Şimdi Ara

HD Kamera Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben biraz araştırma yaptım fakat bu işlerde yeniyim
    Benim istedigim ürünün kriterlerini belirlemek için bu konuyu açtım.
    Sorularım Şunlar:
    1-Bu HD olayında 720p ve üstü işin içine giriyor fakat 720p'den üst olanları nasıl anlayacagiz yani Orada sadece HD yazıyor Ee peki 1080p mi yoksa 720p mi bunu nasil anlayacagiz?
    2-Hafıza kartı mı yoksa HDD mi bu işler için biçilmiş kaftan?
    3- Odaklama mesafesini ben anlayamadım tam olarak ama benim ihtiyacım olan şeyin Cok uzagi net cekmesi gerekli degil 25m benim üst sinirim olabilir.
    4-Ve son olarak Görüntü Sabitleyici Bu iş içinde önemlimidir yoksa kücük önemsiz bir ayrıntı mıdır ?
    Teşekkürler

• HD yazanların hepsi 720p yani 1280x720 dir. 1080p olanlarda FULL HD yazar.
  • cok tesekkurler peki diger cevaplar?
  • 2 nolu soruna cevap yazacaktım ama bütçe sıkıntın var mı bilemediğim den yazamadım.

HDD içeren HD çekim yapan kameralar çok palı olmaktalar. Bütçe sorunun yoksa HDD içeren modelleri tercih edebilirsin. HDD içeren model sayısı az aslında.

Hafıza kartı olan modeller biraz daha ucuz. Bu arada kimi HDD içeren model aynı zamanda Hafıza kartına destek verme olayı da var diyebiliyorum.
  • Teşekkürler bütçem sınırlı amatör olarak başlamak istiyorum bu işe bu yüzden sorum olacak bir tane daha
    http://www.bimeks.com.tr/urun/119066/sony-hdr-cx160e.aspx
    Şimdi bu el kamerasi Full HD Fiyati asagi yukari 1100tl
    Bu da full hd
    http://www.bimeks.com.tr/urun/115410/piranha-activehd-m-type.aspx
    ama bunun fiyati 200 civarinda
    bunun nedeni nedir orda sony yaziyor diye mi biz 900 tl daha veriyoruz.!?

• http://www.hepsisony.com/pinfo.asp?pid=1934 bu ürünede bakabilirsiniz.Geçen senenin serisiydi ama fiyatı biraz daha uygun.
  • Benim 500 TL limitim var İstediklerim özellikler Full HD Olması yeter karanlıkta güzel çekmesi ve titreşim engelleyici sistem olursa yeter benim için Panasonic olması benim için daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android TV Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim 500 TL limitim var İstediklerim özellikler Full HD Olması yeter karanlıkta güzel çekmesi ve titreşim engelleyici sistem olursa yeter benim için Panasonic olması benim için daha iyi olur. Ayrıca Mobil kameraların dezavantajı ne?
  • Müsaadenle bir soru da ben ekliyim. Sony HDR-CX160E modelini yukarıda örnek vermişsiniz. Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Bu tarz bir kamera ile aynı zamanda güzel fotoğraflar da çekmek mümkün müdür ?

Bu arada yukarıda iki farklı markayı vermişsin. Sanırım fiyat farkının en büyük sebebi marka farkı.
  • quote:

Sanırım fiyat farkının en büyük sebebi marka farkı.

Demişsin ama piranha sony kadar kaliteli çekebiliyor mu ?
  • merhaba
    tabiki piranha ile sony kıyaslanmaz. Piranha herseyi yaptıgını soyler ama teknik detaylara detaylı bakarsanız farkları gorebilirsiniz.
    gece cekim kalitesi, malzeme kalitesi, titresim onleyici, lens ozellikleri vesaire.

buyuk markalarda fiyatın cok olması sadece kaliteden degil, marka degerindende kaynaklanmakta..

ne yazık ki 500 tl ye hem kaliteli hemde full hd bulmak mumkun degil

bir tek sanyo CG20 full hd ve o fiyatlara bulabilirsin..
    5 x optik zoom kısıtlı kalabilir ama en azından full hd cekim yapabiliyor ve kaliteli bir marka

kolay gelsin
  • Dostum bence samsung hmx-t10 a bir bak bende 500 600 civarında amatör çekim için hd kamera arıyordum ve bu civarda bir tek bunu buldum yorumlar harika youtube da incelemeleri var.test çekimlerine baktığımda inanılmaz.10x zoom var e zaten hd kameradan da şahsen ben zoom beklemem fps önemli benim için diyorsan 720p de 60 1080p de 30 fps ile çekim yapabiliyor bende bugün yarın sipariş edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcage

merhaba
    tabiki piranha ile sony kıyaslanmaz. Piranha herseyi yaptıgını soyler ama teknik detaylara detaylı bakarsanız farkları gorebilirsiniz.
    gece cekim kalitesi, malzeme kalitesi, titresim onleyici, lens ozellikleri vesaire.

buyuk markalarda fiyatın cok olması sadece kaliteden degil, marka degerindende kaynaklanmakta..

5 x optik zoom kısıtlı kalabilir ama en azından full hd cekim yapabiliyor ve kaliteli bir marka

kolay gelsin

Hocam Sanyo modelleri hakkında yorumlar olumlu gibi genelde. Ama görünüm olarak daha böyle kameraya benzeyen bir modeli var mı acaba ? Kalite olarak iyi olsun ama tabanca görünümlü değil de normal görünümlü iyi bir Sanyo araştırmasındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lodar

Dostum bence samsung hmx-t10 a bir bak bende 500 600 civarında amatör çekim için hd kamera arıyordum ve bu civarda bir tek bunu buldum yorumlar harika youtube da incelemeleri var.test çekimlerine baktığımda inanılmaz.10x zoom var e zaten hd kameradan da şahsen ben zoom beklemem fps önemli benim için diyorsan 720p de 60 1080p de 30 fps ile çekim yapabiliyor bende bugün yarın sipariş edicem.

Hocam Samsung Hmx-T10 modelinin fiyatları 320-350 tl arasında görünüyor ama acaba sizin bahsettiğiniz model ile aynı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

quote:

Orijinalden alıntı: Lodar

Dostum bence samsung hmx-t10 a bir bak bende 500 600 civarında amatör çekim için hd kamera arıyordum ve bu civarda bir tek bunu buldum yorumlar harika youtube da incelemeleri var.test çekimlerine baktığımda inanılmaz.10x zoom var e zaten hd kameradan da şahsen ben zoom beklemem fps önemli benim için diyorsan 720p de 60 1080p de 30 fps ile çekim yapabiliyor bende bugün yarın sipariş edicem.

Hocam Samsung Hmx-T10 modelinin fiyatları 320-350 tl arasında görünüyor ama acaba sizin bahsettiğiniz model ile aynı mı ?

Evet aynı model bu civarda dediğim 500 600 e bile bundan iyisini bulamadım demek istedim :)

• Leblebi selam
    tabanca seklinde olmayanlar GH1 - SH1 - FH1 .. alttaki linkte detaylı model bilgileri var.
    http://us.sanyo.com/Dual-Cameras

eger baglantın var ise yurtdışından uygun fiyata alabilirsin.
    yorumlar turk sitelerde kısıtlı, yurtdışı sitelerden faydalanabilrsin.

hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: leblebi82

quote:

Orijinalden alıntı: xcage

merhaba

kolay gelsin

Hocam Sanyo modelleri hakkında yorumlar olumlu gibi genelde. Ama görünüm olarak daha böyle kameraya benzeyen bir modeli var mı acaba ? Kalite olarak iyi olsun ama tabanca görünümlü değil de normal görünümlü iyi bir Sanyo araştırmasındayım.

Yukarıda bahsettiğin 3 sanyo modelide çok iyidir.Uygun fiyata bulabilirsen kaçırma.
    Benim kullandığım bu,görüntüleri bir incele istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_45588420/tm.htm

• Teşekkürler arkadaşlar. Sanyo ile ilgili bilgileri araştıracağım bir müddet.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52150932/mpage_1//tm.htm#52150932

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 28 Ağustos 2011; 6:01:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.