bir ay mı kullanacaksınız sadece. vurun 3 aylık gitsin
3 aydan sonra tekrar aynı paketi alamıyorsun yine 75 tl'den devam ediyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X