Şimdi Ara

Gelecek sene 6-8bin öğretmen atanacak olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık 657'ye bağlı atamalarda kontenjan azaltılıyor

Hekim atamalarını da etkiler gibi

• Mevcut öğretmenlerin yarısını atsalar sistemde aksaklık olmaz ve bütçe rahatlar, buna diğer memurluklar da dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye atsınlarkine yazık değil mi olmaz öle

• Aİ_HUMAN kullanıcısına yanıt

Sağlık için de mi içinde değil mi büyük ağustos atamasında göreceğiz. Ama bu yıl dahi sağlıktaki alımlar kısıtlanmasa dahi 1 yıl sonra azaltılacaktır büyük çoğunluğu

• Öğretmenlikte atama sayısı senelik 20 binin altına düşmez.İsterse emekli olan sayısı daha az olsun.Yaklaşık 1 milyon insan giriyor sınava.20 bin atama devede kulağın içinin kılı bile olsa psikolojik sınır oldu artık.Şunu da unutmamak gerek.2008-2018 arası senelik 50-80 bin arası atamalar yapıldı.Senede 2 kez atama olduğu dönemlerden geçildi.O zamanlar hoyratça dağıtılan ve geleceği gözardı ederek uygulanan politikalar geldi bu neslin kafasında patladı :) 2015'te alanında 10000'inci olan birisi güle oynaya atanır iken şimdi 1000'inci olan atanamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcombil -- 18 Mayıs 2024; 0:45:47 >
  • Doğum oranları tarihi dip seviyede. Emekli olandan daha az sayıda öğretmen alsalar bile on yıllarca yeterli sayıda öğretmen istihdam edilmiş durumda. Ayrıca öğretmen açığı var denilmesine rağmen birçok yerde norm fazlası öğretmen var. Kamu gereğinden fazla şişmiş durumda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sonuna kadar haklı

Su an hocalara kendi alanlarinda sinav yapsalar yarisi gecemez

• Çocuklarınızı artık 60-70 kişilik sınıflarda okutursunuz.

Arkadaşlar siz o meslekte olmayabilirsiniz ama o meslekte çalışanları geleceğini siz de düşünmelisiniz.
    Hekim, Öğretmeni; Öğretmen, Polisi vb düşünüp hakkını savunmalı. Bugün onların yarısını işten atsalar yarın sıra sana da gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatross453 -- 18 Mayıs 2024; 8:42:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Albatross453 kullanıcısına yanıt

ben hiç devlet okulunda okumadım, çocuğumu da surilerin arasında okutmam zaten.

• Konus kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 18 Mayıs 2024; 17:10:26 >
  • Bu duruma göre Eğitim Fakültelerinin taban puanı düşecek, ve Eğitim Fakültesi kazanmak biraz daha kolaylaşacak sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.