Şimdi Ara

Gelecek kaygısı gençlerin psikolojisini bozuyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
4.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazık lan.
  • Gülünç duruma düşüyorsunuz.Bu vizyon ile zaten nasıl ve hangi üniversiteyi bitiriyorsunuz anlamadım.

Devletler veya hükümet kimseye iş garantisi veremez.Sovyet Rusya'da değiliz.

Siz eğer alanınızda veya işiniz de başarılıysanız,aranan adam iseniz zaten iş sizi bulur.Dünya ekonomisi sizin sandığınız gibi bir düzende değil.Çin de son 20 senede onbinlerce milyoner ortaya çıktı.Bunlar dünya ekonomisinde yer edindikleri ve paylarını,katma değerlerini arttırdıkları için gerçekleşti.Kimse size iş verme garantisi vermek zorunda değil bu Türkiye de, Amerika'da da , İsviçre de veya Afrika da farketmeksizin her yerde aynı.Kendi yolunuzu kendiniz çizeceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Yoo ben sana akpyi savunduğun için akpnin yaptıkları şeyleri yazdım sen sadece çalma yönüne cevap verdin.
    Onları bilemem artık, battı gösterir başka şeyler yaparlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

Yaş 27 iş yok bilgisayar prog mezunuyum aynı zamanda mühendislik terk (buda parasızlık yüzünden)

bakalım bekliyoruz ama tahminimce ülkede işler böyle gitmeyecek her geçen gün artan dolar ve kalitenin düşmesi birşeylerin fitilini ateşler.
    O bolumde issiz kaliyorsan kendi hatan. Iyi olmus. Ekonomimiz gayet iyi issizlik hergecen gun dusuyor is begenmeyenler haric.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

O bolumde issiz kaliyorsan kendi hatan. Iyi olmus. Ekonomimiz gayet iyi issizlik hergecen gun dusuyor is begenmeyenler haric.

Alıntıları Göster
    Umarım trolldür

• quote:

Orijinalden alıntı: obrigado06

Umarım trolldür

Alıntıları Göster
    Niye olsun kendisi canhıraş savunuyordu akpyi bir aralar. 27 yaşında gelip hala işsiz olmak kendisinin suçu.
  • Bu hayatın komple... En güzeli ölmek ne vergi var öbür tarafta ne işsizlik.Azıcık sıcak diyorlar ama olsun olur o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Niye olsun kendisi canhıraş savunuyordu akpyi bir aralar. 27 yaşında gelip hala işsiz olmak kendisinin suçu.

Alıntıları Göster
    Hocam muhakkak kendi suçu da vardır.Fakat ben tamamen suçun bireylerde olduğunu düşünmüyorum.

• Gelecek kaygısı sadece gençlerin değil,bizim gibi çoluğuna çocuğuna güzel bir gelecek bırakma çabası içinde olan ebeveynlerin de psikolojisini bozuyor.Bu ülke hem sosyolojik,hem kültürel,hem ekonomik yönden; kısaca her yönden her geçen gün geriye gitmekte.
  • Toplumsal sorunlara bireysel çözüm sunanlar dünyanın en gereksiz insanlarıdır. Forumda bolca var bunlardan.
  • Gelecek mi kaldı kaygısı olsun ...

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Ülkedeki durumu çok güzel özetlemişsiniz.
  • Evet bir işsiz daha ulkeyi gömmeye gelir konu acar yandaslarinin gazini alir muhalefetlere iq dusuk gerizekalı denir olay kapanir. Yeni konuda görüşmek uzere.

• Birde boyleleri varki issizlikten yoksulluktan bihaber. Fakirligi bimden tavuk göğsü almak saniyor adam bilmiyorki simdi o bile lüks...

Başkasının Adına Utanmaktwitter
    Başkasının Adına Utanmak
    https://twitter.com/benutandim2/status/1229338632831389696?s=08

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.