Şimdi Ara

###GEL VTANDAŞ GEL GÜZEL FIKRALAR BUNLAR###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -------------------------------------------------------------------------
    Biyoloji Öğretmeni, öğrencilerinden birisine sormuş. Çocuğum:
    -"Refleks haricinde insanların isteksiz olarak hareket eden şeyine ne denir?
    Öğrenci:
    -"Tik'tir hocam.
    Öğretmen:
    -"Afferin çocuğum bildin. Senin adın nedir?
    Öğrenci:
    -"Tüleyman öğretmenim.

Kucuk kiz sinifta Fen Bilgisi dersinde birden parmak kaldiriverdi: "Ogretmenim ben bisey sormak istiyorum!!" "Evet seni dinliyoruz..?" "Benim anneannemin bebegi olur mu???" Ogretmen tabi cok sasirmis ama "anneanneler bebek yapmak icin biraz yaslidirlar" diye gülumsemis.. Bizim bidik yine sormus: "Peki annemin bebegi olur mu??" Ogretmen cevaplamis: "Annelerin bebegi olur ama yaslari ilerledikce bebekleri olma ihtimali de azalir" Derken kucuk kiz "Peki ogretmenim.."demis.. "ya benim bebegim olurmu??" Ogretmen gulmus: "Canim senin yasin daha cok kucuk, olur mu oyle sey??" Bunun uzerine arka siralardan erkek cocuklardan biri bagirmis: "BAAAAAK!!! BEN SANA BISEY OLMAZ DEMEMIS MIYDIM".

Bir kız yurdunda kızlar her sabah kalkınca dudaklarına ruj sürüp aynaya yapıştırıyormuş. Temizlikçi müdüreye gitmiş durumu anlatmış. müdüre bir sabah temizlikçiyi ve kızları aynanın yanına toplayarak "aranızda aynaya dudak yapıştıranlar var. onlara bu izleri temizlikçinin ne kadar zorlanarak çıkardığını göstereceğim"demiş ve bir işaretle temizlikçi kadın elindeki fırçayı klozete daldırmış ve aynayı temizlemiş. Gördünüz m ne kadar çok zorlanıyoruz

İşte Fıkralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_qurazit -- 7 Haziran 2008; 19:39:16 >

• 1. ile 2. fıkra güzeldi 3. fıkra ise berbattı bana göre.

AMA YİNEDE EMEGE SAYGI.
  • 1. fıkra güzelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.