Şimdi Ara

GELECEĞİMİ BİTİRDİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 8. sınıfa gidiyorum seneye liseye geçicem ama derslerim kötüydü ama ders hiç çalışamıyorum teog geldi gitti puanlar acıklandı yerleştirme puanım 281 ne yazıkki adam akıllı bi liseye giremiyorum hedefim Aydın doğan - Grafik'ti ama şimdi mecbur lise lise dolaşıp hayatımı bitirmiş olucam sizin tavsiyeniz varmı lise olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D3ePF3aR -- 12 Haziran 2014; 17:59:02 >

• Bu konuyu ygs/lys den sonra açarsın daha erken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerleştirme puanına nerden bakıcaz bende 8'in

• D3ePF3aR kullanıcısına yanıt
    zekilerin neye kime dendiğini daha bilmiyorsun zeki çalışmadan diğer arkadaslarına fark atabılene denır zekı olduğuna emin misin?
  • Hocam sıkıntı etme bunları üniversite sınavlarında düşünürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 12 Haziran 2014; 14:18:49 >
  • Hocam lisede iyi olmayan adamın geleceği belli değilmidir ??
    @note25s

Teog hesaplama yaz cıkar

@Helios67
  • Kardeş ben de aynı durumdayım. İyi bir orta okula gidemeyeceğim geleceğim bitti. Ne tapacağım bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • D3ePF3aR kullanıcısına yanıt
    Üniversitelere sadece fen liseliler girmiyo sonuçta. Ayrıca kaderini kimse bilemez. Otur ders çalış dua et. Elinden baska bisey gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

zekilerin neye kime dendiğini daha bilmiyorsun zeki çalışmadan diğer arkadaslarına fark atabılene denır zekı olduğuna emin misin?

Arkadaşlarıma sürekli fikir veririm. Sürekli mantık üretmeye calısırım ama sadece akıl'da bitmiyor çalışmakta lazım
  • Ulan 8. Sınıfsın daha
    Üniversite sınavı sandım ben de.Adam gibi çalışmayı elden bırakma istediğin olur.

• 8. sınıfta hayat biterse 12. sınıftan sonra intihar :d
  • Asıl gelecek üniversite ile başlar bence.O kadar büyütme vaziyeti, henüz hiçbir şey bitmedi.
  • quote:

• sen bunlara bakma. bunların mantığına göre edison, einstain gibiler zekiler hiç okuldan atılmadı. onlar her zaman okulun birincisiydi.
  • quote:

Kardes zeka oyle bir sey degil daha gecenlerde super zeka bir kizin haberi cikti yasitlarindan daha gec okuma yazma ogrenmis. Herkesin becerisinin oldugu bir konu vardir elbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: D3ePF3aR

Arkadaşlar ben 8. sınıfa gidiyorum seneye liseye geçicem ama derslerim kötüydü zeki oldugumu soylerler ama ders hiç çalışamıyorum teog geldi gitti puanlar acıklandı yerleştirme puanım 281 ne yazıkki adam akıllı bi liseye giremiyorum hedefim Aydın doğan - Grafik'ti ama şimdi mecbur lise lise dolaşıp hayatımı bitirmiş olucam sizin tavsiyeniz varmı lise olarak ?

Benimde kardeşim var seninle aynı durumda çok üzülme...
    Çocuğa harika çocuk,çok potansiyelli diyorlardı sınavda heyecan yapmış puanı 380 geldi...
    Üzülüp duruyor şimdi evde...
    Duyduğuma göre evinin yakınında ki okullara kontenjan varsa giriyormuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3ePF3aR

Arkadaşlar ben 8. sınıfa gidiyorum seneye liseye geçicem ama derslerim kötüydü zeki oldugumu soylerler ama ders hiç çalışamıyorum teog geldi gitti puanlar acıklandı yerleştirme puanım 281 ne yazıkki adam akıllı bi liseye giremiyorum hedefim Aydın doğan - Grafik'ti ama şimdi mecbur lise lise dolaşıp hayatımı bitirmiş olucam sizin tavsiyeniz varmı lise olarak ?

Bende bundan 4-5 sene önce senin gibiydim. Bulunduğum ilde hiç bir anadolu lisesine giremiyordum. Bu yüzden babam düz lisede okumamı istemedi özel okula yazdırdı. Bende bunun verdiği eziklikle hergün çalıştım. Sbs'de hiç bir başarı gösteremedim. Ama Şuan ankara tıp mı yoksa odtü elektrik-elektronik mi seçeceğimden kararsızsım. İnsan isteyince herşey oluyor. Fen lisesine gidenler 1 çalışıyorsa sen 3 çalışacaksın. Eğer ailenin durumu iyise çok pahalı olmayan özel okullar var ona gitmeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞIMŞEK -- 12 Haziran 2014; 14:41:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fungsclup kullanıcısına yanıt
    yok yani şu şekilde demek istedim zeki adam olaya daha keskin bakar sonuca en kısa nasıl ulaşır onu bulabilir taktiği olur bir işi pratik olarak daha kolay yapabilir bu konuda söylemek istedim yoksa einstein'de doğru düzgün konuşamamış bir yaşa kadar
  • ulan ben fen lisesini kazandımda noldu ? eziyet çektim o kadar.106 kişi kadar başladık lise 1de şimdi 75 kişimi ne kaldık dağıldı millet.seneye 70 kişiye hatta belki 65e kadar düşecek.diyeceğim o ki kazandığın lise pek bişey farkettirmiyor,üniversite sınavı gerçek sınav işte,kişisel olarak sağlam çalışan kazanıyor.liseye geçince sıkı çalış emin ol o yüksek puanlı liselerin öğrencilerini çok rahat geçiceksin
  • Sen daha gencsın gıttıgın lısenın cıddı bır onemı yok olay lısedekı basarın,he lısede batırırsan eger harbıden gelecegını bıtırmıs olursun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.