Şimdi Ara

GELDE SİNİR OLMA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48616741/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48616741 BU 2 HAFTA ÖNCE OYNAMADIĞIM...BAYA Bİ SİNİR OLMUŞTUM...AL BAKALIM Bİ TANE DAHA ULEN OYNARIZ TEK MAÇLA YATARIZ ÖYLESİNE KUPON YAPARIZ TUTAR....ORANDA İYİYDİ VALLA....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futan5500 -- 14 Mayıs 2011; 23:52:49 >

• 960 misli basıcakmıydın ki buna?
  • tabiki basmayacaktın ona bakarsan ben geçen hafta 30 maç 3 banko oynadım 27 maça 1 den 2 li +7 li 6 tane tuttu oynasam zengındım
  • tek maça 2000 tl basan ben buna 960 tl neden basmayayımki son anda yaptım bunu yoksa basacaktım hakkaten....keşke paylaşsaydım kuponu bari size yararı olurdu ama işte son anda hazırladım vaktim olmadı...ayrıca arkadaşlar ben hep yüksek oynuyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futan5500 -- 15 Mayıs 2011; 13:03:08 >
  • Keşke bassaymışsın uzuldum simdi
  • geçen haftada basmadığım kuponu görseydin delirirdin : ondada 9600 tl gitti onada oynamamıştım son anda yapmıştım onu pek vakit bulamıyorum oynamaya yoksa şans var bende iddada iki haftada 15000 tl den oldum : napalım sağlık olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: futan5500

geçen haftada basmadığım kuponu görseydin delirirdin : ondada 9600 tl gitti onada oynamamıştım son anda yapmıştım onu pek vakit bulamıyorum oynamaya yoksa şans var bende iddada iki haftada 15000 tl den oldum : napalım sağlık olsun...

paylaş hoca basacak adam vardır forumda

• valla diyorum ya zamanım olsa paylaşacam bide hanımdan gizli oynuyorum bilse öldürür beni
  • quote:

valla diyorum ya zamanım olsa paylaşacam bide hanımdan gizli oynuyorum bilse öldürür beni

bende ilerde böyle olcam heralde hanımdan gizli falan
  • kardeş napalım düşünsene bi hanımın 1000 tl bastığımı bilse....düşünemiyorum ama bide şöle bişey var tamamen benim zula param

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futan5500 -- 15 Mayıs 2011; 15:06:52 >
  • quote:

kardeş napalım düşünsene bi hanımın 1000 tl bastığımı bilse....düşünemiyorum ama bide şöle bişey var tamamen benim zula param

hocam yengeyede hak vermek lazım tabi

• sonuna kadar tabi canım ama napalım idddaaaa buuuu çekiyor
  • quote:

sonuna kadar tabi canım ama napalım idddaaaa buuuu çekiyor

ama bide bastığını ve kazandığını söylesen daha kötüsüde olabilir

mesela götür onu bir hayır kurumuna bağışla falan derse o daha kötü

• valla şöle söleyim 500 tl zulam vardı oldu şimdi 5500 tl iddayla daha ne kadar gizlicem bu parayı bilmiyomben kaçayım arkadaş geldi görürşürz kardeş hayırlı forumlar....
  • quote:

valla şöle söleyim 500 tl zulam vardı oldu şimdi 5500 tl iddayla daha ne kadar gizlicem bu parayı bilmiyomben kaçayım arkadaş geldi görürşürz kardeş hayırlı forumlar....

tamam görüşürüz
  • quote:

valla diyorum ya zamanım olsa paylaşacam bide hanımdan gizli oynuyorum bilse öldürür beni

Hocam kazandığın paralarla eşini bir kere tatile götür bu sefer iddaa oynamazsan seni öldürür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.