Şimdi Ara

GELECEĞİMİ BİTİRDİM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum manyadın mı? Madem bu kadar pişmansın, düz bir liseye girip çok çalış 4 yıl sonra aynı hataya düşme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisenin çok bir önemi yok, sen lisede düzenli çalış iyi bir üniversite kazanırsın
  • Arkadaşlar deme bize. Abi de
  • lise sınavı önemli değil sandığın kadar. Lisede düzenli çalış dersleri adam gibi dinle üniversite sınavı zamanı gelince de adam akıllı çalışırsan yapamayacağın şey yok. Ben de lise sınavında 327 puan almıştım düz liseye gitmiştim bu sene ygs de 18000 sıralama yaptım mesela.
  • bende bekliyorum ki lys ile ilgili konu olucak lise giriş sınavı bu kasma bu kadar
  • liseye göre geleceğin tamamen şekillenmez,bundan sonra herşey sana bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

lise sınavı önemli değil sandığın kadar. Lisede düzenli çalış dersleri adam gibi dinle üniversite sınavı zamanı gelince de adam akıllı çalışırsan yapamayacağın şey yok. Ben de lise sınavında 327 puan almıştım düz liseye gitmiştim bu sene ygs de 18000 sıralama yaptım mesela.

Bunu karşılaştırmalı olarak anlatırsak daha iyi olur.Ben de liseye giriş sınavında 450 yapmıştım sonra ygs 90 bin gelmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incir reçelşi -- 12 Haziran 2014; 16:04:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3ePF3aR

Arkadaşlar ben 8. sınıfa gidiyorum seneye liseye geçicem ama derslerim kötüydü zeki oldugumu soylerler ama ders hiç çalışamıyorum teog geldi gitti puanlar acıklandı yerleştirme puanım 281 ne yazıkki adam akıllı bi liseye giremiyorum hedefim Aydın doğan - Grafik'ti ama şimdi mecbur lise lise dolaşıp hayatımı bitirmiş olucam sizin tavsiyeniz varmı lise olarak ?

Bence böylesi daha iyi olmuş şöyle düşün
    Sen iyi bir anadolu lisesine gitsende üniversiteyi kazanacağın garanti değil
    bende senin gibiydim bana da sen zekisin diyorlardı hiç çalışmadan sbs ye girdim ortalamam 328 idi yakınımda ki bir okula gittim gittiğim okulda 380 almış arkadaşlarım falan vardı on lar liseyi hep duz geçiyordu ben hiç çalışmadan hep teşekürle geçiyorum Allah şükür bu dönemde teşekkür ile geçiyorum Lise yi çok takma ister iyi olsun ister kötü herşey sana bağlı iyi üniversite istiyor isen kendini düzelteceksin

• 8. Sınıfa gidiyorsun cümlene arkadaşlar diye başlıyorsun baban yaşında insanlar var burda
  • Meslek liiiiseeesiiii seni çağırıyooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

lise sınavı önemli değil sandığın kadar. Lisede düzenli çalış dersleri adam gibi dinle üniversite sınavı zamanı gelince de adam akıllı çalışırsan yapamayacağın şey yok. Ben de lise sınavında 327 puan almıştım düz liseye gitmiştim bu sene ygs de 18000 sıralama yaptım mesela.

Bunu karşılaştırmalı olarak anlatırsak daha iyi olur.Ben de liseye giriş sınavında 450 yapmıştım sonra ygs 90 bin gelmişti

Demek ki lise sınavı ile ygs/lys nin pek alakası yok

• dostum sbs de ne aldıysan üniversite sınavında da aşağı yukarı yakın dereceleri yapacan itiraz eden adam yalan söylüyordur çevremden biliyom adam ilkokulda neyse lisede ya daha kötü oluyo ya da aynı oluyo daha yukarı çıkan adam görmedim. Varsada binde bir

edit:Ama herkes okuyacak diye bir şey yok tabi git ticarete açıl imkanın varsa bi dükkan aç ordanda geçinirsin hatta parayı kırabilirsin üzülme o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trident682 -- 12 Haziran 2014; 16:10:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

zekilerin neye kime dendiğini daha bilmiyorsun zeki çalışmadan diğer arkadaslarına fark atabılene denır zekı olduğuna emin misin?

SBS'de fark attım, lisede sürünüyorum yorumunuzu bekliyorum hocam.
  • Ders çalışmaya alıştır kendini. 4 yılını boş geçirmezsen istediğin üniversiteye girebilirsin. Gireceğin okulda seni aşağı çekecek kişilerle arkadaşlık kurma.
  • Puanı nasıl hesaplıyosun dostum

• zeki olman okulda anlatılanları doğuştan bildiğin ya da sınavlara çalışmadan girip geçebileceğin anlamına gelmez evlat şimdi bidaha düşün zeki misin acaba gerçekten ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Demek ki lise sınavı ile ygs/lys nin pek alakası yok

Çalışmayla alakası var.Çalışırsan yaparsın çalışmadın mı kalırsın öyle...Ne kadar zeki olursan ol çalışmadıktan sonra bir işe yaramaz.Bizim sistem çok berbat iyi bir anadolu lisesinde okuduğum halde laboratuvar denen şeyi kullanamadık.Sen yine kendini kurtarmışsın tebrik ederim akademik kariyer yap da kurtul bu ülkeden.

• Liseden mezun oluyorum bu sene. Lisenin hiçbir önemi yok. Dersaneye gidicen evde yapamıyosan ygs lys çalışcan lise 1 den itibaren.

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    neye göre fark attınız hocam dersleriniz de iyimiydi eğer iyiyse sbs de iyi geçtiyse kendi denginize göre bir okul ya da aldığınız puanla üst bir puanlı okula gittiyseniz ne kadar zeki olursanız olun çalışmadan yapamazsınız şu yüzden matematiği felan yapabilirsiniz ama almancayı örneğin ben hiç çalışmayayım tüm kelimeler aklımda diyemezsiniz onun için çalışmış olmanız lazım yani mantıktan önce ezber de lazım oluyor ve bizim eğitim sistemimiz maalesef ki ezbere dayalı
  • Umitsizlik en kotu hastalıktır bunu unutma..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.