Şimdi Ara

Geleceğin Barış Mançosunu Dinlemek İsterseniz Buyrun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dinleyince bana hak vereceksiniz eminim!Barış Manço'nun yeni varisi diyeceksiniz.Adı Murat Ezgin.Ve mükemmel ses sahibi bir kişilik.Kendisi ile bir süre önce tanışma şerefine sahip oldum.Ve 1-2 şarkısını dinleyince bu güzel şarkılar kimseden saklanmamalı diye düşündüm.Download ettiğinize pişman olmayacaksınız emin olun.Şimdiden iyi dinlemeler.Kendisinin bir resminide buraya ekliyorum.
    Arkadaşlar lütfen gereksiz yorumlardan kaçınalım.Gereksiz yorum yapılabilecek bir konu değil çünkü.
     Geleceğin Barış Mançosunu Dinlemek İsterseniz Buyrun!!!

Şarkı 1 Yalan Dünya
    http://r apidshare.de/files/33027688/YALAN_D_NYA.mp 3.html

Şarkı 2 Belli Değil
    http://r apidshare.de/files/33027777/BELL__304__DEG__304_L_10.mp 3.html

Şarkı 3 Kara Değil Mi?
    http://r apidshare.de/files/33027766/KARA_DEG__304_LM__304__8.mp 3.html

Şarkı 4 Yalan Dünyaya Kanmayalım
    http://r apidshare.de/files/33027680/__350_U_DUNYAYA_KANMAYALIM_10.mp 3.html

Linkleri Çalıştırabilmek için r ile a arasındaki ve mp ile 3 arasındaki boşluğu kaldırmanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskicagdas27 -- 14 Eylül 2006; 13:55:45 >

• up
  • up
  • dinlicez bakalım
  • ses cok tiz ama benzior...
  • up!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByMsKN

bence bu barış manço sesinden programla yapılmış

abi sus Allah'ını seversen ya kendini komik duruma düşürme eğer isteyen olursa canlı canlı da dinletebilirim no problem çok ciddiyim bu konuda.ama telefon numarasını göstermek şartı ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Sevdiğiniz 10 Şarkıcı/Grup!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yalan dünya yı indirdim sesi güzel Ama mikrofon a çok yakın söylemiş galiba şarkıyı. Cızırtı geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

yalan dünya yı indirdim sesi güzel Ama mikrofon a çok yakın söylemiş galiba şarkıyı. Cızırtı geliyo

tam senin mesajını okuyorken murat abim aradı.ne haber ne yapıyorsun diye.bende senin yorumunu okudum.evet haklı aslında dedi.ama o tam olarak pro bir kayıt değil.şimdilik ancak elimizden bu geliyor.daha sonra kasedimiz çıkınca o zaman tam sesimizi daha iyi duyacaklar emin olsunlar ve kusura bakmasınlar dedi.yorumun ve eleştirin için teşekkür ederim.
  • Şarkı 1 : Yalan Dünya

File not found!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Şarkı 1 : Yalan Dünya

File not found!

arkadaşım en ufak bir sorun yok download linklerinde.r ile a arasındaki ve mp ile 3 arasındaki boşluğu kapatıp tekrar kopyala yapıştır yap istersen.
  • Sadece ses ile Barış Manço olunmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eskicagdas27

quote:

File not found!

arkadaşım en ufak bir sorun yok download linklerinde.r ile a arasındaki ve mp ile 3 arasındaki boşluğu kapatıp tekrar kopyala yapıştır yap istersen.

O kadarda biliyoruz arkadaşım..

2. kez indirmeye çalıştım.. Rapidshare.de açılıyor fakat File not found diyor..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eskicagdas27

quote:

File not found!

O kadarda biliyoruz arkadaşım..

2. kez indirmeye çalıştım.. Rapidshare.de açılıyor fakat File not found diyor..

ARKADAŞIM O KADARINI BİLİYORSAN BU RESME BİRAZ DAHA DİKKATLİ BAKMANI ÖNERİRİM.

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

Sadece ses ile Barış Manço olunmaz.

Bu arada bir binbaşıya hiç yakışmayacak bir söz.bir kişiyi tanımadan nasıl olurda bu yorumu yapabilirsiniz anlayamadım?lütfen mesajlarınızda biraz daha dikkatli olunuz.Bu mesaj tamamı ile karşıdaki kişiyi aşağılayıcı bir durumu ortaya koymaktadır.Sizden olumlu veya olumsuz eleştiri bekliyorum.Tartışma konusu veya polemik yaratacak cümleler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskicagdas27 -- 16 Eylül 2006; 3:20:55 >
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: .:wolkan:.

quote:

heralde elin olmadığı için mouse tuşlarını kullanamıyorsun.mouse ile bunları yapıp kendini ifade edebileceğini mi düşündün?burada post yazılmıyor neden burada mesaj kasıyorsunuz?

• quote:

+1000
  • Hocam, sen gibi kendisi veya "murat abisi" hakkında aşağılayıcı cümleler istemediği halde millete, bağırmak manasına gelen (ve forumda herkesin bildiği bir şey olan) büyük harf kullanarak "ARKADAŞIM O KADARINI BİLİYORSAN BU RESME BİRAZ DAHA DİKKATLİ BAKMANI ÖNERİRİM" demen... ve bir kişinin hakaret etmeden, sadece senin olumsuz eleştriyi aşağılayıcı bir unsur olarak ele aldığından dolayı bir arkadaşın fikrini beyan etmesine karşılık "Bu arada bir binbaşıya hiç yakışmayacak bir söz.bir kişiyi tanımadan nasıl olurda bu yorumu yapabilirsiniz anlayamadım?lütfen mesajlarınızda biraz daha dikkatli olunuz.Bu mesaj tamamı ile karşıdaki kişiyi aşağılayıcı bir durumu ortaya koymaktadır.Sizden olumlu veya olumsuz eleştiri bekliyorum.Tartışma konusu veya polemik yaratacak cümleler değil. " demen... Bir arkadaşın da smileylerle ifade etmeye yetecek olan yorumunu yazı yazmadan bildirmesine rağmen (ki smileyler istenildiği zaman yazı olmadan tek başlarına birşeyler ifade edebilirler) yani olumlu veya olumsuz eleştrisini yapmış olmasına rağmen senin buna cevaben heralde elin olmadığı için mouse tuşlarını kullanamıyorsun.mouse ile bunları yapıp kendini ifade edebileceğini mi düşündün? burada post yazılmıyor neden burada mesaj kasıyorsunuz? demen... az önce seninde bahsettiğin "lütfen mesajlarınızda biraz daha dikkatli olunuz." uyarısına en başta senin uymuyor olduğunu ve bizlerden beklediğin saygıyı -insanlara saygı göstermediğin için- pek de hak etmiyor olduğunu gösteriyor... Bu arada üç adet "up" yazarak insanların cevap vermek istemediği bir konuda - ki bu o kadar "up" a rağmen (çoğunluğun) cevap vermediklerinden belli oluyor- hala ilgi görmeyen konunu üstlere çıkarmaya çalışman da hiç hoş olmadığı gibi fazlaca su-i zan sahibi kişilere "mesaj kasıyorsun" dedirtebilir. bknz: üstteki mesajlardan birisi...

Bilmem anlatamayabildim mi? Büyük ihtimalle konuyu takip etmiyor olacağım, zira hoşgörü sahibi olmadığı yukarıdaki mesajlarından anlaşılan konu sahibinin benim yukarıda yazdığım "+1000" cevabına da karşılık olarak hoşgörüden uzak şeyler yazacağı kaçınılmaz olduğu için, kendisinin sebep olacağı bir polemikten uzak durmak istiyorum... Herkese iyi sabahlar...

Not: Düzeltme harf eksikliğinden dolayı yapılmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirma128 -- 16 Eylül 2006; 6:47:40 >

• quote:

Bencede.

(Bak ben klavyeyi kullandım, ne olacak, buna ne diyeceksin şimdi)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.