Şimdi Ara

T20 3G !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bugun TİM magazasina gittim T20 3G'si var diyor ama önde kamerası yok . Ne mantık ?

• İnterneti 3g hızında demek.
  • Arkadasim 3g goruntulu gorusme demek degildir. Cihazinin destekledigi internet hiziyla alakalidir. Eger x bir cihaz donanimsal olarak goruntulu gorusmeyi destekliyorsa ve cihaz 3g sebekesindeyse ancak o sekilde gorusme yapabilirsin.
  • Yani ben T20 alsam Görüntülü görüşemiyecek miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayricik

Yani ben T20 alsam Görüntülü görüşemiyecek miyim ?

Arkadaşım Telefonu Dikkatli Bir Şekilde İncelerseniz Sağ Üst Bölümde 2 Tane Dairesel Şeyler Göreceksiniz... Bunlardan Biri Arama Yapılırken Kırmızı Işık Yakıp Söndürüyor ( Anlamı Ne Bilmiyorum ) Diğeride 3G İçin Kamera Oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekranika -- 8 Ocak 2012; 1:01:17 >
  • Orijinalden alıntı: Ekranika

Arkadaşım Telefonu Dikkatli Bir Şekilde İncelerseniz Sağ Üst Bölümde 2 Tane Dairesel Şeyler Göreceksiniz... Bunlardan Biri Arama Yapılırken Kırmızı Işık Yakıp Söndürüyor ( Anlamı Ne Bilmiyorum ) Diğeride 3G İçin Kamera Oluyor...

Teşekkürler ama hala Tam olarak ablamiş değilim,
    Ekranika sen daha önce hiç görüntülü görüşme yaptın mı ?
  • Orijinalden alıntı: hayricik

Orijinalden alıntı: Ekranika

Teşekkürler ama hala Tam olarak ablamiş değilim,
    Ekranika sen daha önce hiç görüntülü görüşme yaptın mı ?

Yapmadım...
  • Bi yapalım istiyorsan çunku bende denemek istiyorum .
  • T20 ile görüntülü görüşme yapamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.