TURKNET TÜRKTELEKOM TARAFINDAN SÖMÜRÜLÜYOR MU?
Merhabalar,
8-9 eylül tarihinde Aydında Türk Net'e başvurdum. Bugün oldu hala evimde stabil bir bağlantı kurulamadı.
Bakalım bu süreç nasıl devam edecek.
"Gerçekten GSM operatörlerinin bu kan emiciliği varken böylesi bi firmaya güvenememek aslında ülkenin suçu bence.
Yani internete girmek istiyorsan Telekomun Turkcellin ve Vodafonun eline bakıyoruz. İstedikleri fiyatları da belirliyorlar.Bence hiçbir rekabet falan yok, sömürüyorlar standart."
Kurulum falan da 15 gün sürdü de ses çıkarmadım.
neyse konuma gelince.
Benim DSL ışığım sönüyor ya. DSL düşüyor bekliyoruz 1 dk sonra internet gene geliyor sonra geri gidiyor. Tahmin ettiğim yoğun saatlerde oluyor bu.
Türk Net durumu incelesin diye Telekoma bilgi veriyor sürekli. Telekom ekipleri de tek başlarına çalışıyor.Sokaktaki Kutudan apartmanıma bile doğru dürüst bir hat gelemedi daha...
16mbpslik paketteyim ama internet oldugunda 4mbps falan biraz hayal oluyor aslında.2.5-3.5 bandında sürekli.
Ben şunu merak ediyorum. TurkNet pes edecek mi? Yani siz bizim müşterimiz olmayın ya; biz size internet sunamıyoruz diyecek mi?
Artık ben dayanamıyorum çünkü.
Kafamda Bir yara cikti beyler ssli
Beyler kendimi kurtadam zannediyorum yardim
|
Yeni Telefon...
|
T20 3G !
|
HD Kamera Tavsiyesi
|
Bilgisi Olan: Lazer
|
Sorun büyük!
|
LapTop Önerisi
|
Bi Yardım!!
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 111
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 2.506 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic